Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο θρυλικός Παζούζου, ηχολήπτης του Νότη Σφακιανάκη

29 Οκτωβρίου 2013

Aνήμερα της ονομαστικής του εορτής, έφυγε ξαφνικά από την ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα ο θρυλικός Παζούζου (Δημήτρης Ανδριανός ), ηχολήπτης του Νότη Σφακιανάκη. Το σοκ για το Νότη ήταν μεγάλο ακούγοντας την είδηση, το κενό γι΄ αυτόν είναι δυναναπλήρωτο, διότι πριν λίγο καιρό έχασε και τον αδελφό του.

Τον αήνιστο  Παζούζου,  γνωρίζα εδώ και 25 χρόνια, καθώς  διετέλεσε ηχολήπτης σε πολλά νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης. Μετά γνωρίστηκε με τον Νότη Σφακιανάκη με τον οποίον  και συνεργαζόταν στενά  για πάρα πολλά χρόνια . Υπήρξε προσωπικός φίλος του αειμνήστου Γιώργου Σφακιανάκη, αδελφού του Νότη, αλλά και του Γιώργου Κατσάμπαλη .

Ο αήμνιστος Παζούζος,  όπως τον αποκαλούσαν, ήταν ένας άνθρωπος πάντα  χαμογελαστός   με πολύ καλή ψυχή, βοηθούσε αρκετούς φίλους από τον χώρο της διασκέδασης.

Πριν περίπου μία εβδομάδα δε, είχα μιλήσει μαζί του στο τηλέφωνο για να μάθω τι κάνει, μου δήλωσε παραπονούμενος, “Βάνη, ξεκινήσαμε πρόβες και δεν κατέβηκες να μας δεις, φαίνεται πως μας ξέχασες”, και εγώ του απάντησε πως “την επόμενη εβδομάδα θα κατέβω στην Αθήνα ”, αλλά δυστυχώς η μοίρα του ανθρώπου  παίζει πολλά παιχνίδια, και δεν πρόλαβα να τον συναντήσω.

Φίλε μου Δημήτρη,  να έχεις  καλό παράδεισο,ο  θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου!

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη στην Αθήνα, λόγο  την  γραφειοκρατία  που καλά κρατεί και σε τέτοιες στιγμές.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια  και ένα μεγάλο κουράγιο στην χαρακωμένη μάνα

Αιωνία του η μνήμη!!!!!!

.