Το εκρηκτικό “τρίγωνο”

11 Αυγούστου 2008

sirtaki3.bmpτων τριών λαϊκών καλλιτεχνών στην ίδια πίστα του “Fiver” νυχτερινού κέντρου των Αθηνών, θα μπορέσουν να απολαύσουν οι μερακλήδες του λαϊκού πενταγράμμου,  τον Σταμάτη Γονίδη, την Πέγκυ Ζήνα, και τον Νίκο Μαρκόπουλο από τα μέσα, ή τέλη Οκτωβρίου.  Το εν λόγω σχήμα, είιναι επιλογή του επιχειρηματία του κέντρου, ο οποίος όπως φαίνεται σκοπεύει, να χτυπήσει και όλους τους χορούς, και τις συνεστιάσεις συλλόγων.

Με τρώει η περιέργεια πως θα δέσει το γλυκό με τους τρεις λαϊκούς, φιρμάτους καλλιτέχνες, και εξηγούμε για να μην παρεξηγηθώ.

Για παράδειγμα μαθαίνω, ακούω για τρελή τιμή της φιάλης.( πάνω απο 200 ). Έπειτα για το πρώτο μέρος του προγράμματος που όπως πάντα γίνεται μάχη, για το πόση ώρα θα εμφανίζεται ο κάθε καλλιτέχνης του σχήματος. Η σειρά 1ος- 2ος – 3ος δεν έχει σημασία, όσο έχει το ρεπερτόριο, και πόσο εύκολα θα μπορέσει ο καθένας να πάρει επάνω του τον κόσμο.

Και οι τρεις καλλιτέχνες έχουν την εμπειρία, και την μαγκιά, να δουλεύουν καλά τα κέντρα, όμως θα πρέπει να σεβαστούν και να κάνουν τα γούστα του κοινού τους, όπως να δίνουν και κανένα αυτόγραφο από τα καμαρίνια τους, αλλά και να φωτογραφίζονται μαζί του και πάνω στην πίστα.

Είναι βέβαιος πως αυτή η παραπάνω γκάμα των καλλιτεχνών θα με περάσει για λαϊκιστή με αυτά που εκφράζω, παρ΄όλο που ξέρουν ότι αυτό ακριβώς ζητά και ο κόσμος ο οποίος όποτε θέλει τους ανεβάζει, αλλά με την ίδια ευκολία μπορεί κάλλιστα να τους κατεβάσει. Άλλωστε την αφραδούρα (Ευρώ) την πληρώνουν αποκλειστικά  και Live οι λάτρεις του καλού λαϊκού τραγουδιού.

Όμως και άλλοι Αθηναίοι επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων ετοιμάζουν τα χειμερινά προγράμματα με βαριά λαϊκούς καλλιτέχνες, έτσι θα δείξει εντέλει πόσα απίδια έχει ο σάκος.

Εδώ θα είμαστε και θα τα σχολιάσουμε. Πάντως εγώ το εκρηκτικό αυτό τρίγωνο των καλλιτεχνών του“Fiver” το βλέπω πολύ καλό, ειδικά  αν οι τρεις καλλιτέχνες θα δέσουν και μεταξύ τους.

Για το παραπάνω σχήμα του “Fver” (εκτός απροόπτου) να ευχηθώ καλό χειμώνα !!!!!!!!!!

.