Η Χώρα βυθίζεται, αλλά τα “non stop ” πολυτελείς υπερατλαντικά ταξιδάκια συνεχίζονται

19 Νοεμβρίου 2014

 

YPOURGIKA TAXIDIApaidia trone apo ta skoupidia 2metafora sto sxoleio

 

 

Υπουργικά ταξίδια στη Νέα Υόρκη (για τουρισμό-διασκέδαση και ψώνια),με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τα ”κορόϊδα” ‘Ελληνες φορολογούμενους, την ίδια ώρα σε σχολεία της χώρας μαθητές λιποθυμούν από πείνα και δεν εμβολιάζονται, άλλοι μαθητές απομακρυσμένων περιοχών, μένουν αναγκαστικά στα σπίτια τους ,γιατί η κυβέρνηση δεν  έχει να δώσει κοντύλια για την μεταφορά τους με ειδικά μισθωμένα λεωφορεία. Ντροπή!

Εν τούτοις ,τέσσερεις (!!!) ”τουρίστες” υπουργοί (+ το επιτελείο τους), θα ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη γιά να εκφωνήσουν ”δεκάρικους” σε ολιγόωρο… ”φόρουμ”  , την 1η Δεκεμβρίου, στο Metropolitan Club, Manhattan (ιδιωτική  λέσχη  που Ιδρύθηκε το 1891 από την JP Morgaν) με θέμα  την…”ανάπτυξη” και… ”επενδύσεις”στην Ελλάδα: Κων/νος Σκρέκας, Μιλτ. Βαρβιτσιώτης, Χρ. Σταϊκούρας, Ασημ. Παπαγεωργίου.

Πολλά τα συνέδρια γιά προσέλκυση -υποτίθεται- επενδύσεων τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό η Ελλάδα…γέμισε από…επενδύσεις, άνεργους και πεινασμένους.

Τα μικρο-”φόρουμ” στη Νέα Υόρκη και αλλού, με τα μηδενικά αποτελέσματα, που επιχορηγούνται από κρατικούς Οργανισμούς Ελλάδας (γιά να επωφελούνται ”ημέτεροι” και ”πρωθυπουργικοί φίλοι”), αποτελούν μιά καλή αφορμή-δικαιολογία, γιά τουριστικά ταξίδια και ψώνια, υπουργών, πολιτικών, με ή χωρίς τον ”φελλό”, αποτυχημένο ταξιδευτή-υφυπουργό, Notis Mitaracchi.

Ποιός ηλίθιος θα επενδύσει σήμερα στην Ελλάδα, έχοντας να αντιμετωπίσει, πολύμηνη αναμονή γιά στήσιμο επιχείρησης, μεγάλη φορολογία και τα δύο μεγάλα ”τέρατα”, δηλ. διεφθαρμένους-μιζαδόρους πολιτικούς και σάπιες-διεφθαρμένες, μιζαδόρικες δημόσιες υπηρεσίες;

πληρ: από kalami

.