Νέος πρόεδρος στο τιμόνι της Διεθνούς Έκθεσης Θεσ/νίκης (ΔΕΘ Α.Ε)

11 Ιουνίου 2010

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διόρισε ως νέο πρόεδρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσ/νίκης (ΔΕΘ.ΑΕ) τον νομικό –  σύμβουλο επί σειρά ετών στον Δικηγορικό Σύλλογο της Θεσσαλονίκης, αλλά κα υποψήφιο για την προεδρεία το 2008 με τον ανεξάρτητο συνδυασμό της ” Ανανεωτικής Πρότασης Δικηγόρων”, με οικολογική συνείδηση(;;;), και στενή συνεργασία με τους Πράσινους Οικολόγους , Γιάννη Κωνσταντίνου.

Αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα ο πρόεδρος της ΔΕΘ καλείται, να ασχοληθεί, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα  την μετεγκατάσταση της ΔΕΘ από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή της Σίνδου, όπως αποφασίστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά στο μεταξύ το όλον θέμα πάγωσε.

Ακόμα θα πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες, έτσι ώστε η ΔΕΘ να ξανακερδίσει την παλιά της αίγλη, διοργανώνοντας περισσότερες, και ενδιαφέρουσες εκθέσεις , ώστε να δημιουργηθούν  και πολλές θέσεις εργασίας, για τους νέους της πόλης, που πλήττει η ανεργία .

Ο χρόνος θα δείξει!!!!!

Συμφώνα με τον Γιάννη Κουριαννίδη ,εκδότη του περιοδικού ” Ενδοχώρα”,για τον νομικό  και προέδρο της ΔΕΘ. ΑΕ, Γιάννη Κωνσταντίνου αναφέρει τα εξής ενδιαφέροντα:(με εθνικές προεκτάσεις. )

Ευχόμεθα καλή θητεία στον νέο πρόεδρο της ΔΕΘ!!!!

.