Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤεχνολογίαΜε ηλεκτρονική ταυτότητα...

Με ηλεκτρονική ταυτότητα τώρα και οι Ευρωπαίοι

fakeloma.jpgΓιατί θέλουν να προχωρήσουν στο μεγάλο, μαζικό ηλεκτρονικό φακέλωμα και του Ευρωπαίου Πολήτη.

Η «Κάρτα του Πολίτη», μέχρι και την φυσική μας εξόντωσι έχει προβλέψει.

Ξεκάθαρα πράγματα: Όταν θα λάβεις την Κάρτα του Πολίτη (Ηλεκτρονική Ταυτότητα) αυτοστιγμεί θα καταγραφείς στον κεντρικό Υπολογιστή (computers) των Αθηνών και στην συνέχεια σε αυτόν των Βρυξελλών.

Εκεί, μέσα στα διάφορα σημεία ελέγχου θα τοποθετηθείς και εσύ με όλα τα στοιχεία σου, την φωτογραφία  και την υπογραφή σου, θα καταστείς ένα στοιχείο, ένα άτομο από τα 6-7 δισεκατομμύρια στοιχεία που αυτό το τέρας θα καταγράψει.

 Με τον Υπολογιστή αυτόν, όμως, μπορούν να συμβούν πολλά  άλλα πράγματα.

Ηδη πολλοί επιστήμονες και ιδιαιτέρως αυτοί που ασχολούνται με την σύγχρονη Βιολογία και την Φυσική έχουν δεχθεί ότι εκτός της λήψεως και αποστολής δεδομένων, τα μικροτσιπς λειτουργούν και δυναμικά.

 Έχουν την δυνατότητα να επηρεάσουν τον κάτοχο του μικροτσίπ στην υγεία του,στο νευρικό σύστημά και στο σώμα του, ακόμα και να μεταφέρουν ασθένειες ή και να επιφέρουν κλονισμό του νευρικού συστήματος του κατόχου της Κάρτας του Πολίτη και αργότερα του μικροτσίπ που θα εμφυτεύεται στο χέρι ή στο μέτωπό μας.

 Ορθά – κοφτά: Με την Κάρτα του Πολίτη (Ηλεκτρονική Ταυτότητα) που θα έχεις, αγαπητέ Αναγνώστη, δημιουργείται η δυνατότης σε αυτούς που θα κυβερνούν τον κόσμο (Παγκόσμια Κυβέρνησις) να σου αλλοιώσουν την Σκέψι, να σε καταστήσουν υποχείριό τους. Ητοι να επηρεάσουν τον τρόπο σκέπτεσθαι και αποφασίζειν.

Αυτονοήτως και την δράσι σου. Οι κατευθύνοντες την ύπαρξί σου έχουν, ούτως πως, την δυνατότητα ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ επάνω σου. Εχουν την δυνατότητα να προκαλέσουν ακόμη και τον θάνατό σου για τον Α΄ ή Β΄ λόγο που αυτοί θα θελήσουν.

Εχουν την δυνατότητα οι κρατούντες την παγκόσμια κυριαρχία – δηλαδή οι παγκοσμιοεβραιοκρατούντες – να μειώσουν ακόμη και το προσδόκιμο της ζωής των ηλικιωμένων (ήδη έχει λεχθεί και γραφεί η ανησυχία ότι ζούμε πολύ!…) και εν πάση περιπτώσει όποιων καθίστανται «ενοχλητικοί» στις επιδιώξεις τους.

 Ο ίδιος ο δόκτωρ Εντελμαν (Εβραίος) ως πρόεδρος των στατιστικών αναλύσεων στο παρελθόν της «Κοινής Αγοράς» («Ευρωπαϊκής Ενώσεως σήμερα) και διευθύνων σύμβουλος του Υπολογιστού των Βρυξελλών που άρχισε να λειτουργεί από το 1976, είχε δηλώσει:

«Το σύστημα αυτό θα έχει την δυνατότητα να καταστεί όργανο για την ειρήνη του Κόσμου ή για να χρησιμοποιηθεί ως υπερόπλο κάποιου Δικτάτορα».

 Ποιος θα είναι, άραγε αυτός ο «Δικτάτορας»;

 Και οι μεν Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη παραδοθεί στα χέρια και τις διαθέσεις των επικυρίαρχων του «περιούσιου λαού». Τώρα ήλθε η σειρά της υποδουλώσεως της Ευρώπης και στην συνέχεια ολόκληρου του κόσμου.

 Μέσον – όπλο για την υποταγή όλων των λαών το «Σφράγισμα» δηλαδή η Κάρτα του Πολίτη (ηλεκτρονική ταυτότητα) της οποίας οι ιδιότητες περιεγράφησαν εν αρχή.

 Ηδη στις ΗΠΑ το «Σφράγισμα» χρησιμοποιείται ευρέως – η εμφύτευσις δηλαδή του μικροτσίπ στο χέρι ή στο μέτωπο – τώρα είναι η σειρά μας. Το θέμα είναι θα αντιδράσουμε;

Πώς «δουλεύει» το τσίπ στην Κάρτα του  Πολίτη

Η ηλεκτρονική όπως διαμορφώθηκε μετά την εφεύρεση του καθοδικού σωλήνα παραγωγής ηλεκτρονίων του Αγγλου φυσικού J. Thomson έχει με την πάροδο του χρόνου μετεξελιχθή στην μικροηλεκτρονική φερόμενη διεθνώς δια του ελληνικού όρου Microelectronics ένα κλάδο που έχει σαν αντικείμενο την κάλυψη των αναγκών της διαστημικής τεχνολογίας σε ηλεκτρονικά όργανα και εξαρτήματα μειωμένων κατά το δυνατόν διαστάσεων και μεγέθους.

 Ετσι ο καθοδικός σωλήνας παραγωγής ηλεκτρονίων του Thomson που στην συνέχεια αντικαταστάθηκε από το τρανζίστορ σε τελευταία εξέλιξη οδήγησε στην κατασκευή ενός ισοδύναμου οργάνου με βάση το πλακίδιο σιλικόνης silicon chip (τσιπ) το οποίο είναι ένας ημιαγωγός παραγωγής ηλεκτρονίων δέκτης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας την οποία εκπέμπει μια πηγή.

Συνεπώς για να ενεργοποιηθεί το chip και να παράγει ρεύμα ηλεκτρονίων πρέπει να δεχθεί ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Τι είναι όμως αυτή;

 Όταν το ηλεκτρικό ρεύμα διαρρέει μαγνητικό αγωγό δημιουργείται ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και όταν αυτό το πεδίο κινηθεί στον χώρο παράγεται ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα άλλως πως καλούμενη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία παράγεται από έναν εκπομπέα όπως είναι ο δονητής Hertz και κινείται στον χώρο με την ταχύτητα του φωτός στο κενό.

 Όταν ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα στοχεύει έναν δέκτη ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας όπως ένα πλακίδιο σιλικόνης (τσιπ) προκαλεί την παραγωγή σε αυτό ενός ρεύματος ηλεκτρονίων.

Το ρεύμα ηλεκτρονίων εξαρτάται από την ισχύ ή την ενέργεια που μεταφέρει η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία η οποία αντιστοίχως εξαρτάται από την ισχύ του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου του εκπομπέα που την παράγει.

Αυτό το ρεύμα ηλεκτρονίων διαχεόμενο στο σώμα του φέροντος τον δέκτη της ακτινοβολίας και εν προκειμένω το πλακίδιο σιλικόνης (τσιπ) προκαλεί ποικίλλουσες βιολογικές βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό ανάλογες με τις προκαλούμενες από την έκθεση σε περιβάλλον ραδιενέργειας ή άλλου τύπου ακτινοβολίας.

 Οι διαστάσεις του πλακιδίου τσιπ είναι κάτω των 10 χιλ. και πιθανώς κάτω και των 5 χιλ. και προς τις δύο διαστάσεις. Ένα τέτοιο είδος πλακιδίου σιλικόνης (τσιπ chip) λέγεται ότι θα εμφυτεθεί στο δάκτυλο ή στο μέτωπο μερικούς μήνες μετά την λήψη της κάρτας του πολίτη πιθανώς δε ένα άλλο είδος τσιπ είναι ήδη ενσωματωμένο στην ήδη χορηγούμενη κάρτα της οποίας η δηλούμενη από το κράτος κύρια χρησιμότητα είναι πλην των άλλων να καταγράφει αποδείξεις δαπανών για «φορολογικές ελαφρύνσεις» των πολιτών και άλλες συναφείς καταγραφές.

 Με αυτά τα δεδομένα ο πολίτης που θα κληθεί να παραλάβει την «κάρτα του πολίτη» θα πρέπει να απευθυνθεί σε κάποιο ηλεκτρονικό επιστήμονα φίλο του και να τον ρωτήσει περί του πρακτέου και αν αυτό που αναγράφεται σε αυτό το σημείωμα είναι επιστημονικώς βάσιμο ή όχι.

 Πάντως, εμείς την θεωρούμε ύποπτη έως και επικίνδυνη.

 

Ειδικός Συνεργάτης Βιβλιογραφικές πηγές

 1) T. Reckards Cambridge illustrated Thesaurus of Physics

2) Ira m. Freeman Physics made simple.

3) Dictionary of Physics Sphere reference London

4) Yavorksy & Selenev, Physics Mir Publications Moscow /elkosmos,elora

Κάρτες κατασκόποι

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

The Parallel Visions of Alexander the Great and Kapodistrias for Greece.

The efforts of Alexander the Great and the first President of modern GREECE Ioannis Kapodistrias to employ Hellenic civilization for the good of humanity reflect the greatness of ancient GREECE/ Hellas. By Evaggelos Vallianatos Alexander accomplished so much so soon and so young...

Έφυγε από τη ζωή,Ο ΦΙΛΟΣ Γιώργος Κασάμπαλης.

Ο πολυμήχανος στην διασκέδαση ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Γιώργος Κασάμπαλης ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Του Νότη Σφακιανάκη Έφυγε από τη ζωή. Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Γιώργος Κασάμπαλης πάντα με χαιρετούσε με το χαμόγελο και να με βάλει να καθίσω μπροστά στον...

Η Μακεδονία γυρίζει την πλάτη στην Ν.Δ.

Καστόρια Κοζάνη Γρεβενά Φλώρινα γυρίζει την πλάτη στην Ν.Δ. Στη Βόρεια Ελλάδα και τα μεγάλα τραύματα που έχει δημιουργήσει για το κυβερνών κόμμα η Συμφωνία των Πρεσπών ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ...