το πολυτελές τζιπ Range Rover του Νίκος Βέρτης, εκλάπη AZENTA χρήσιμες πληροφορίες όσο αναφορά της επιχειρήσεις

6 Ιανουαρίου 2017

  Ρεπορτάζ του Νίκου Βάνη…. Θύμα ληστείας έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, όταν άγνωστος παρουσιάστηκε και πήρε το πολυτελές τζιπ Range Rover που είχε αφήσει σε ιδιωτικό πάρκινγκ στη Γλυφάδα, υποστηρίζοντας πως ήταν δικό του.

Από λάθος συνεννόηση των εργαζομένων στο πάρκινγκ, όπως προκύπτει από τις έρευνες, δεν αντιλήφθηκαν ότι έδιναν το αυτοκίνητο του Νίκου Βέρτη σε έναν άγνωστο. Μάλιστα, είχαν αφήσει τα κλειδιά στο παρμπρίζ. O τραγουδιστής όταν κατάλαβε ότι το αυτοκίνητο  δεν βρίσκεται πια στο πάρκινγκ, αμέσως δήλωσε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας. Μόλις έγινε γνωστό τι είχε συμβεί στο σημείο κλήθηκαν άνδρες της ομάδας Δίας νοτιοανατολικής Αττικής, πήραν καταθέσεις, είδαν υλικό από το κλειστό κύκλωμα και πλέον αναζητούν τον θρασύτατο ληστή. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας,  από τις κάμερες ασφαλείας φαίνονται καθαρά τα χαρακτηριστικά και οι κινήσεις του δράστη. τα κλοπιμαία   που είχε τραγουδιστής Νίκος Βέρτης 6000 ευρώ  καθώς και ένα πιστόλι και μία 

AZENTA χρήσιμες πληροφορίες όσο αναφορά της επιχειρήσεις Του. «όσο αφορά για ένα πιστόλι για το οποίο υπάρχει νόμιμη άδεια.
Η διάρρηξη σημειώθηκε είχε γίνει  στο σπίτι  καλλιτέχνι

Θύμα κλοπής από επιστήμονες διαρρήκτες, έπεσε το βράδυ της Τετάρτης ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης. Μάλιστα και λόγω των χαρακτηριστικών της κλοπής, οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο “κάδρο” των ερευνών ασύλληπτα μέλη της συμμορίας των Ρομά, που είχε ρημάξει σπίτια πολλών επωνύμων της Αθήνας.

Η διάρρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στην μεζονέτα του γνωστού καλλιτέχνη στην περιοχή της Βούλας και ενώ ο ίδιος έλειπε εκείνη την ώρα από το σπίτι του.

Οι δράστες σαν έτοιμοι από καιρό, διέρρηξαν το παράθυρο πρώτου ορόφου και κατάφεραν να εισέλθουν στο εσωτερικό της κατοικίας, αφού πρώτα είχαν φροντίσει να απενεργοποιήσουν το σύστημα ασφαλείας.

Στη συνέχεια οι κακοποιοί, ανενόχλητοι, κατάφεραν να εντοπίσουν το μικρό χρηματοκιβώτιο που είχε ο γνωστός καλλιτέχνης και στην κυριολεξία να το σηκώσουν ολόκληρο και να το πάρουν μαζί τους.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν από τον διάσημο τραγουδιστή για την διαρρήξη, το χρηματοκιβώτιο περιείχε μετρητά περίπου 3.000 ευρώ, κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας.

Η συγκεκριμένη διάρρηξη που φέρει όλα τα χαρακτηριστικά της πολυδαίδαλης σπείρας της Μαφίας των Ρομά που εξαρθρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, φέρνει στην επιφάνεια των ερευνών τα ασύλληπτα μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας, ανάμεσα τους και ορισμένοι από τους φερόμενους αρχηγούς του “Συνδικάτου”, τα οποία την τελευταία στιγμή και ίσως ειδοποιημένοι από αστυνομικούς συνεργούς τους, κατάφεραν να εξαφανιστούν, περνώντας μάλιστα μαζί τους πολλά μετρητά και κοσμήματα, προερχόμενα βέβαια από επιλεγμένες διαρρήξεις σε σπίτια επωνύμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες, για την εξιχνίαση της διαρρήξης στην μεζονέτα που διαμένει ο Νίκος Βέρτης, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς ακόμα να είναι σε θέση να βγάλουν από το “κάδρο” των ερευνών, τα ασύλληπτα μέλη του Ρομά “Συνδικάτου της Μαφίας”, οι οποίοι απεδείχθη πως είχαν καλές πληροφορίες για τα σπίτια των επωνύμων της Αττικής.

Οι αστυνομικοί, είναι πεπεισμένοι πως το “Μαφιόζικο Συνδικάτο” είχε έναν “σαλονάτο” πληροφοριοδότη, οποίος τους έδινε ακριβείς πληροφορίες με το αζημίωτο βέβαια για τα σπίτια πλουσίων και επωνύμων Αθηναίων.

Ο συγκεκριμένος “πληροφοριοδότης” στις συνομιλίες που είχε καταγράψει ο “υπέρ κοριός” της ΕΛ.ΑΣ κατά την διάρκεια των ερευνών για την εξάρθρωση του “Συνδικάτου”, ονομάζονταν από τους εμπλεκόμενους ως ο “Έλληνας” και ακόμα οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες για την ταυτοποιήσή του.

Ρεπορτάζ του Νίκου Βάνη https://youtu.be/tXjVap-vhW8

.