Ο Πάνος Κιάμος Posidonio Εμφανώς ανανεωμένος και πανέτοιμος για ένα εκρηκτικό καλοκαίρι,

15 Απριλίου 2018

Το Posidonio άνοιξε τις πύλες του και με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε έναν από τους πιο επιτυχημένους και καταξιωμένους καλλιτέχνες της Ελληνικής δισκογραφίας!

Ο Πάνος Κιάμος μετά από έξι ολόκληρα χρόνια επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης 22 Μαρτίου σε ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά της νυχτερινής Αθήνας και μάγεψε το κοινό που του πρόσφερε απλόχερα το πιο δυνατό του χειροκρότημα!

Εμφανώς ανανεωμένος και πανέτοιμος για ένα εκρηκτικό καλοκαίρι, ο καλλιτέχνης συνώνυμο της επιτυχίας, με την εμπειρία και την αμεσότητα του πλημμύρισε το κοινό έντονα συναισθήματα στέλνοντας το με φόρα «στο τρελοκομείο» της διασκέδασης για ακόμη μια φορά.

Στο πλευρό του ο Νικηφόρος και η Μαλού… δύο ιδιαίτερα ταλαντούχα πλάσματα της νεότερης γενιάς που με την φρεσκάδα τους συμπληρώνουν με απόλυτη αρμονία το επιτυχημένο σχήμα αλλά και οι Dee Vibes.Στην πρεμιέρα τίμησαν τον Πάνο Κιάμο με την παρουσία τους η Νατάσσα Θεoδωρίδου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Stan.

Το Posidonio Music Hall είναι το σημείο αναφοράς στην διασκέδαση της Αθήνας εδώ και πολλά χρόνια. Άνοιξε τις πόρτες του στις 27 Ιουνίου του 1991 με το καλλιτεχνικό σχήμα ‘’Αντύπας –Στανίση’’ και από τότε κρατάει τα σκήπτρα στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας χειμώνα – καλοκαίρι.Έχουν φιλοξενηθεί στην πίστα του τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και έχουν αναδειχθεί από αυτή καλλιτέχνες που έκαναν αξιόλογη πορεία. Η γεωγραφική του θέση το κάνει προσβάσιμο και με ΜΜΜ στο κοινό που κυριολεκτικά το κατακλύζει σε κάθε ημέρα λειτουργίας του. Το ιδιόκτητο πάρκιν που διαθέτει στο πίσω μέρος του κτηρίου, κάνει ασφαλή την φύλαξη των Ι.Χ αυτοκινήτων των πελατών του.Η εντυπωσιακή πρόσοψη που απέκτησε με την πλήρη ανακαίνιση του ιδιόκτητου κτηρίου το 2008, το έχει αναδείξει ως ένα πραγματικό στολίδι που κοσμεί την παραλιακή λεωφόρο. Η εσωτερική διαρρύθμιση του χώρου και το έμψυχο δυναμικό που φροντίζουν κάθε φορά για τη διασκέδαση του κοινού (τραγουδιστές – μουσικοί – σέρβις) ευθύνονται για τον τίτλο που του έχουν προσάψει κατά καιρούς πολλά ΜΜΕ ως ‘’ο Ναός της διασκέδασης’’

 Αποκλειστικές πληροφορίες της τηλεφημερίδας Ελληνικό Φαινόμενο, πληροφορίες που πουθενά αλλού δεν έχουν γραφτεί, είμαστε σε θέση να δώσουμε ρεπορτάζ εκ των έσω,Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα συνεχίσουν τα καλλιτεχνικά ρεπορτάζ, καθώς και ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης θα σας ενημερώσει γαι τα καλλιτεχνικά δρώμενα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου elliniko fenomeno.com 

.