Η »διαφημιστική προβολή» του τουρισμού και της Ελλάδας στους…’Ελληνες Νέας Υόρκης. »Διαφημιστικές χορηγίες» σε 5 ελληνικά ΜΜΕ Αστόριας και σε έναν…»λομπίστα» (oι αποφάσεις, τα ΜΜΕ και τα ποσά)

8 Ιουλίου 2017

Οταν οι διαπλεκόμενοι Ελλάδας συμπορεύονται με τους ελλαδέμπορες της Ομογένειας ΗΠΑ
Η ημερήσια »Εθνικός Κήρυκας», η εβδομαδιαία Greek Νews είναι οι εφημερίδες. NeoMagazine το μηνιαίο περιοδικό. Hellas το συνδρομητικό κλειστού κυκλώματος και Cosmos FΜ, τα ραδιόφωνα. Νίκος Λαρυγγάκης, ο »λομπίστας».

Επιδημία χορηγιών από τον αμαρτωλό ΕΟΤ και τον διαπλεκόμενο γεν. Γραμματέα του, Δημ. Τρυφωνόπουλο, σε ελληνικά ΜΜΕ, τα οποία, εξαιτίας… »φιλοπατρίας» ζητούν και λαμβάνουν χορηγίες από την χρεοκοπημένη Ελλάδα, γιά να την…»προβάλουν τουριστικά» στους… Ελληνοαμερικανούς Ομογενείς Αστόριας και περιχώρων. Ο ΕΟΤ (»Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού»), υπάγεται στο υπουργείο Τουρισμού.

Γιά όσους ζούμε χρόνια στις ΗΠΑ, οι χορηγίες γιά »διαφημίσεις» προβολής της…Ελλάδας στους…’Ελληνες Νέας Υόρκης, είναι εκτός λογικής και πιστοποιούν διαπλοκή. Μας θυμίζουν προ-μνημονιακές περιόδους »άγριας» διαπλοκής και σπατάλης.

Τα 5 ελληνικά ΜΜΕ Αστόριας είναι:
Μία ημερήσια εφημερίδα κυκλοφορίας 3.500 φύλλων και μία εβδομαδιαία 500 φύλλων (δείτε την απόφαση και τα ποσά, σελ. 7).
Eπίσης, ένα μηνιαίο περιοδικό μικρής κυκλοφορίας, ένας συνδρομητικός ραδιοσταθμός »κλειστού κυκλώματος» μικρής εμβέλειας (Hellas FM) και ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα (Cosmos FM) 1 ώρας ημερήσια, ελεύθερου σινιάλου (δείτε την απόφαση και τα ποσά).
Στις 26 Μαίου ’17 εγκρίθηκε και άλλη χορηγία γιά το Cosmos fm, 15.000 δολ., επειδή θα κάνει εκδήλωση με τον μπασκετμπωλίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο, στις 4 Ιουνίου ’17. Το ωριαίο πρόγραμμα δραστηριοποιείται βασικά στην… συλλογή χρημάτων γιά την λειτουργία του.
Οι αποφάσεις, που έχουν αναρτηθεί στην »Διαύγεια», υπογράφονται από τον Γ.Γ. του ΕΟΤ, Δημήτρη Τρυφωνόπουλο (σύζυγο βουλευτίνας της ΝΔ). ‘Ολες με »εισηγήσεις» της προϊσταμένης του ΕΟΤ στην Νέα Υόρκη, Γρηγορίας Καματερού.
Χορηγία υπό τύπο διαφήμισης, δόθηκε ακόμα και στο… »λομπίστικο» ΑΗΙ του »πατριώτη» Νίκου Λαρυγγάκη (10.000 δολ.) σε λεύκωμα…χορού του(!!!), που δεν διαβάζεται από κανέναν… (δείτε την απόφαση).

Στα παραπάνω, να προστεθεί και η πρόσφατη χορηγία 15.000 δολ. στην εταιρία GreekPanorama, που πρόβαλε την Ελλάδα τουριστικά σε… σιδηροδρομικό σταθμό Νέας Υόρκης.

—> Γιά τα ελληνικά ΜΜΕ Νέας Υόρκης, που »προβάλουν» στους…’Ελληνες, την Ελλάδα »τουριστικά» έναντι αμοιβής, ΔΕΝ χρειάζονται σχόλια. Απλά αναφέρουμε ότι παιδάκια κοιμούνται νηστικά στην πατρίδα και οι ασυνείδητοι »Ελλαδέμπορες της Ομογένειας» εξευτελίζουν την Ομογένεια και τα ΜΜΕ »γιά μια χούφτα δολάρια». Τόσο πολύ αδίστακτοι και φτηνοί είναι;

—> Απαραίτητη διευκρίνηση: Το »ΚΑΛΑΜΙ» και ο εκδότης του, ουδέποτε ζήτησαν (ή έλαβαν) ένα δολ. από την Ελλάδα, γιά οποιονδήποτε σκοπό. Και φυσικά ούτε στο μέλλον θα ζητήσουν, επειδή η προβολή της Ελλάδας »επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων Ομογενών», στον σεβασμό-αγάπη τους στην πατρίδα και δεν γίνεται με οικονομικά ανταλλάγματα, πονηρές »συναλλαγές» και »λιβανιστήρια» σε πολιτικούς απατεώνες και μη, δηλ. στους χορηγούντες τις χορηγίες.
(26 Μαίου’17)

.