Ο Φοίβος ξαναχτυπά ρυθμικά

23 Νοεμβρίου 2009

cd5.gifΟ γνωστός φιρμάτος μουσικοσυνθέτης έκλεισε συμφωνία με τον σύζυγο και μάνατζερ της Έλλης Κοκκίνου, τον  Παναγιώτη Βασιλειάδη, για  μια νέα δισκογραφία ,που  θα περιλαμβάνει 12 ή 14 τραγούδια στο ύφος της καλλιτέχνιδας.

Η συμφωνία με την χρυσή τομή κλείστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και των δύο πλευρών, αμέσως μετά την αποχώρηση του συνθέτη από την δισκογραφική εταιρεία Heaven. Ηταν δε,αποκλειστική είδηση της τηλεφημερίδας μας που μάλιστα έκανε το γύρο της Ελλάδος (και όχι μόνο). Ωστόσο ελάχιστα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν την πηγή.

Εν πάσει περιπτώσει αυτό είναι ψιλά γράμματα, για υπεύθυνους  και σοβαρούς ανθρώπους της ενημέρωσης.

Στην νέα αυτή συνεργασία Φοίβου, Βασιλειάδη, και Κοκκίνου ουθετήθηκε ακόμα η αμοιβή του συνθέτη, τα ποσοστά από τον δίσκο, και απο τις εμφανίσεις τις καλλιτέχνιδας.

Σχετικά με τον ερχομό της Έλλης Κοκκίνου στην Θεσσαλονίκη για εμφανίσεις από αρχές Δεκεμβρίου όπως είχε αποκαλύψει η τηλεφημερίδα μας, εντέλει ακυρώθηκαν , καθώς η κοινή συνεργασία μεταξύ Αθηναίου και Θεσσαλονικιού επιχειρηματιών, έκριναν ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή γι΄ αυτό το επαγγελματικό εγχείρημα.

Πάντως δεν το απέκλεισαν μελλοντικά στο να συνεργαστούν.

Όσον αφορά την νέα δισκογραφία της Έλλης Κοκκίνου δια χειρός Φοίβου, θα κυκλοφορήσει από την δισκογραφική εταιρεία, που σε όλοι το έχουν τούμπανο, και σε εμείς κρυφό καμάρι.

Ο Φοίβος μόλις ξεκίνησε και με μεγάλη φόρα!!!!

.