Το νέο σχήμα στη “Θέα”

6 Αυγούστου 2008

buzuki.jpg Νυχτερινό κέντρο της παραλιακής των Αθηνών με τους Γιώργο Τσαλίκη, τον Θάνο Πετρέλη και τον Νίκο Οικονομόπουλο (η Κέλλυ Κελεκίδου αποχώρησε από το σχήμα.)  θα ξεκινήσει μετά τα εννιάμερα της Παναγίας  (τέλη Αυγούστου). Δύσκολο το βλέπω το θέμα, διότι το πρόγραμμα θα είναι άκρως μοντέρνο, με αποτέλεσμα το λαϊκό  να μην μπορέσει να υποστηριχθεί με τους εν λόγω τραγουδιστές. Κάποιοι θα με πουν, μα τι πειράζει, θα πάει νεανικό κοινό για να τους απολαύσει. Σωστά…, αλλά όμως η χαρτούρα και τα μεροκάματα δεν βγαίνουν έτσι απλά, μια και η παραλιακή ζώνη θα έχει αρκετά κέντρα με λαϊκούς καλλιτέχνες και προγράμματα,

με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να είναι μεγάλος. Επίσης οι χαρακτήρες των τριών καλλιτεχνών δεν ταιριάζουν, ώστε να μπορεί ο ένας να βλέπει το άλλον στο πρόγραμμα του.

Το συμπέρασμα αυτό το βγάζω , γιατί με τον Γιώργο Τσαλίκη ασχολούμαι από τα πρώτα του βήματα, , όσο για τον Νίκο Οικονομόπουλο που ξεκίνησε από τον Έβρο ακόμα δεν έχει δείξει την δική του επαγγελματική εικόνα, διότι από τα πρώτα βήματα του προσπαθεί να αντιγράψει φωνητικά πότε τον Νότη Σφακιανάκη, και άλλοτε  τον Πάνο Κιάμο.Για τον Θ. Πετρέλη  Τι να πω ;;; Τα έχω γράψει παλαιότερα (βλέπε νυχτερινό κέντρο “θάλασσα”) 

 Πέρα από τις παραπάνω διαπιστώσεις θα παίξει καθοριστικό ρόλο και η τιμή της φιάλης, και βέβαια κατά πόσο πρόθυμοι θα είναι να δίνουν αυτόγραφα στο κοινό και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Πάντως εγώ σαν νυχτερινή κουκουβάγια το βλέπω δύσκολο το εγχείρημα, μακάρι να πέσω έξω. Θα το δούμε στην πορεία.

Το βέβαιο είναι ότι τους εύχομαι  καλό ξεκίνημα, καλή συνεργασία !!!!!!!!!

 

 

.