Με το πιο τέλειο ηχοσύστημα

7 Αυγούστου 2008

 Θα υποδεχθεί το κοινό του το νυχτερινό κέντρο “Caramela Live” στην Αθήνα. Το δημοφιλές μπουζουκομάγαζο ανακαινίζεται εξ ολοκλήρου. Αυτό το διάστημα τοποθετείται τα πιο σύγχρονα  φωτισμού και ηχοσυστήματα γνωστής γερμανικής εταιρείας , η οποία θα στήσει με του ιδίου τύπου τεχνολογικό οπτικοακουστικό σύστημα  την συναυλία της Madonna στην Αθήνα.

Ακόμα και το καλλιτεχνικό σχήμα θα είναι ανανεωμένο με τους Πάνο Καλίδη, Τζούλια Αλεξανδράτου, τον Κυριάκο Κυανό, την Ντίνα Χρονά, τον Δημήτρη Αδάμο (παλιό γνώριμο της Θεσ/νίκης), και με μια ακόμα πλειάδα καλλιτεχνών.

Ο Πάνος Καλίδης ξεκουράζεται όλο το καλοκαίρι για να είναι έτοιμος για την χειμερινή περίοδο που θα ξεκινήσει νωρίς – νωρίς, από το Σεπτέμβριο, οπότε και ανοίγει τις πύλες του το νυχτερινό κέντρο “Caramela Live”, όπου προβλέπεται να χτυπήσει κόκκινο για μια άλλη χρονιά.

Πάντως ο Πάνος Καλίδης μπορεί να μην έκανε όλο το καλοκαίρι έξτρα εμφανίσεις, όμως τα τραγούδια του ακούγονται απ΄ όλα τα Ραδιόφωνα της χώρας, τουλάχιστον αυτό διαπίστωσα για την Ανατολική – Κεντρική – Δυτική Μακεδονία, και τα Ιόνια νησιά  και την Θεσσαλία από την έρευνα που έκανα για τις μπάντες των FM στις παραπάνω περιοχές.

Ειδικά τα τραγούδια όπως το “Έχει πάει τρεις”, “Κάποια να την βρει”, “Πες πως καίγεσαι για μένα”, “Εσύ από τα παλιά”, “Η μοναξιά”, “ Πας να με τρελάνεις”. “Είσαι η αιτία”, παίζονται κατά κόρον στα FM, αλλά και στα Club, όπου οι DJ τα έχουν λειώσει στην κυριολεξία.

Και επειδή η πειρατεία καλά κρατεί με τους πλανόδιους αλλοδαπούς και όχι μόνο, κυκλοφορεί πειρατικό συλλεκτικό CD με γνωστά σουξέ πολλών καλλιτεχνών με τίτλο “Καλοκαίρι 2008”, όπου μεταξύ άλλων βρίσκονται και τα παραπάνω σουξέ του Πάνου Καλίδη.

 Στα δε πανηγύρια το συγκεκριμένο πειρατικό CD γίνεται ανάρπαστο. Χρυσές δουλειές κάνουν οι πλανόδιοι με τα πειρατικά CD, και γιατί όχι;; Σάμπως τους κυνηγά κανείς;;

Εν πάσει περιπτώσει για το θέμα της πειρατείας έχω ξοδέψει πολύ μελάνι, αλλά κανενός το αυτί δεν ιδρώνει.

Το βέβαιο είναι πως η νέα συνεργασία του Πάνου Καλίδη με την σεξουάλα Τζούλια Αλεξανδράτου, και το ντουέτο που θα τραγουδήσουν μαζί πάνω στην πίστα του “Caramela Live” θα καεί και το πελεκούδι.

Κρατήσεις στα τηλέφωνα 210 9323560, 210 9323561 .

Τώρα  και On-line  κρατήσεις απο την πολύ καλή Web σελίδα  του Caramela live   με πάρα πολλές άλλες πληροφορίες , όπως και πλούσιο οπτικοακουστικό  υλικό.

Άϊντε και καλό χειμώνα !!!!!!!!!

.