Οι περισπούδαστοι πίσω πάτησαν

11 Φεβρουαρίου 2010

europe-union.jpgΣτα έδρανα της Ευρωβουλής οι Έλληνες Ευρωβουλευτές μας καθίσαν, τι κάνουν;;

Θα υψώσουν καμιά φορά τη φωνή τους;;

ΠΟΤΕ! Διότι με το παιχνίδι που παίζετε εις βάρος της Ελληνικής Οικονομίας , και η αδιαφορία των Ευρωπαίων εταίρων μας, εν ώρα κρίσεως, οι Ευρωβουλευτές μας δεν ακούστηκαν πουθενά.

Προ ημερών στην συνεδρίαση της Κομισιόν με τιμονιέρηδες τους μπακιρένιους Σοσιαλιστές – Μαοϊκούς κύριους Μπαρόζο, και Αλμούνια, όχι κάποιος Έλληνας, αλλά Γάλλος Ευρωβουλευτής τους τα είπε έξω από τα δόντια, υπερασπίζοντας σαν τίγρης την Ελλάδα, και την δυσμενή κατάσταση που περιήλθε, για τα αμυντικά κονδύλια που ξοδεύει από τον προϋπολογισμό, όπως και η Κύπρος εν ονόματι του δόγματος της Ελληνοτουρκικής σχέσης, και καλής γειτονίας.

Για μια Τουρκία που θέλει να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, της κάνουμε όλα τα χατίρια, και αφήνουμε την Ελλάδα και την Κύπρο να αιμορραγούν από τις διάφορες υπέρογκες αμυντικές δαπάνες ,τόνισε πολύ χαρακτιριστικά ο Γάλλος Ευρωβουλευτής.
Μόνο για το ΝΑΤΟ η Ελλάδα ξοδεύει 1.000.000 Ευρώ ημερησίως (!!!) για την φρεγάτα που πλέει στον Περσικό κόλπο, άλλο 1.000.000 Ευρώ για τον Στρατό μας στο Κόσοβο, και άλλο 1.000.000 Ευρώ για τον Στρατό στο Αφγανιστάν, για να μας λυπηθεί ο Άγγλος Ευρωβουλευτής ο οποίος μέσα στην Ευρωβουλή αναφώνησε, “..Αχ καημένη Ελλάδα..”, στρέφοντας παράλληλα εναντίον τον κ. Μπαρόζο, και Αλμούνια.

Καμιά δυνατή παρέμβαση δεν υπήρξε από τους Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑ.Ο.Σ, Οικολόγων, όπως επίσης και των Κυπρίων Ευρωβουλευτών εναντίον του κ. Μπαρόζο και κ. Αλμούνια για τους οποίους κατά τα άλλα η Ελλάδα είναι παράδεισος, εάν πρόκειται να κάνουν τζαμπαντάν διακοπές.

Όπως απόλαυσε πρόσφατα ένας εξ αυτών και περιηγήθηκε σ΄ όλο το Αιγαίο πάνω σε γιοτ Έλληνα μεγαλοεφοπλιστή, συνδυάζοντας παράλληλα και την συμμετοχή του στην μυστική συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, όπου επίσης ήταν ως επίσημος καλεσμένος και που διεξήχθει στον Αστέρα της Βουλιαγμένη, που ακόμα και η Ελληνική βουλή έκλεισε άρον – άρον, φαινόμενο που δεν συμβαίνει σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου.

Με τις δυνατές φωνές του Γάλλου και του Βρετανού Ευρωβουλευτή το θέμα έκανε μεγάλη αίσθηση στις Βρυξέλλες, με αποτέλεσμα στην σημερινή έκτακτη σύνοδο κορυφής, επιτέλους η Ευρωπαϊκή Ένωση να ενσκήψει στο πρόβλημα της Ελλάδος, και ενδεχομένως να ακούσουμε και το σχέδιο διάσωσης από τους Ευρωπαίους εταίρους μας.

Έπειτα απ΄ αυτήν την περιπέτεια προκύπτει το ερώτημα. Ποιος ο λόγος να στέλνουμε και να ξοδεύουμε εκατομμύρια από τους φορολογούμενους, στους εκπροσώπους μας στην Ευρωβουλή, οι οποίοι προτιμούν να διασκεδάζουν σε πολυτελή εστιατόρια των Βρυξελλών, παρά να παλεύουν για τα προβλήματα της μαμάς πατρίδας.

Έτσι γεννήθηκε και το σουξέ,

“οι περισπούδαστοι πίσω πατήσαν, στης Ευρωβουλής τα έδρανα  καθίσαν

και κρυφτήκαν , πίσω από βουλευτές  κρατών ,

τάχαμ πονούσαν και βογκούσαν,  “..Αχ Ελλάδα μου γλυκιά.. !!!!”

.