Σχεδιάζουν να μαγειρέψουν το εκλογικό αποτέλεσμα

11 Απριλίου 2012

Έγκυρες πληροφορίες από τον νομικό κόσμο της Θεσσαλονίκης ενημέρωσαν το Ελληνικό Φαινόμενο και τον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη ότι, οι Τροϊκανοί, η κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου, αλλά και η μετέπειτα υπηρεσιακή κυβέρνση σχεδιάζουν να μην διορίσουν ως δικαστικούς αντιπροσώπους δικηγόρους και συμβολαιογράφους, αλλά  μόνο δικούς τους δικαστικούς υπαλλήλους, που θα εγγυηθούν την καλπονοθεία.

Τα χρόνια της καλπονοθείας έχουν περάσει, και δεν μπορεί ο κύριος Λ. Παπαδήμος μαζί με τους Τροϊκανούς να στήσουν τις εκλογές (εφόσον γίνουν) ώστε  να βγάλουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλει για καής  η νέα τάξη πραγμάτων, μαζί και οι Τροϊκανοί, Γερμανοί, Goldman Sachs, ΔΝΤ.

Πάνε να στήσουν μια καινούργια Βαϊμάρη απ΄όπου ξεκίνησε ο Χίτλερ.

Εάν γίνει αυτό, δηλαδή να μην διορίσουν ως δικαστικούς αντιπροσώπους δικηγόρους και συμβολαιογράφους, ο Ελληνικός λαός δεν θα  αφήσει ατιμώρητο το έγκλημα αυτό.

Γι΄ αυτό και παρενέβη το ΔΝΤ μέσω της κυρίας Λαγκάρντ η οποία με αυστηρό ύφος απευθυνόμενη προς τον Ελληνικό λαό, του υποδεικνύει το τι θα ψηφίσει, απαράδεκτο !!!!

Πάντως, όπως δείχνουν τα πράγματα ένα είναι σίγουρο, ότι σε καθημερινές συναντήσεις που έχει ο δημοσιογράφος με τον κόσμο, απαντά ότι θα καταψηφίσει τα τρία κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ.

.