Καταγγελία κατοίκων της περιοχής Ελευθερίου Κορδελιού στο Ελληνικό Φαινόμενο

20 Ιανουαρίου 2012

policekar2.bmpΚάτοικοι της περιοχής Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης κατήγγειλαν στο elliniko-fenomeno.gr και τον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη ότι, χθες το βράδυ στις 23:30 – 24:00, αστυνομικοί χτυπούσαν τα κουδούνια των σπιτιών τους και ρωτούσαν ποιοι διαμένουν στα διαμερίσματα, χωρίς να έχουν καμιά εισαγγελική έρευνα.

Οι αστυνομικοί  με πολιτικά ρούχα, αφού πρώτα πήραν τις πληροφορίες που ήθελαν, έδωσαν δικαιολογία, ότι δήθεν κάποιο αυτοκίνητο εμπόδιζε.

Οι πρακτικές αυτές θυμίζουν  έντονα δικτατορικά καθεστώτα, με τις αστυνομικές αρχές να κάνουν ότι θέλουν.

Αυτούς τους μεθόδους εγκρίνει η Ελληνική κυβέρνηση;;; Δηλαδή η αστυνομία να ενοχλεί  νυχτιάτικα φιλήσυχους πολίτες ;;

Οι αστυνομικές αρχές ας μαζέψουν πρώτα τους λαθρομετανάστες , που ειδικά σ΄ αυτήν την περιοχή είναι πάρα πολλοί, κυρίως Πακιστανοί, Αφγανοί, οι οποίοι μάλιστα έχουν ανοίξει μαγαζιά σε κεντρικούς δρόμους της εν λόγω συνοικίας, χωρίς να υπάρχει κανένας έλεγχος, ούτε από την αστυνομία, αλλά ούτε και από την υγειονομική υπηρεσία, καθώς πουλούν από τρόφιμα, παράνομα CD, τσιγάρα  ως και παπούτσια .

Και ερωτούμε τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη, αλλά και τις δικαστικές αρχές, τι έχουν να μας απαντήσουν για όλα τα ως άνω γεγονότα που συμβαίνουν;;

Αυτή είναι η προστασία του Πολίτη;;

Τι άλλο έχουν να δουν τα μάτια μας;;

.