Πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ

13 Μαΐου 2018

Πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ Παίκτες, προπονητής, τεχνικό επιτελείο, στελέχη της ομάδας και κυρίως η οικογένεια Σαββίδη. Όλοι τους πανηγύρισαν με την ψυχή τους αυτό το Κύπελλο, ξέροντας ότι όσο και να μην το ήθελαν κάποιοι, αποδείχθηκε στο γήπεδο ποια ήταν φέτος η καλύτερη ομάδα και ποια ομάδα άξιζε την κατάκτηση του νταμπλ στην πραγματικότητα.

Στο «ασπρόμαυρο” στρατόπεδο από χθες πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ άπαντες δηλώνουν με κάθε βεβαιότητα ότι η συνέχεια επιφυλάσσει ακόμη περισσότερα τρόπαια.
Χαρακτηριστικό είναι το ποστ της «ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, με τη χαρά και την ικανοποίηση να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών και του Ιβάν Σαββίδη
Όποιος είδε τα πρόσωπα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ χθες μετά το τέλος του ματς στο ΟΑΚΑ, μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι το Κύπελλο αυτό δεν μοιάζει
Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου και την έκπληξη της ομάδας στον Ιβάν Σαββίδη
Όλα καλά, πήγαν όλα μια χαρά αυτό έχει σημασία, φέραμε το Κύπελλο κι όλα τα άλλα είναι παρελθόν. Ας χαρούμε αυτό που καταφέραμε κι αν θέλει κάποιος να καταλάβει κάτι, ας το καταλάβει. Εμείς το χαρήκαμε”, ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε για την έκπληξη που ετοίμασαν στον Ιβάν Σαββίδη:
Θέλαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές να τον τιμήσουμε για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα
Όσο για τη νέα σεζόν; Ανέφερε: «Χαμηλά την μπάλα. Πρέπει η ομάδα να φτιαχτεί σιγά σιγά και να γίνεται ακόμη καλύτερη μέρα με τη μέρα..
η ομάδα θα διασκέδαση στο Νυχτερινό κέντρο live stage του Ηλία Βιολίδη Παληού μετόχου του ΠΑΟΚ με την Πάολα.

.