Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜνημόνιοΣχέδιο νόμου ...

Σχέδιο νόμου για τα επείγοντα μέτρα 2012 – 2015

ellas.jpgΣΧΕ∆ΙΟ ΝΟΜΟΥ

«ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ∆ΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 – 2015»

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄

 ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Ι∆ΙΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΣΙΟΥ

Άρθρο1

Σύσταση -Σκοπός Επωνυµία – Έδρα -∆ιάρκεια

1.Συνιστάται ανώνυµη εταιρεία µε την επωνυµία « ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Ι∆ΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΣΙΟΥ Α . Ε .» ( Ταµείο ).

Το Ταµείο έχει αποκλειστικό σκοπό την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων της ιδιωτικής περιουσίας του ∆ηµοσίου,καθώς και περιουσιακών στοιχείων των δηµοσίων επιχειρήσεων των οποίων το µετοχικό κεφάλαιο ανήκει εξ ολοκλήρου,άµεσα ή έµµεσα,στο ∆ηµόσιο ή σε Ν.Π.∆.∆..

Τα περιουσιακά στοιχεία µεταβιβάζονται στο Ταµείο , σύµφωνα µε τις επόµενες διατάξεις.

2.Το προϊόν αξιοποίησης χρησιµοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωµή του δηµοσίου χρέους της χώρας , σύµφωνα µε όσα ορίζονται στην παράγραφο17του επόµενου άρθρου.

3.Το Ταµείο λειτουργεί για την εξυπηρέτηση του δηµοσίου συµφέροντος,σύµφωνα µε τους κανόνες της ιδιωτικής οικονοµίας,δεν υπάγεται στην κατηγορία των οργανισµών και επιχειρήσεων του ευρύτερου δηµόσιου τοµέα και δεν εφαρµόζονται σε αυτό , καθώς και στις εταιρείες των οποίων το µετοχικό κεφάλαιο ανήκει εξ ολοκλήρου , άµεσα ή έµµεσα , στο Ταµείο ,οι διατάξεις που διέπουν εταιρείες που ανήκουν άµεσα ή έµµεσα στο ∆ηµόσιο,µε εξαίρεση όσων ρητά ορίζονται στις διατάξεις του παρόντος Κεφαλαίου.

4.Το Ταµείο διέπεται από τις διατάξεις της νοµοθεσίας περί ανωνύµων εταιρειών , εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στις διατάξεις του παρόντος Κεφαλαίου.

5.Το Ταµείο εδρεύει σε δήµο του νοµού Αττικής , ο οποίος ορίζεται µε το Καταστατικό του.

6.Η διάρκεια του Ταµείου είναι έξι(6)έτη από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόµου.Με αποφάσεις του Υπουργού Οικονοµικών,που δηµοσιεύονται στην Εφηµερίδα της Κυβερνήσεως , η διάρκεια αυτή µπορεί να παρατείνεται,εφόσον ο σκοπός του Ταµείου δεν έχει εκπληρωθεί.

Σχόλιο [a1]:Δηλαδή, ό,τι ξεπουλιέται δηλώνεται ευθύς εξαρχής ότι πάει κατευθείαν στους τοκογλύφους.

Σχόλιο [a2]:Θα πουλάμε για χρόνια και χρονάκια υπέρ τωντοκογλύφων.

Διαβάστε παρακάτω:

http://www.scribd.com/doc/59440675/%CE%95%CE%A6%CE%91%CE%A1%CE%9C%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3-%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%9F%CE%A3-%CE%9C%CE%95%CE%A3%CE%9F%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%98%CE%95%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A5-%CE%9C%CE%95-%CE%A3%CE%A7%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%91

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Aπόδημων Eλλήνων emails, ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ… Το ερώτημα είναι ποιούς (και πόσα) πλήρωσε η Ασημακόπουλου γιά να τα αποκτήσει.

Ψευτιές... Τα emails που χρησιμοποίησε η ευρωβουλευτής Ασημακόπουλου, ήταν ''φρέσκα'', δηλ. τελευταίων μηνών και όχι παλαιότερα, όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται, η κυβέρνηση και η υπουργός Εσωτερικών.. Δύο περιπτώσεις με Ομογενείς στις ΗΠΑ -που εγγράφηκαν γιά επιστολική ψήφο τελευταία- το πιστοποιούν. Οι εκτός συνόρων,...

Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθούν δημοτικές εκλογές στην Τουρκία. Η νοθεία των εκλογών είναι δεδομένη πριν ακόμα διεξαχθούν, από την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Τουρκίας (έλεγχος ΜΜΕ κατά 95%, διώξεις πολιτικών αντιπάλων με στημένες...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ -ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Σύμφωνα με τις εντολές της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ… Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ή Ομάδα Μπίλντερμπεργκ, είναι μια ανεπίσημη ετήσια διάσκεψη 130 περίπου ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άτομα επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των...