Ο Νίκος Βέρτης θα ξεχειμωνιάσει στην Θεσσαλονίκη

6 Σεπτεμβρίου 2011

Ο καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης που εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο “Φαντασία” των Αθηνών, με τελευταίες παραστάσεις έως και τα τέλη Οκτωβρίου, θα ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη για το νυχτερινό κέντρο “Όραμα” στην περιοχή αεροδρομίου Μακεδονία, με πρεμιέρα την 8η Δεκεμβρίου 2011.

Από το νέο του δίσκο που  κυκλοφόρησε με τίτλο “Είμαι μαζί σου”, ξεχώρισαν δύο τραγούδια ,“Είμαι μαζί σου”, και το “Δεν με σκέφτεσαι”.

Ο Νίκος Βέρτης το καλοκαίρι κατά την διάρκεια των ολιγοήμερων διακοπών του, βρέθηκε στην Χαλκιδική, και στην γενέτειρα την Καβάλα, όπου συναντήθηκε με την οικογένεια του που ήλθε για διακοπές από την Ολλανδία.

Ο δε αδελφός του Δημήτρης, αναδείχθηκε δεινός ψαράς, με το φουσκωτό σκάφος φίλου επιχειρηματία, από το Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής ανοιγόταν προς το Αιγαίο πέλαγος, για μεγαλύτερη ψαριά.

 Όπως φαίνεται όμως δεν έπιασε τίποτα, καθώς δεν μου έστειλε ούτε ένα ψάρι για δείγμα, όπως άλλωστε μου είχε τάξει, και με άφησε με την όρεξη.

«Δε με Σκέφτεσαι» Νέο Top Single από τον ερωτικό τραγουδιστή Νίκο Βέρτη

Το τραγούδι με τίτλο «Δε με σκέφτεσαι» υπογράφουν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου. Είναι μια δυναμική μπαλάντα που έχει γίνει ήδη επιτυχία αφού ακούγετε και τραγουδιέται σε όλη τη χώρα!

Μέσα στο καλοκαίρι, το πιο ταξιδιάρικο ερωτικό τραγούδι μας ταξιδεύει με την ζεστή ερμηνεία του Νίκου Βέρτη.

Σε κάθε live εμφάνιση του τραγουδιστή το κοινό ξεσηκώνεται τραγουδώντας δυνατά κάθε στοίχο του, «Δε με σκέφτεσαι».

Ο κόσμος είδη το ξεχώρισε.., εσείς;

Το τραγούδι «Δε με σκέφτεσαι» περιέχεται στο album «Είμαι μαζί σου» που κυκλοφορεί από τη Universal Music.

.