ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

20 Απριλίου 2017

Γράφουν  οι Παναγιώτης Αποστόλου

και Χρήστος Χατζηαναστασίου

της “Ελλήνων Πολιτείας”

 

Σε πρωινή εκπομπή στο ραδιόφωνο, είπε ο κ. Βασίλης Σκουντής: «Κάποιοι συνάδελφοί μου πανηγυρίζουν γιατί ο Σουλτς δεν αλλάζει θέση για την Ελλάδα! Προσοχή, δε διαπιστώνουν, δεν εκτιμούν. Πανηγυρίζουν! Και μετά λέμε γιατί μας απαξιώνει ο κόσμος»!

Με την φράση αυτή ενός συντάκτη μεγάλου δημοσιογραφικού Ομίλου, θα ασχοληθούμε σήμερα, όταν η “Ελλήνων Πολιτεία” τέτοια ερωτήματα τα θέτει επί σειρά ετών και απαντήσεις δεν παίρνει. Αλήθεια, τι είναι αυτό που τελικά οδηγεί κάποιους Ομίλους ή δημοσιογράφους, πολλές φορές από άγνοια, πολλές φορές από λόγους σκοπιμότητας και άλλες φορές για να μη “μικρύνει” η πολιτική πίτα από τη σχετική μοιρασιά, ώστε η φωνή ενός σχετικά νέου σε ζωή κόμματος να είναι επτασφράγιστα “κλειδωμένη”;;

 

Οι φρουροί του καθεστώτος της Μεταπολίτευσης και των Μνημονίων…

 

Όμως, στις ημέρες της βαθύτατης οικονομικής κρίσεως, όλοι πλέον αντιλαμβάνονται γιατί, τόσο οι δημοσιογραφικοί Όμιλοι όσο και οι υπάλληλοι δημοσιογράφοι αυτών των Ομίλων, δεν θέλουν να παρουσιάζουν νέα πολιτικά πρόσωπα, νέων πολιτικών σχημάτων, με νέες ιδέες γιατί, όχι μόνο θα μικρύνει η πολιτική πίτα των διεφθαρμένων κοινοβουλευτικών κομμάτων αλλά θα τους χαλάσει γενικότερα η σούπα της διαφθοράς τους και της διαπλοκής τους!

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να παρουσιάζουν οι δημοσιογραφικοί Όμιλοι πως θέλουν η Πατρίδα να αλλάξει πρόσωπο και να μεταρρυθμιστεί προς το καλύτερο, αλλά επιζητούν να το πραγματοποιήσουν με το ίδιο διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό που μας έφερε στο χείλος του γκρεμού και τελικά μας έσπρωξε σ΄ αυτόν.

Έτσι, αυτοί “οι φρουροί του καθεστώτος της Μεταπολίτευσης και των Μνημονίων” εξακολουθούν να παίζουν με την ίδια σημαδεμένη τράπουλα των ίδιων διεφθαρμένων πολιτικών προσώπων!

 

Οι λακέδες του Συστήματος!

 

Αντί λοιπόν αυτοί οι “φρουροί του καθεστώτος” να δημιουργήσουν, προβάλλοντας, ένα νέο πολιτικό υγιές περιβάλλον, εξακολουθούν να προβάλλουν πάντα το παλιό πολιτικό Σύστημα, προβάλλουν συνεχώς αυτούς που χρεοκόπησαν την χώρα και τους δίνουν μονίμως την ευκαιρία να ανασάνουν – παρ΄  ότι είναι πολιτικά πεθαμένοι – για να μπορούν να εκτελούν τις εντολές των δανειστών – τοκογλύφων της χώρας μας!

Κάνουν αυτοί, οι δημοσιογραφικοί Όμιλοι και τα τσιράκια τους, πως δεν καταλαβαίνουν ότι, αποκλείοντας καινούργιες φωνές, καινούργιες ιδέες, σε μια Ελλάδα που “μαυρίζει” καθημερινώς από την απαισιοδοξία και από τη στιγμή που έχει έλθει το τέλος των “οικονομικών ευκαιριών”, ότι στην κρεμάλα του Ιούδα δεν θα βρίσκεται ο δικός τους λαιμός! Νομίζουν ότι δεν θα φθάσει η ώρα της Κρίσεως και γι΄ αυτούς! Τους πληροφορούμε ότι έχει έρθει και η δική τους σειρά…

Στόχος τους, το “γέμισμα” των προσωπικών τους λογαριασμών…

 

Και είναι καλή η ανάδειξη της τάχατες ακροδεξιάς στροφής του λαού μας και η έκνομη δράση της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν πιάνει σε όλους τους πολίτες και ειδικά σε ανθρώπους που έχουν και τη γνώση και κατέχουν το αντικείμενο της πολιτικής επιστήμης! Δηλαδή, η ύπαρξη του δράκου στο παραμύθι, έχει ήδη τελειώσει!

Αυτοί λοιπόν, που αποφασίζουν “ανεπηρέαστα”, “αντικειμενικά” και “δημοκρατικά” ποιους θα βγάζουν στο “γυαλί” τους ή το μικρόφωνό τους, έχουν την απεριόριστη ευθύνη για την δυστυχία που περνάει ο ελληνικός λαός και για το κατάντημα της Ελλάδος, σήμερα!

Γιατί, κανείς από όλους αυτούς δεν έχει αναδείξει τα θεσμικά και δομικά προβλήματα της χώρας μας! Ποτέ δεν πρόλαβαν το κακό που φαινόταν ότι ερχόταν! Ποτέ δεν ενημέρωσαν το λαό για το ποιοι φταίνε για την ολοσχερή καταστροφή μας! Ποτέ δεν μίλησαν με ονοματεπώνυμα για τις εγκληματικές πολιτικές φιγούρες που κατέστρεψαν τη ζωή μας!

Γιατί, ως σκοπό δεν έχουν την ενημέρωση του λαού, αλλά διά μέσω της τεχνικής πολιτικής πόλωσης και της διασποράς της κατασκευασμένης είδησης, γεμίζουν τους “κρυφούς” αλλά και ανοικτούς τους προσωπικούς λογαριασμούς στις τράπεζες και τις offshore εταιρείες…

 

Σκεπάζουν τα σκάνδαλα με τις ακαθαρσίες τους…

 

Μέσα σε αυτό το ομιχλώδες πολιτικό σκηνικό, υπάρχουν πολιτικές φωνές με καθαρό παρελθόν και καθαρό λόγο. Που ανήκουν σε μικρά θεωρητικά κόμματα, των οποίων η φωνή στραγγαλίζεται! Όπως ο πολιτικός φορέας της “Ελλήνων Πολιτείας”. Που διαθέτει ανθρώπους που έχουν σχέση και με το χαρτί και με το μολύβι!

Έτσι, αυτοί “οι φρουροί του καθεστώτος της Μεταπολίτευσης και των Μνημονίων” δεν βλέπουν την ανάδειξη από μέρους μας του μεγαλύτερου πολιτικοοικονομικού σκανδάλου, του σκανδάλου της πολυεθνικής γερμανικής εταιρείας Siemens;;

Δεν είδαν, δεν άκουσαν τις καταγγελίες για τη ΔΕΗ, για τον ρόλο των ΜΜΕ και τις καταγγελίες στην ΕΣΗΕΑ, για διάφορους άλλους Οργανισμούς, για τα ελλιπή και υπολειτουργούντα νοσοκομεία;;

Δεν έχουν πάρει χαμπάρι την ανάδειξη των Εθνικών μας θεμάτων, των γεωπολιτικών – γεωστρατηγικών εξελίξεων και το γεγονός ότι σε πλείστα όσα από αυτά τα θέματα επιβεβαιωθήκαμε;;

.