Μια μεγάλη επιτυχία που οφείλεται στον κόσμο.

24 Μαρτίου 2010

p1020879.JPGφιλανθρωπική βραδιά που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010, είχε τεράστια προσέλευση από κόσμο, με σκοπό να βοηθηθεί ο συνάνθρωπος μας Δημήτριος Μαρκεζίνης, ο οποίος πάσχει από ισχαιμικό εγκεφαλικό, και ταλαιπωρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα από νοσοκομείο σε νοσοκομείο.

Σήμερα ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης (φυσιοθεραπεία, λογοθεραπεία, και ψυχολογική υποστήριξη), σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς, το Ελληνικό κράτος δεν μερίμνησε για να έχει  ο κάθε άρρωστος τέτοιες αποθεραπείας , μακράς διάρκειας, στα Δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας, διότι κοστίζουν πολλά χρήματα. 

Στην φιλανθρωπική βραδιά παρευρέθησαν πάνω από 1400 άτομα, και σύσσωμοι οι καλλιτέχνες. Το πρόγραμμα άνοιξε ο Πάνος Νίκου, ένας άκρως λαϊκός καλλιτέχνης, διασκεδάζοντας το κοινό.

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Χρήστος Κωσταράς ,ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του ξεσήκωσε όλον τον κόσμο.

Σειρά είχε ο Γιώργος Γιασεμής, και έπειτα ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης , που ξεσήκωσε τους θαμώνες οι οποίοι τον αποθέωσαν, ρέοντας τον με πολλά λουλούδια.

Ακολούθησε ο Βασίλης Τερλέγκας , τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες του, καταχειροκροτούμενος από το κοινό.

Έπειτα πήρε το μικρόφωνο ο Θέμης Αδαμαντίδης, και έγινε σεισμός, με το σουξέ “Μα που να πάω”,  έπεσε όλο το μαγαζί, τα δε λουλούδια έπεφταν βροχή για αρκετή ώρα.

Ο Νίκος Ζωιδάκης που με τις Κρητικές μαντινάδες του ξεσήκωσε όλα τα κοριτσόπουλακαι όχι μόνο,  χόρευαν ασταμάτητα. Αξίζει να σημειωθεί  ότι Ο Νίκος Ζωιδάκης πέταξε αεροπορικώς από τα Χανιά, με την μπάντα του, πληρώνοντας την ορχήστρα, και τα ατομικά έξοδα.

Τελευταίος στην πίστα εμφανίστηκε ο Ζαφείρης  Μελάς που κράτησε το πρόγραμμα μέχρι της πρωϊνές ώρες.

Το φαινόμενο της δυσφήμησης από κακοθελητές δεν έλειψε και αυτήν την φορά, από αντιπάλους επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων  που γνώριζαν τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, υπήρξαν κακόβουλες φήμες, ότι η εκδήλωση θα έχει μεγάλη  αποτυχία.

Κάποιες άλλες φήμες αφορούσαν τον καλλιτέχνη Θέμη Αδαμαντίδη, ότι δεν θα έλθει για την εκδήλωση.

Όλοι αυτοί διαψεύστηκαν ,διότι ο καλλιτέχνης  όχι μόνο ήλθε από την Αθήνα , αλλά ήταν και  συνεπής, βρισκόταν τις 01: 30 στο μαγαζί.

Σερβιτόροι του μαγαζιού μας είπαν ότι πολλοί από τα αντίπαλα μαγαζιά διέδιδαν,ότι ο Θέμης δεν θα παρευρεθεί. Ντροπή σ΄ όλους αυτούς, τους οποίους εύχομαι να είναι πάντα υγιείς, και να μην βρεθούν ποτέ σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή.

Όσον αφορά την καλλιτέχνιδα Πάολα που δεν εμφανίστηκε, ο σύζυγος της Φώτης διαβεβαίωνε στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη, αλλά και στους διοργανωτές, ότι θα λάβει μέρος, εντούτοις την τελευταία στιγμή τηλεφώνησε ,ότι η Πάολα έχει κάποια υποχρέωση, και δεν μπορεί να παρευρεθεί,  Πάντως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την απουσία της καλλιτέχνιδας.

Αυτό που έχει σημασία είνα, ότι όλοι  έκαναν το χρέος τους, όπως έπρεπε.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε εδόθει στην σύζυγο του Αρώστου , η οποία από την πλευρά της, το κατέθεσε στο κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας, φέροντας και την απόδειξη αποπληρωμής του αποθεραπευτηρίου.

Πάντα τέτοια να γίνονται, να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας, μια και το κράτος δεν μεριμνά για τους πολίτες του.

Εμείς πάντοτε από την πλευρά μας θα βοηθούμε όσο μπορούμε.

Αξίζει δε, ένα μεγάλο ευχαριστώ σ΄ όλον αυτόν τον κόσμο που προσήλθε στην εκδήλωση, βοηθώντας έτσι ένα συνάνθρωπο μας.

.