«Ο ΣΥΝΤΕΚΝΟΣ»Νικομανώλη Νύκταρη «Παρέλαση» κουμπάρων στην Κρήτη

22 Ιουνίου 2017

Ένας ασυνήθιστος γάμος και βάφτιση τελέστηκε χθες στην Κρήτη πού σίγουρα θα συζητηθεί ενώ κερδίζει δίκαια τον τίτλο ότι πρόκειται Ο λόγος; Σε αυτό τον γάμο υπήρχαν όχι ένας, ούτε δυο, αλλά 13 κουμπάροι ενώ το παιδί θα έχει ισάριθμους νονούς.

Ο γάμος του ποδοσφαιριστή Νικομανώλη Νύκταρη γιου του επιχειρηματία και παράγοντα Ηρακλή Νύκταρη, με την Αλεξάνδρα Δρακογιαννάκη, πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία στο Γάζι, με το γλέντι να συνεχίζεται στο κέντρο Κουρήτες.

Πρωτοκούμπαρος ο γνωστός Χανιώτης επιχειρηματίας Βαγγέλης Δουρουντουδάκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης και άλλοι.

 

Ο ποδοσφαιριστής Νικομανώλης Νύκταρης (γιος του Ηρακλή Νύκταρη)  ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Δρακογιαννάκη και όλοι λένε πως πρόκειται για το γάμο της χρονιάς.

Το ιερό μυστήριο του γάμου τελέστηκε χθες ενώ ακολούθησε και η βάπτιση του μικρού Ηρακλή και ένα μεγάλο γλέντι στο κέντρο Κουρήτες.

Αυτό που «έκλεψε» τις εντυπώσεις όμως ήταν οι κουμπάροι που ήταν συνολικά…13!

Ισάριθμοι ήταν και οι νονοί για την βάπτιση και μεταξύ εκείνων και VIP πρόσωπα.

Μεταξύ των πνευματικών γονέων του Ηρακλή ήταν οι:  Νίκος Βέρτης, Μελίνα Ασλανίδου και Ράνια Κωστάκη  Ένας γάμος και μια βάπτιση που έχει ήδη κερδίσει τα φώτα της δημοσιότητας θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο καθώς πριν ακόμα από το μυστήριο αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν η πρόσκληση, η οποία διαφέρει λόγω του αριθμού των… κουμπάρων!.

.