Ο Ζαφείρης Μελάς τα βρόντηξε και έφυγε.

21 Οκτωβρίου 2010

Melas Ο λαϊκός καλλιτέχνης Ζαφείρης Μελάς σταμάτησε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο “Πύλη” των Αθηνών, λόγω διαφωνίας με τον επιχειρηματία ο οποίος αρνήθηκε να του καταβάλει τα μεροκάματα.

 Δύο εβδομάδες λειτουργίας, και ενώ το μαγαζί είχε ικανοποιητικές εισπράξεις από την κίνηση με πελάτες που αφήναν μεγάλη χαρτούρα , εντούτοις ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου δεν πλήρωνε τις υποχρεώσεις του.

Μάλιστα, πρόσφατα διασκέδαζε σε πρώτο τραπέζι καλτσάτο με την παρέα του ο γνωστός εφοπλιστής, που είναι πιστός θαμώνες του Ζαφείρη Μελά ,αφού τον ακολουθεί σε όποιο μαγαζί κι αν εμφανίζεται. Και αυτός, δεν είναι άλως από τον καπετάνιο Γιώργο Βαρδινογιάννη, οποίος όπως πάντα όταν βγαίνει για διασκέδαση ,είτε για φαγητό, είτε στα μπουζούκια, του δίνει και καταλαβαίνει αλλά Ελληνικά.., κάνοντας μεγάλους λογαριασμούς ως χουβαρντάς που είναι.

Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί, οι χουβαρντάδες γλεντζέδες και αφήνουν κανένα φράγκο στα μαγαζιά, κρατώντας δε και αμείωτη την Ελληνική διασκέδαση, για να μπορούν έτσι και οι επιχειρηματίες να πληρώνουν τους εργαζόμενους τους.

 Κάτι που δεν ισχύει βεβαία για τον επιχειρηματία του κέντρου “Πύλη” των Αθηνών, καθώς για μια πολοστή φορά απόδειξε, ότι εκτός του ότι δεν εκτιμά πρόσωπα και καταστάσεις, δεν σκέπτεται ούτε το μέλλον της επιχείρησης του, όπως κανονικά πρέπει να κάνει ο κάθε σωστός επαγγελματίας.

Αντιθέτως, κάθε φορά αποδεικνύει πώς λειτουργεί με το σύστημα της “αρπαχτής’. Να τσεπώνει το κάθε ευρώ, χωρίς να πληρώνει τις υποχρεώσεις του, όπως άλλωστε έχει συμβεί και με άλλους καλλιτέχνες μεταξύ αυτών: Ο Α. Μαντάς, Χ. Κωστόπουλος, οι οποίοι  επίσης  δεν πληρώθηκαν τα μεροκάματα τους.

Στα δρώμενα της διασκέδασης τέτοια λάθη δεν συγχωρούντε .

Ο Ζαφείρης Μελάς αν και δεν έλαβε κανένα μεροκάματο από την επιχείρηση «αρπαχτής», ωστόσο, σαν καλός επαγγελματίας πλήρωσε το επιτελείο και συνεργάτες του μουσικούς, μαζί και τα ξενοδοχεία τους, από την τσέπη του.

Αυτό θα πει καλλιτέχνης, γι΄αυτό, άλλωστε, είναι σωστός και ως προς το κράτος ως φορολογούμενος πολίτης,

Όσον αφορά τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου «Πύλη Αθηνών», το Ελληνικό Φαινόμενο μια και έχει μεγάλη εμπειρία στην διασκέδαση, τον συμβουλεύει να εκτιμά ανθρώπους και καταστάσεις στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Κύριε επιχειρηματία ,το μεροκάματο είναι ιερό για όλους.

Κοντός ψαλμός αλληλούια !!!!!!!!

.