Απόπειρα κατά της ζωής του πρώην μπατζανάκη του κ.Σαμαρά και ανώτερο στέλεχος της Simens

18 Δεκεμβρίου 2014

sekerisΣύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ , στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου βρίσκεται από το πρωί το ανώτερο στέλεχος της Siemens και πρώην συγγενικό πρόσωπο του πρωθυπουργού της Ελλάδος και της μίζας, Αντώνη Σαμαρά, ο κύριος Ευάγγελος Σέκερης, άνθρωπος που όπως κατά καιρούς όπως έχει γράψει το makeleio, γνωρίζει όλες τις προγραμματικές συμφωνίες που έκανε ο ΟΤΕ, με τον Κόκκαλη μέσω της Intracom αλλά και της Siemens.

Ο κ.Σέκερης-κατά την πληροφόρηση που έχουμε από αστυνομικές πηγές- την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητο του, έχασε τον έλεγχο και κινδύνευσε να σκοτωθεί πάνω στις προστατευτικές μπάρες της Αττικής Οδού.

Κατεβαίνοντας διαπίστωσε ότι κάποιοι του είχαν κόψει με μαχαίρι τα λάστιχα του αυτοκινήτου του, γεγονός που δεν είχε αντιληφθεί την ώρα που ξεκίνησε να φύγει από το σπίτι του στα νότια προάστια.
O 49χρονος Σέκερης ήταν παντρεμένος με την αδερφή της συζύγου του πρωθυπουργού και πήρε διαζύγιο μετά από έντονες ενδοοικογενειακές προστριβές πρόσφατα.

Ο Σέκερης δεν είναι η πρώτη φορά που καταγγέλλει ανάλογο περιστατικό.

Πριν από λίγο καιρό, άγνωστοι είχαν σπάσει το αυτοκίνητο του έξω από τη Ναυτική Διοίκηση στην πλατεία Κλαυθμώνος, γεγονός που είχε αναφέρει στο Α.Τ Συντάγματος ενώ ήταν γνωστό ότι κάποιοιοι τον παρακολουθούν εδώ και καιρό με “τσίλιες” κάτω από το σπίτι του.

Από το υπηρεσιακό αυτοκίνητο άγνωστοι είχαν αρπάξει απόρρητα έγγραφα της πολυεθνικής στο Μαρούσι ενώ το ίδιο περιστατικό είχε γίνει σε άλλο πρόσωπο της Siemens σε ανύποπτη στιγμή στο παρελθόν ο οποίος είναι υπεύθυνος μηχανογράφησης στη Siemens στο Μέγαρο της Blue Land συμφερόντων Αγγελοπούλου.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΕΚΕΡΗΣ

Ο άνθρωπος “κλειδί” στην όλη υπόθεση! Υποδιευθυντής τηλεπικοινωνιών της Siemens, υφιστάμενος των κατηγορουμένων Καραβέλα (φυγόδικος) και Γεωργίου.

Ο άνθρωπος που μέχρι αυτήν την στιγμή είναι ακόμη από πλευράς της Siemens, ο υπεύθυνος διαχειριστής της υποθέσεως. Τον κ. Ευάγγελο Σέκερη τον κάλεσε και τον εξέτασε δυο φορές η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, και όπως προκύπτει από τα πρακτικά, τόσο ο Πρόεδρός της κ. Σήφης Βαλυράκης, όσο και το μέλος της κ. Θανάσης Παφίλης, τον έκριναν ως αξιόπιστο μάρτυρα.

Αυτόν λοιπόν, τον αξιόπιστο μάρτυρα η Ειδική Ανακρίτρια – Εφέτης Μαρία Νικολακέα, παρ΄ ότι τον κάλεσε με έγγραφο που έχουμε δημοσιεύσει, για κατάθεση την 3η Μαρτίου 2010, μετά από λίγες ημέρες έκανε προφορική ανάκληση της κλητεύσεως. Από τότε μέχρι και σήμερα, ο μάρτυς δεν έχει κληθεί για να καταθέσει!!

Πάντως στην “Ελεύθερη Ώρα”, την 17η Μαρτίου 2013, είχαμε τίτλο στο πρωτοσέλιδο: “Αν μιλήσει ο Σέκερης (μπατζανάκης του Σαμαρά) πέφτει η Κυβέρνηση”.

.