Πανελλήνιοι Σύλλογοι Φίλων της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου:

23 Ιουλίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

Συνεχίζεται η παράλογη συμπεριφορά της αστυνομίας εναντίον των μοναχών μας.
7η ημέρα αστυνομικού κλοιού στο κονάκι της Ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου στις Καρυές. Είναι απίστευτο με πόση ευκολία μπορεί να βρεις όλη την αστυνομική δύναμη των Καρυών κάτω από το κονάκι μας. Θα μου πεις δεν είναι και το πολυπληθέστερο αστυνομικό τμήμα λόγο συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων. ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΜΑΕΙ…

Ας σταματήσει τώρα αυτή η ιστορία κουραστήκαμε εμείς οι πιστοί και φίλοι της Μονής. Σας θυμίζουμε ότι μια μύτη μοναχού μας, να ανοίξει. Το Άγιο Όρος δεν θα είναι ξανά το ίδιο. Οι μοναχοί μας δεν είναι μόνοι.

Σχετικά ψηφίσματα και αναλυτικά δελτία τύπου έχουν ήδη αποσταλεί στα αρμόδια Υπουργεία Εξωτερικών, Προστασίας του πολίτη και Δικαιοσύνης.

Εμείς,το Πανελλήνιο Προοδευτικό Κίνημα,δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στο δίκαιο αγώνα της Ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου απέναντι στο κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργείται και πάλι,με τις ευλογίες του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου,του ηθικού αυτουργού όλης αυτής της κατάστασης.

 

 

 

 

 

(Αστυνομικός φωτογραφίζει το κονάκι μας μας, για επιχειρησιακό σχεδιασμό της αστυνομικής επέμβασης;)

 

 

 

 

 

Οι Εσφιγμενίτες Πατέρες δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να έχουν διακόψει το μνημόσυνο ενός Πατριάρχη που συμπορεύεται με αλλοδόξους και αλλοθρήσκους πουλώντας ψευδοαγάπη και δείχνει αυταρχικότητα και σκληρότητα στους ανήμπορους Εσφιγμενίτες πατέρες.

Μην το βάζετε κάτω Πατέρες! «Ει ο Θεός μεθ’ημών,ουδείς μεθ’ημών»!!
Οι προσευχές μας μαζί σας!!

Για το Πανελλήνιο Προοδευτικό Κίνημα
Δημήτριος Αναστασιάδης
Υπεύθυνος τομέα Εθνικής Παιδείας και θρησκευμάτων.

esfigmenou.blogspot.gr

.