Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΗ λέσχη Bilderberg...

Η λέσχη Bilderberg έβγαλε κυβέρνηση στην Ελλάδα

Μετά την τελευταία συνεδρίαση της μυστικοπαθούς λέσχης Bilderberg στις ΗΠΑ, όπου συμμετείχαν μεταξύ άλλων και τρεις Έλληνες, ένας καθηγητής, ένας επιχειρηματίας και ένα πολιτικός από το ΠΑΣΟΚ ο κύριος  Τάσος Γιαννίτσης, ο οποίος έχει περάσει από πολλά υπουργεία επί κυβερνήσεων Κώστα Σημίτη, επί κυβερνήσεων Α. Παπανδρέου, αλλά και με την ΜΗ  εκλεγμένη κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου, με έργα όπως η κατεδάφιση και ισοπέδωση  των εργατικών νόμων.

Να σημειωθεί δε ότι στην περσινή συνεδρίαση της λέσχης ήταν παρών και ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπακωνσταντίνου με τα γνωστά του έργα, μνημόνιο, την πλήρη υποδούλωση της Ελλάδος στους μαφιόζους δανιστές, και την αρπαγή της περιουσίας του Ελληνικού λαού.

Σύμφωνα με την Λέσχη Bilderberg: «Η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση ποτέ να εξοφλήσει τις οφειλές της. Ποτέ. Και δεν είναι η μόνη. Η Ελλάδα είναι νεκρή.- Η απόφαση για την καταστροφή της Ελλάδας είχε παρθεί από το 2009″,μεταδίδει μια…άγνωστη πηγή,που υποτίθεται ότι συμμετείχε στη τελευταία συνάντηση της λέσχης.

Τώρα για την κυβέρνηση σωτηρίας, η Bilderberg είχε έτοιμη την λίστα των ονομάτων που θα την απαρτίζουν. Ανάμεσα σ΄ αυτούς και  κ. Τ. Γιαννίτσης (όπως φημολογείται) που μόλις γύρισε από την συνεδρίαση της λέσχης, έτοιμος να εφαρμόσει τις εντολές της.

Ο κύριος Α. Σαμαράς , για να μην ξεχνιόμαστε επίσης,  έχει πάρει μέρος σε συνεδρίαση αυτής της λέσχης, έχει πάρει σαφείς εντολές από την Νέα Τάκη Πραγμάτων ποια γραμμή θα ακολουθήσει σύμφωνα με τα σχέδια της. Πως αλλιώς να εξηγηθεί η επιλογή του νέου Υπουργού Οικονομικών της σωτήριας κυβέρνησης  που συγκροτείται, επελέγη το στέλεχος της Εθνικής τράπεζας η οποία ελέγχεται από την Goldman Sachs. Με ποια κριτήρια τον επέλεξαν, σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή για την χώρα;;;

Η απάντηση είναι, για την πλήρη εφαρμογή του μνημονίου. Ένα από τα πιο σκληρά μέτρα που θα παρθούν είναι το κλείσιμο της Αγροτικής Τράπεζας με εντολή του Τροϊκανού mr Μαζούχ, (αυτός με την κυνική ομολογία  του, “Φέραμε μισθούς και συντάξεις 12 χρόνια πίσω και αυτό θέλαμε..”) και ας το διέψευσε η υπηρεσιακή κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα  ότι δεν θα κλείσει η Αγροτική

Βάσει του καταστατικού του μνημονίου τα περιουσιακά στοιχεία της Αγροτικής θα περάσουν στο Γερμανικό δημόσιο, όπως χωράφια αγροτών χιλιάδων στρεμμάτων (που έχουν πάρει δάνεια) για να γίνουν Αιολικά πάρκα, βάσει τον συμφωνηθέντων μεταξύ κ. Μέρκελ και του Γ. Παπανδρέου στο Βερολίνο.

Επίσης τα κατασχεμένα οικόπεδα από δάνεια της Αγροτικής τράπεζας, θα περιέλθουν  στην υπεράκτια βιομηχανία,   offshore fund του Λουξεμβούργου.

Οι δε συνεταιριστικές οργανώσεις με μονάδες π.χ κονσερβοποιίας, συσκευαστήρια, Γαλακτοκομικές παραγωγές κτλπ, θα περάσουν σε χέρια πολυεθνικών εταιρειών Γερμανικών και Ολλανδικών συμφερόντων.

Ακόμα και o πάσης φύσεως μηχανολογικός και τεχνολογικός εξοπλισμός των αγροτών (πχ τρακτέρ- αλωνιστικές μηχανές, κτλπ) θα περάσει για ένα κομμάτι ψωμί στα χέρια των Γερμανικών leasing  εταιρειών που ασχολούνται με τα αγροτικά μηχανήματα.

Κτηνοτροφικές μονάδες (αγελάδες- χοίροι – πρόβατα) όπως και οι πτηνοτροφικές μονάδες θα περάσουν με διάφορα κόλπα, στο όνομα της εξυγίανσης, π.χ αλλαγή κλουβιών των πτηνών με προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης τις οποίες είναι αδύνατον να μπορέσει να εφαρμόσει η πλειοψηφία των αγροτών, καθώς το κόστος αυτών των κλουβιών ξεπερνά τις 500.000 Ευρώ.

Συνεπώς οι μονάδες αυτές θα καταλήξουν στα χέρια των Ολλανδών σωτήρων, σύμφωνα με πολύ καλά μελετημένα σχέδια που έχουν καταρτιστεί εδώ και καιρό.

Για τις μονάδες αγελαδοτρόφων,  αιγοπροβάτων και χοίρων, υπάρχει ειδικό σχέδιο σε ποια χέρια θα περάσουν.

Τα ίδια σχέδια εφαρμόζονται και στην Ουγγαρία , όπου πλέον το αυγό της κότας είναι δυσεύρετο, ενώ η τιμή του χοιρινού κρέατος έχει πετάξει απίστευτα ψηλά. Η λίγδα του χοιρινού, οι λεγόμενες τσιγαρίδες από τις πιο φθηνές τροφές των Ούγγρων, σήμερα στοιχίζει δύο φορές πιο ακριβά από ένα κιλό κρέας, λόγω έλλειψης προϊόντων, μετά τους κανονισμούς που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι μονάδες αυτές κλείνουν η μία μετά την άλλη, όπως και η πτηνοτροφεία, γι΄ αυτό και το αυγό είναι δυσεύρετο είδος.

Αυτά τα γεγονότα θα ζήσει σύντομα η Ελλάδα, μετά το ξεπούλημα της Αγροτικής τράπεζας, οι αγρότες θα μείνουν χωρίς γη, χωρίς μονάδες, παραγωγής, και χωρίς σπίτια. Θα τους τα πάρουν όλα.

Ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και στον τουριστικό τομέα, την τελευταία βιομηχανία, την τελευταία ελπίδα μας, θα ξεπουληθεί στους μαφιόζους τοκογλύφους, από τους πολιτικούς μας που υπηρετούν την νέα τάξη πραγμάτων, βλέπε Γ. Παπακωνσταντίνου – Γ. Παπανδρέου και όχι μόνο, θα έπρεπε να έχουν δικαστεί για εσχάτη προδοσία. Έσφαξαν το Ελληνικό έθνος με το γάντι.

Με όλα τα παραπάνω που είναι μόνο ένα δείγμα του μνημονίου για τις επόμενους μήνες, ρωτάμε την κυβέρνηση σωτηρίας, τους εθνοπατέρες κ. Α. Σαμαρά, κ. Βενιζέλο, κ. Κουβέλη,  τι θα πάνε να διαπραγματευτούν, όταν οι Ευρωπαίου σωτήρες δανιστές μας, που ποτέ δεν έδωσαν ούτε ένα 1 Ευρώ   από τα 170 δις που χρέωσαν  τον Ελληνικό λαό,  είναι ανένδοτοι, τώρα που το νερό (τα σχέδια τους) κυλάει με πολύ ροή στο αυλάκι.  Άλλωστε αυτά και πολλά άλλα συμφωνήθηκαν  ερήμην του Ελληνικού λαού στην λέσχη του μυστηρίου, αυτή που βγάζει και την  σημερινή κυβέρνηση.

Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι δηλώσεις  της Α. Μέρκελ προ δύο ετών, πριν μας φορτώσουν με τα δις τα δάνεια που ποτέ δεν πήγαν στον Ελληνικό λαό, “ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν τεράστια περιουσία”.

Και αν πάμε ακόμα πιο πίσω, το έτος  2004,  θα θυμηθούμε τις δηλώσεις κ. Α. Μπενάκη ως προέδρου της βουλής τα όσα  προσφώνησε  στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ Παπούλια, εν τη αναλήψει των καθηκόντων του, “πως στην περίοδο της θητείας του θα βιώσουμε, χάσιμο της εθνικής κυριαρχίας, στέρηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θα ζήσουμε άλλων ειδών Δημοκρατίες” ,  δείχνουν ξεκάθαρα την ροή των πραγμάτων για το ξεπούλημα της χώρας το οποίο προ ετών ακόμα έχει σχεδιαστεί από την λέσχη Bilderberg και σήμερα πλέον εκτελείται κατά γράμμα από τους εθνοσωτήρες εντολοδόχους.

Στο δόγμα της πάταξης της φοροδιαφυγής, τα μπάνια του λαού θα γίνουν στις ουρές των εφοριών, ενώ  ο πολίτης  που δεν θα μπορεί να πληρώσει τα χαράτσια – φόρους και δεν συμμαζεύεται, προκειμένου να τον σύρουν  στο αυτόφωρο, έχει την ευκαιρία βάσει εγκυκλίου του υπουργείου Οικονομικών, να ξεχρεώσει με κάποιο περιουσιακό του στοιχείο, όταν  θα μείνει πλέον και χωρίς κεραμίδι στο κεφάλι του, τότε η Ελλάδα θα ζήσει ένα τσουνάμι με εκατομμύρια αστέγους και ανέργους, χιλιάδες αυτοκτονίες, εγκαταλελειμμένα παιδιά , με τους λαθρομετανάστες οι οποίοι βάσει σχεδίου θα τετραπλασιαστούν, θα ληστεύουν, θα βιάζουν και θα σκοτώνουν εν ψυχρώ.

Και ενώ ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έκανε έκλυση  προς τον ΟΗΕ για την αδυναμία παροχής περίθαλψης σε χιλιάδες Έλληνες ασθενείς και έλλειψη  πρόνοιας σε τοπικό, αλλά και η αδυναμία κατανόησης του προβλήματος σε Ευρπωπαϊκό επίπεδο στον ευαίσθητο τομέα της φαρμακευτικής περίθαλψης, κινδυνεύουν να οδηγήσουν ακόμα και σε θάνατο ασθενείς, εντούτοις η νέα μνημονιακή κυβέρνηση σωτηρίας,  παρ΄όλο που τα  χρήματα  από τα  δήθεν δάνεια δις  Ευρώ, που ποτέ δεν μπήκαν στα κρατικά ταμεία,  μέσα σε ένα χρόνο πρέπει να ξοφλήσει 11 δις στους τοκογλύφους, με αποτέλεσμα να βουλιάξει μια ώρα νωρίτερα η Ελλάδα, ενώ οι τράπεζες θα σώζονται.

Συνεπώς, δεν έχει καμιά σημασία ποια πρόσωπα θα υπουργοποιηθούν εφόσον δεν θα έχουν και κανένα αντικείμενο εργασίας, διότι όλα είναι δρομολογημένα να γίνουν  σε χρόνο ρεκόρ.

Γι΄ αυτό και τους επέλεξε η λέσχη, ικανοποιώντας τις φιλοδοξίες και ματαιοδοξίες αυτών των Ελλήνων πολιτικών.

Κατά τα άλλα, θα τους βλέπουμε σε επανάληψη πολλές φορές  από τα ΜΜΕ, κατά την  ορθόδοξη ορκωμοσία για την ανάληψη καθηκόντων  να κάνουν το σταυρό τους.

Και εμείς τα κορόιδα -εξαπατημένοι , με ένα στόμα και με μια καρδιά θα ψάλλουμε   το τροπάριο « Σώσον Κύριε τον λαόν ΣΟΥ και ευλόγησον την κληρονομίαν ΣΟΥ ».

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...

Επισκέψεις -γιά πρώτη φορά-πρόεδρου Δημοκρατίας Ελλάδας (Κατερίνας Σακελλαρόπουλου), σε Ουρουγουάη και Χιλή .

Ιστορικές επισκέψεις -γιά πρώτη φορά- πρόεδρου Δημοκρατίας Ελλάδας (Κατερίνας Σακελλαρόπουλου), σε Ουρουγουάη και Χιλή (22-25 Απρ. '24), αλλά τα κατηγορία 107 (πάτος) ΜΜΕ Αθήνας, ούτε λέξη... Η τελετή υποδοχής της, στο Σαντιάγκο (Χιλή), από τον πρόεδρο Γκαμπριέλ Μπόριτς (η σύζυγός του Ιρίνα Καραμάνος, είναι...