Νίκος Βέρτης ο καλός (μου) o μαθητής

6 Αυγούστου 2008

vertis_auTελειώνει την συνεργασία με τον επιχειρηματία Β. Κοντόπουλο (Ποσειδώνιο) κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές Οκτωβρίου, οπότε και χωρίζουν οι δρόμοι τους. Ο μεν Ν. Βέρτης θα περάσει τα σύνορα για πρώτη φορά στην καριέρα του για συναυλίες στην ομογένεια της Αυστραλίας  της Αμερικής και Καναδά. Το δε μέχρι πρότινος αφεντικό του θα συνεργαστεί ξανά με τον παλιό και φτασμένο τραγουδιστή Νίκο Κουρκούλη. Αφού επιστρέψει από τις υπερατλαντικές συναυλίες του ο Νίκος Βέρτης, και ξεκουραστεί θα ετοιμάσει την επόμενη δισκογραφία του. Αυτήν την φορά όμως όχι με δημιουργό και παραγωγό τον Κυριάκο Παπαδόπουλο,

 αλλά με πολλούς παλιούς και νέους συνθέτες, στιχουργούς.

 Στο μεταξύ έχει εξασφαλίσει νέα συνεργασία με τον επιχειρηματία Παπαθεοχάρη με τον οποίον υπέγραψε συμβόλαιο για 3-5- 10 χρόνια (θα σας γελάσω), και θα ξεκινήσει εμφανίσεις στο καλοκαιρινό νυχτερινό κέντρο “Θάλασσα” από τις αρχές Απριλίου, ή τέλη Μαΐου του 2009.

Μια ανέλπιστη και καλή συνεργασία για τον Ν. Βέρτη, γι΄ αυτό και θα τον συμβούλευα ως μαθητή μου, ότι όλα τα πράγματα δεν είναι ίδια. Έτσι και σ΄ αυτήν την περίπτωση τα πολλά αρνητικά που απέκτησε και  με τους γύρω του (αυλή) θα πρέπει να τα διορθώσει, όπως ένα από αυτά είναι η συμπεριφορά του με το κοινό που αυτό είναι που τον ανέβασε ψηλά, και που ο ίδιος το σνομπάρει σε μεγάλο βαθμό.

Να ξαναγυρίσει στις παλιές και καλές εποχές όταν έδινε αυτόγραφα, αλλά και το καμαρίνι του που ήταν πάντα ανοιχτό χωρίς τους ειδικούς φρουρούς. Να σταματήσει καi να διώξει την αυλή του που δρα για πάρτη του, χρησιμοποιώντας πότε το όνομα του, πότε αποκαλούνται  ώς άνθρωποι του Ν. Βέρτη, και μ΄ αυτά τα επιχειρήματα αρπάζουν και κατεβάζουν τα κινητά από των θαμώνων που προσπαθούν από τα τραπέζια τους να αποθανατίσουν στιγμιότυπα του τραγουδιστή.

Αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά δεν την  ξαναείδα σε κέντρα διασκέδασης. Ακόμα θα μπορούσα πολλές άγριες καταστάσεις που έχουν συμβεί να αναφέρω, αλλά είναι πταίσματα μπροστά στα παραπάνω.

Ας ξεκινήσει να διορθώσει αυτά, μπας και ξανακερδίσει τον κόσμο που έδιωξε, που ουσιαστικά αυτός τον έφτιαξε. Αλλά μέχρι και το Πάσχα που θα ξεκινήσει στο “Θάλασσα” έχουμε να πούμε πολλά ακόμα.

Ελπίζω μόνο τα παραπάνω απαράδεκτα να μην τα ζήσουν και οι ομογενείς μας που θα πάνε ενδεχομένως στις συναυλίες του οι ποίες ξεκινούν  από την Αυστραλία

Adelaide – 24 Οκτωβρίου

 Darwin- 25 Οκτωβρίου

 Melbourne – 31 Οκτωβρίου

 Sydney – 01 Νοεμβρίου  

 Αμερική & Καναδάς

 Vancouver- 07 Νοεμβρίου

Las Vegas – 08 Νοεμβρίου

Montreal – 14 Νοεμβρίου

 New York – 15 Νοεμβρίου

Chicago – 16 Νοεμβρίου

Toronto – 21 Νοεμβρίου

Atlantic City – 22 Νοεμβρίου

Ευρώπη-Κύπρος

Λευκωσία – 28 Νοεμβρίου

Λεμεσός – 08 Νοεμβρίου

Γερμανία- Munich – 03 Δεκεμβρίου

Dusseldorf – 05 Δεκεμβρίου

Stuttgart – 06 Δεκεμβρίου

 Frankfurt – 07 Δεκεμβρίου

Brussels -Βρυξέλλες – 08 Δεκεμβρίου

 Switzerland -Zurich – 12 Δεκεμβρίου

Ενδεχομένως να ακουλουθήσουν συναυλίες ακόμα στο Λονδίνο και Στοκχόλμη .

 

.