»Τουρισμός» μιάς εβδομάδας Παν. Κουρουμπλή, με 9 συνοδούς, στις ΗΠΑ

12 Μαρτίου 2018

Ο υπουργός Ναυτιλίας θα αφιχθεί στην Νέα Υόρκη, Τετάρτη βράδυ 14 Mαρτίου ’18. Την επόμενη ημέρα θα συναντηθεί με το Συμβούλιο ενός ναυτικού… »κλάμπ», με την επωνυμία »AMERICAN P&I CLUB», ενώ άλλη συνάντησή του δεν προβλέπεται. Την Παρασκευή, 16 Μαρτίου πρωί, αναχωρεί γιά Τάμπα Φλόριδα, όπου θα παραμείνει και το Σαββατοκύριακο, γιά την παρέλαση (γιά 25η Μαρτίου), που γίνεται Κυριακή 18 Μαρτίου, στο »ελληνικό χωριό» Τάρπον Σπρινγκς.
Αργά Κυριακή βράδυ, επιστρέφει στην Νέα Υόρκη, όπου την Δευτέρα 19 Μαρτίου, θα παραστεί σε εορταστική εκδήλωση γιά 25η Μαρτίου στο Μπρούκλυν και θα υπογράψει »μνημόνιο συνεργασίας» του AEN ‘Yδρας (Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού), με το Sunny Maritime College.
Γιά την Τρίτη και την Τετάρτη (20 και 21 Μαρτίου), δεν υπάρχει οτιδήποτε στο πρόγραμμα του υπουργού και της 9μελούς συνοδείας του. Την Τετάρτη, αργά το βράδυ, η αποστολή αναχωρεί γιά επιστροφή στην Αθήνα.

Στην συνοδεία του υπουργού, θα είναι 4 σύμβουλοι και 5 του Λιμενικού. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι επαφές με Λιμενικό-Ακτοφυλακή ΗΠΑ ή με οτιδήποτε που να σχετίζεται με ναυτιλία, δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα του κ. Κουρουμπλή. Αυτό πιστοποιεί ότι πρόκειται γιά… »τουριστική» επίσκεψη, αφού »λεφτά υπάρχουν».
Σημ.: Κάτι τέτοια γεγονότα, έχουν αναγκάσει τους Ομογενείς ΗΠΑ να αποκαλούν δημόσια ‘Ελληνες υπουργούς, »ασυνείδητους τουρίστες».kalami.us

.