Πότε και που θ ακούσουμε τον Γιάννη Πάριο;;

10 Ιανουαρίου 2011

megaromousikisparios2007

Μυστήριο σε πλήρη εξέλίξη , σε ποιό νυχτερινό κέντρο πρόκειται να τον απολαύσει τον Γιάννη Πάριο, το κοινό της Θεσσαλονίκης;;

Γνωστός φίλος και επιχειρηματίας σκέπτονταν να κλείσει για εμφανίσεις τον Γιάννη Πάριο στο νυχτερινό κέντρο του. Για τον λόγο αυτόν, ήλθε σε συνεννόηση με τον αδελφό του Γιάννη Πάριου, τον κ. Βαρθακούρη, είναι ο άνθρωπος που κλείνει όλες τις εμφανίσεις του καλλιτέχνη.

Έκλεισαν ραντεβού για τις 1:00 μια ώρα το μεσημέρι την περασμένη Παρασκευή, σε καφενέ στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.

Λίγο πριν το ραντεβού, ο επιχειρηματίας τηλεφώνησε στον κ. Βαρθακούρη για να επιβεβαίωση την συνάντηση, ό οποίος μόλις είχε φτάσει αεροπορικώς, και του διαβεβαίωσε, πως σε λίγα λεπτά θα τα πούνε από κοντά.

Όμως είχε φτάσει 1: 30 το μεσημέρι, και ο άνθρωπος του Πάριου δεν φάνηκε πουθενά.

Τον ξαναπήρε τηλέφωνο για να δει τι συμβαίνει, ή να πήγαινε ο ίδιος στο αεροδρόμιο για να τον παραλάβει.

Ο κ.Βαρθακούρης τον διαβεβαίωσε λέγοντας, “μην έρχεσαι να με πάρεις,, σε λίγο φτάνω στο ραντεβού μας”.

Ο επιχειρηματίας υπομονετικά περίμενε και άλλο, κοιτάζοντας συγχρόνως δεξιά και αριστερά, μήπως και δεν βρει τον καφενέ ο άνθρωπος. Όμως άδικα περίμενε. Καθώς πέρασε πάρα πολύ ώρα και από το δεύτερο τηλεφώνημα, και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Τότε άρχισε να σκέπτεται διάφορα πονηρά, και να του μπαίνουν ψύλλοι στ’ αυτιά, “λες να σκάλωσε σε κάποιον άλλον επιχειρηματία, και εγώ τζάμπα να περιμένω εδώ;;”

Σκέφθηκε ακόμα να πάρει τηλέφωνο στο γράφοντα, Νίκο Βάνη, μήπως και γνωρίζει τίποτα περί διαπραγμάτευσης με τον Πάριο. Έτσι και έκανε.

Ο δημοσιογράφος του απάντησε , “κάτι έχω μάθει, ο αδελφός του Πάριου βρίσκεται στην Καλαμαριά, όχι στον πεζόδρομο, όπου έχεις εσύ ραντεβού, και συζητά με έναν επιχειρηματία που έχει νυχτερινό κέντρο στην περιοχή αεροδρομίου. Μάλλον προσπαθεί να κλείσει το σχήμα με τον Γ. Πάριο – Σ. Γονίδη για το Πάσχα.

 Όμως έχει σημασία εάν θα συμφωνήσει και ο Σ. Γονίδης, γιατί παλαιότερα είχε συνεργαστεί με τον εν λόγω επιχειρηματίας, και είχε προκύψει κάποια διαφορά μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο Σ. Γονίδης να κρυώσει μαζί του.

Άρα, παίζει κάποιο ρόλο και η γνώμη του Σ. Γονίδη, όπως και αν συμφωνήσει ο επιχειρηματίας του “Fever”, που έχει το σχήμα. Εγώ πάντως, βλέπω να κλείσουν συνεργασία, γιατί όποια διαφορά και αν είχαν στο παρελθόν, θα τα βρουν, προκειμένου να φέρει στο μαγαζί του τον Γ. Πάριο και τον Σ. Γονίδη”.

Α…,΄ έτσι, Βάνη;;;, απάντησε ο επιχειρηματίας, και συνέχισε , “ε…, τότε να μην περιμένω και εγώ εδώ σαν βλάκας, λες και δεν έχω άλλη δουλειά να κάνω, τους γράφω και εγώ στα παλιά μου τα παπούτσια. Αλλά ρε..,γκαρντάσι, δεν περίμενα από τον αδελφό του Γ. Πάριου, να εξηγηθεί έτσι. Τέλος πάντων, θα βρω άλλο σχήμα για το μαγαζί μου”.

ΚάπΩς έτσι κλείνουν κάποιοι τις μυστικές συναντήσεις, τόσο μυστικά που όλοι τους έχουν πάρει χαμπάρι.

Το ερώτημα παραμένει, που θα εμφανιστεί ο Γ. Πάριος;;;

Ο χρόνος θα δείξει!!!!!

.