ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

23 Δεκεμβρίου 2010

stayros.jpghammer5.gifΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ

Άρχισε η πολιτική κηδεία των Προδοτών που παραβίασαν συστηματικά το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας !

Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά την από 27-05-2010 Μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδος!!

Οι μηνυόμενοι έχουν ήδη κληθεί –σύμφωνα με τον νόμο- να καταθέσουν ανομωτί ενώπιον του Εισαγγελέα αυτοπρόσωπα, ως ύποπτοι διάπραξης του αιδεχθεστέρου των εγκλημάτων, ήτοι αυτού της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, η οποία ως συνεχές έγκλημα χαρακτηρίζεται ως «αυτόφωρο κακούργημα» και δικώκεται χωρίς την άδεια της Βουλής (Συντ. 62).Ενώ ο μηνυτής Δρ. Δημήτριος Αντωνίου έχει κληθεί για κατάθεση στις  11-01-2011 στην Χαλκίδα.

Πριν από λίγα λεπτά  ο Ιατρός Δημήτρης Αντωνίου δήλωσε, στο ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com, και στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη, ότι: 

“είναι πολύ ευτυχής που βρέθηκε κάποιος εισαγγελεύς, αλλά και η δικαιοσύνη γενικότερα, να παραπέμψει σύμφωνα με την τόσο τεκμηριωμένη μήνυση του, κατά τους 173 βουλευτές, που ψήφισαν το μνημόνιο και παρέδωσαν την χώρα στους ξένους κατακτητές, – τραπεζίτες”, βάζοντας την χώρα στο γύψο.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, εάν η συγκεκριμένη μήνυση θα πήγαινε στο αρχείο, όπως ισχυρίστηκαν επίμονα κάποιοι βουλευτές , ο Δ. Αντωνίου απάντησε πως : 

“Αυτό δεν γίνεται, διότι τα στοιχεία είναι τόσο τεκμηριωμένα, που καίνε και τους 173 βουλευτές.

Όποιος εισαγγελεύς δεν έπραττε το καθήκον του βάσει συντάγματος, θα πήγαινε για παράβαση καθήκοντος , και κατάχρηση εξουσίας, βάσει του συντάγματος .

Όσο αφορά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε) που δεν αναδεικνύουν το θέμα, είναι διότι η κυβέρνηση τους χαρίζει δις Ευρώ, από τα χρέη προς το δημόσιο, γι΄ αυτό και δεν αγγίζουν το θέμα, υπάρχει εσκεμμένη συντεχνία…”

Συνέντευξη του Ιατρού-χειρούργου, Δημήτρη Αντωνίου ( στις 24 Ιουνίου 2010)

.