ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ: Χρήστος Χολίδης  Δημήτρης Αβραμόπουλος, Πωλίνα Χριστοδούλου και guest ο μοναδικός, Γιάννης Καψάλης

15 Ιανουαρίου 2018

Ρεπορτάζ με τα μάτια  του Νίκου Βάνη

Τα αθηναϊκά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης ,σχεδόν όλα άνοιξαν με νέο πρόγραμμα και σχήματα από τις αρχές Δεκεμβρίου, γεγονός που το κοινό τα τιμάει δέοντος ,όπου βέβαια μόνο την αρχοντιά μου δεν περίμενε κανείς να δει φάτσα κάρτα.

Η έκπληξη τους ήταν μεγάλη άλλα και πολύ θερμή η υποδοχή τους,τόσο από τους καλλιτέχνες ,όσο και από τους επιχειρηματίες των κέντρων.

Ο Βασίλης Κοντόπουλος, Ύστερα από πολλά χρόνια επαναλαμβάνεται ξανά αυτή η συνεργασία  με τον Χρήστος Χολίδης, παίρνει το τιμόνι στο θρυλικό Posidonio, σε ένα άκρως ανατρεπτικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα.Ο Βασίλης Κοντόπουλος,επένδυσε σύμφωνα με πληροφορίες δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να αλλάξει την εικόνα του μαγαζιού προκειμένου οι πελάτες να διασκεδάζουν άνετα στο χώρο του.

Μαζί στην πίστα του Ποσειδώνιο. Και τώρα, συνεχίζει non stop τις εμφανίσεις του Δημήτρης Αβραμόπουλος, Πωλίνα Χριστοδούλου και guest ο μοναδικός, Γιάννης Καψάλης είναι ανεπανάλυπτες,Μαζί τους οι εντυπωσιακές Αθηνά Πολίτη, Αναστασία Τερζή, Χρύσα Μπανδέλη και ο Γιάννης Αλεξόπουλος. με το πλούσιο και γλεντζέδικο πρόγραμμα που προσφέρουν οι δυο καλλιτέχνες,το εξαιρετικό οπτικόακουστικό σύστηματα  και το σπέσιαλ σέρβις από το προσωπικό του μαγαζιού ,δικαίως καθιστά εδώ και πολλά χρόνια το Posidonio ,ένα από τα καλύτερα κέντρα διασκέδασις Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.POSIDONIO
Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλ. 210 8941033, 210 8941035
https://www.facebook.com/PosidonioMusicHall

 Αποκλειστικές πληροφορίες της τηλεφημερίδας Ελληνικό Φαινόμενο, πληροφορίες που πουθενά αλλού δεν έχουν γραφτεί, είμαστε σε θέση να δώσουμε ρεπορτάζ εκ των έσω,Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα συνεχίσουν τα καλλιτεχνικά ρεπορτάζ, καθώς και ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης θα σας ενημερώσει γαι τα καλλιτεχνικά δρώμενα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου elliniko fenomeno.com 

.