Ο Νότης Σφακιανάκης στην “Πύλη Αξιού”

15 Απριλίου 2011

 Έναρξη Παρασκευή 29 Απριλίου

Για λίγες παραστάσεις ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει αυτή την άνοιξη στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη για συγκεκριμένη σειρά εμφανίσεων στην μεγαλύτερη Μουσική Σκηνή της πόλης μας, την Πύλη Αξιού.

Ο άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού, όπως τον αποκαλούν, ο πιο εμπορικός λαϊκός τραγουδιστής με τις τεράστιες επιτυχίες, έχοντας στις αποσκευές του όλα τα αγαπημένα κλασσικά του τραγούδια, αλλά και την τριλογία ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥ (κοινωνικόν, ερωτικόν, χορευτικόν) που με την πρώτη κυκλοφορία γνώρισε τεράστια επιτυχία, απρόβλεπτος, οξυδερκής,

αλλά και συναισθηματικός θα ερμηνεύσει όπως αυτός ξέρει, θα καυτηριάσει, θα εμψυχώσει, θα διασκεδάσει με τα τραγούδια του, θα δώσει ένα πρόγραμμα με την δική του άποψη. 

Ένα θέαμα τολμηρό, μοναδικό, παραστάσεις ανατρεπτικές που καιρό έχουμε να δούμε.

 Μαζί του ανανεωμένη, έντονη παρουσία η Μάρω Λύτρα, το συγκρότημα «48 ώρες» και ο Βασίλης Δήμας.

 Τον Νότη συνοδεύουν όπως πάντα οι εξαίρετοι μουσικοί του που τον ακολουθούν πιστά για πολλά χρόνια σε όλες του τις εμφανίσεις με μαέστρο τον Μανώλη Σουβατζή.

Οι χορογραφίες είναι του Gary Mardon που με το μπαλέτο του έχει δημιουργήσει πρωτότυπα χορευτικά.

 Από 29 Απριλίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες θα είναι διαφορετικές στην πόλη μας, οι νύχτες θα είναι Νότης Σφακιανάκης, θα είναι Πύλη Αξιού.

τημές φιάλης :170 απλή 190 special

τηλ:2310553158 

.