Τους έφαγαν οι μαύρες βουλίτσες

5 Μαρτίου 2009

hackin.jpgΟι μαύρες βουλίτσες έφαγαν δύο άσπονδους φίλους που κρατούν το τιμόνι Ραδιοφωνικών σταθμών των Αθηνών και μάλιστα με πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των ραδιόφωνων που ηγούνται. Όμως στην πορεία οι δυο φίλοι έγιναν εχθροί. Προς τα έξω όμως συνεχίζουν να δείχνουν, ότι δήθεν είναι κολλητοί και ας βρίζει ο ένας τον άλλον από το εργασιακό τους χώρο.

Αναφέρομαι στον κύριο Π…, διευθυντικό στέλεχος μεγάλου ομίλου ΜΜΕ με ραδιόφωνα και τηλεοπτικό κανάλι, καθώς επίσης και στο κύριο Γ… του ομίλου με ραδιόφωνα και περιοδικά που είναι επίσης διευθυντικό στέλεχος. Τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε μεγάλη κόντρα σε καθημερινή βάση ο Π ..με τον Γ… για το κοντρολάρισμα, και τις μετρήσεις μουσικών τραγουδιών από τα ραδιόφωνα .

Ένα δήθεν εργαλείο ,μεγάλης απάτης από το οποίο λίγοι και εκλεκτοί όπως οι κύριοι Π και Γ γίνονται πλούσιοι, κοροϊδεύοντας πολύ κόσμο που σχετίζεται με την Ελληνική μουσική και τη διασκέδαση.

Μεταξύ αυτών είναι οι καλλιτέχνες και οι επιχειρηματίες κέντρων διασκέδασης, οι οποίοι έχουν φάει πολύ παραμύθι γι΄ αυτό το σύστημα το οποίο δήθεν τους ενημερώνει με κάθε ειλικρίνεια και αντικειμενικότητα, πόσες φορές παίζεται ένα Ελληνικό τραγούδι, άρα και τι μεγάλη ή μικρή ζήτηση έχει .

Οι επιχειρηματίες με την σειρά τους προγραμματίζουν τα επόμενα σχήματα με τους καλλιτέχνες των οποίων έχουν ζήτηση τα τραγούδια τους, βάσει των στοιχείων που δίνει το κοντρολάρισμα. Αγοράζουν φύκια δηλαδή για μεταξωτές κορδέλες, έπειτα βλέπουν τα κέντρα τους να αδειάζουν από κόσμο, λόγω των σκουπιδοτράγουδων που αγόρασαν απ΄ αυτό που λανσάρουν οι εκλεκτοί του συστήματος, από τα ραδιόφωνα τους .

Οι άνθρωποι του ελεγχόμενου συστήματος, όπως οι δυο άσπονδοι φίλοι Π & Γ έχουν κλειδιά ασφαλείας με τα οποία ξεκλειδώνουν το σύστημα, μπαινόβγαινουν στην βάση δεδομένων, της δήθεν αντικειμενικής μέτρησης και παρεμβαίνουν με απλές κινήσεις, αφαιρώντας, ή προσθέτοντας στην λίστα με τις μαύρες βουλίτσες που δείχνει πόσες φορές την ημέρα ακούστηκε το τάδε τραγούδι.

Για παράδειγμα το τραγούδι με τίτλο «οι δύο άσπονδοι φίλοι» με ερμηνευτή τον Νίκο Βάνη έχει παιχθεί 12 φορές την ημέρα, δηλαδή παίρνει . . . . . . . . . . . .  12 μαύρες βουλίτσες. Ωστόσο ένα άλλο άτομο ,(και αυτός με πρόσβαση στο σύστημα) θα προσθέσει , ή θα αφαιρέσει μαύρες βουλίτσες, ανάλογα με τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, και ο νοών νοείτω.

Για τα παραπάνω γεγονότα πάντα είχα αμφιβολία το κατά πόσο αντικειμενικά λειτουργούν, κοντρολάροντας την τύχη και την μοίρα πολλών ανθρώπων. Όμως όταν το είδα με τα ίδια μου τα μάτια  και  επι τις πράξεις  με πόση ευκολία αλλάζουν τα ψεύτικα δεδομένα, έπαθα μεγάλη πλάκα, σκεφτόμενος πόσο κόσμο παραμυθιάζουν για τα συμφέροντα και μόνο .

Γι΄ αυτά τα συμφέροντα λοιπόν μαχαιρώνονται οι άσπονδοι φίλο, Π & Γ, με τον έναν να στηρίζει τον τραγουδιστή Νικ. Βάνη προσθέτοντας μπόλικες μαύρες βουλίτσες στο τίτλο του τραγουδιού, και με τον άλλον να στηρίζει τον τραγουδιστή Αντι. Βάνη πάρτα αλλιώς, αφαιρώντας τις μαύρες βούλες του Νικ Βάνη για να τις προσθέσει στον δικό του πάρτα αλλιώς τραγουδιστή.

Αυτός ο πόλεμος με τις μαύρες βουλίτσες καλά κρατεί και όχι μόνο από τους Π και Γ. Η δε εταιρεία που έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα με τις μαύρες τρύπες , κοροϊδεύει τους πάντες , αλλά τα οικονομάει χάρη στην μεγάλη άγνοια όλων όσων εμπλέκονται με την Ελληνική διασκέδαση .

Με τον τρόπο αυτό συντηρείται και η ” Play list – φούμαρο” σε πολλά ραδιόφωνα της χώρας με το φαινόμενο της πλύσης εγκεφάλου, δηλαδή να παίζεται 12 φορές την ημέρα το τραγούδι με τίτλο « οι δυο άσπονδοι φίλοι» του τραγουδιστή Νικ. Βάνη.

Αυτή είναι η εξήγηση για τις ανιαρές, άχρωμες μουσικές εκπομπές σε πολλά ραδιόφωνα ,σκοτώνοντας όμως στην κυριολεξία το καλό Ελληνικό τραγούδι, συνεπώς και την Ελληνική κουλτούρα, με αποτέλεσμα από τα μπουζουκομάγαζα να είναι φευγάτος ο κόσμος που γουστάρει τα καλά λαϊκά τραγούδια, τα γλεντζέδικα προγράμματα, όπου πλέον την θέση πήραν τα σκουπιδοτράγουδα, με τις δήθεν πολλές μαύρες βουλίτσες .

Σε αυτό το έγκλημα συμβάλλουν και αυτοί οι δυο άσπονδοι φονιάδες του Ραδιοφώνου Π κ ο Γ , συνεχίζοντας να βρίζονται και να μαχαιρώνονται για μια χούφτα δολάρια , μέχρι τελικής πτώσεως .

Χειροκροτήστε τους !!!!!!!

.