Βάζει φωτιά στη νύχτα ο Πάνος Κιάμος στο Posidonio ! Άντζελα Δημητρίου, BO, Ελένη Χατζίδου, κ.ά. διασκέδασαν στον Πάνο Κιάμο στο Posidonio

15 Μαΐου 2018

Βάζει φωτιά στη νύχτα ο Πάνος Κιάμος στο Posidonio !

Άντζελα Δημητρίου, BO, Ελένη Χατζίδου, κ.ά. διασκέδασαν στον Πάνο Κιάμο στο Posidonio

Βάζει φωτιά στη νύχτα, ο Πάνος Κιάμος  στο κατάμεστο Posidonioμεταμορφώνοντας την κάθε βραδιά σε ένα ξέφρενο party!  Στο πλευρό τουΠάνου Κιάμου, ο Νικηφόρος, η Μαλού και οι Deevibes.

Το τραγούδι του Πάνου Κιάμου «Θέλω να σε ξαναδώ»  με τον Super SakoFeat. Bo είναι το απόλυτο Hit! Στην πίστα του Posidonio, o Πάνος Κιάμος το ερμηνεύει παρέα με τον Dominic από τους Deevibes. Πρόσφατα όμως ο ΠάνοςΚιάμος το ερμήνευσε με τον Bo. Ο ράπερ Bo παρευρέθηκε στο Posidonio κι οΠάνος Κιάμος τον προσκάλεσε στην πίστα όπου ερμήνευσαν την μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού «Θέλω να σε ξαναδώ»  ( Δείτε video εδώ: https://www.facebook.com/PosidonioMusicHall/videos/10156347711941575/  ).

Στο Posidonio διασκέδασε η πάντα λαμπερή Άντζελα Δημητρίου. ΟΠάνος Κιάμος την κάλεσε στην πίστα

όπου τραγούδησαν ντουέτο και στη συνέχεια η Lady ερμήνευσε διαχρονικά τραγούδια της.

Στο Posidonio διασκέδασε και η Ελένη Χατζίδου με την παρέα της μεταξύ της οποίας ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου και η πρωταθλήτρια Ελλάδας στο αλπικό σκι, Μαρία Σαμαρινού, που ήταν συμπαίκτρια με την Χατζίδου στοSurvivor2.

Ο Πάνος Κιάμος, στην καλύτερη καλλιτεχνική του περίοδο χαρίζει αστείρευτο κέφι με τις ερμηνείες του, τις μεγάλες επιτυχίες του, τις νέες: «Αλλού εσύ», «Χαρταετός», το τραγούδι του καλοκαιριού «Θέλω να σε ξαναδώ» αλλά και την χαρισματική του επικοινωνία.

Ο Νικηφόρος ξεσηκώνει με τις ερμηνείες του και τις δικές του επιτυχίες όπως και η Μαλού με την μοναδική φωνή της και στις δικές της επιτυχίες.

Ο Πάνος Κιάμος, στην καλύτερη καλλιτεχνική του
περίοδο χαρίζει αστείρευτο κέφι με τις ερμηνείες του, τις
μεγάλες επιτυχίες του, τις νέες: «Αλλού εσύ», «Χαρταετός», το
τραγούδι του καλοκαιριού «Θέλω να σε ξαναδώ» αλλά και την
χαρισματική του επικοινωνία

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι πραγματικά μοναδικές!

 

POSIDONIO Music Hall Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλ. 210 8941033, 210 8941035
 
https://www.facebook.com/PosidonioMusicHall

.