Μοναδικές είναι οι βραδιές στο κατάμεστο Posidonio!Ο Πάνος Κιάμος ερμηνεύει το απόλυτο Hit «θέλω να σε ξαναδώ»

6 Ιουλίου 2018

Ο Κιαμο χαμός  συνεχίζεται στο Posidonio !

Λεπα, Αδαμαντίδης, Βρεττός και Χαριτοδιπλωμένος διασκέδασαν   στον Πάνο Κιάμο στο Posidonio

Μοναδικές είναι οι βραδιές στο κατάμεστοPosidonio!

Ο Πάνος Κιάμος ερμηνεύει το απόλυτο Hit «θέλω να σε ξαναδώ» και γίνεται «ένα» με τους παρευρισκόμενους, που χορεύουν και τραγουδούν παρέα του. Ενθουσιώδης είναι η ατμόσφαιρα  τόσο στα νέα τραγούδια του Πάνου Κιάμου: «θέλω να σε ξαναδώ», «αλλού εσύ», «χαρταετός», «τάσειςφυγής» όσο και στις μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες του. Ο Πάνος Κιάμος εκτοξεύει το κέφι όπως μόνο εκείνος ξέρει και η κάθε βραδιά στο Posidonio είναι κι ένα ανεπανάληπτο party.

Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, ο Νικηφόρος, η Μαλού και οι Deevibes.

Ο Νικηφόρος κρατά το κέφι στα ύψη με τις ερμηνείες του και τις επιτυχίες του με τον κόσμο να συμμετέχει στο πρόγραμμά του . Το νέο του τραγούδι «Σαν αλήτης» έχει αγαπηθεί. Η Μαλούκαθηλώνει με την φωνή της και στις δικές της επιτυχίες. Οι Deevibes βάζουν την δική τους σφραγίδα ενώ το καινούριο τραγούδι τους, «Στο σώμα ραντεβού» αρέσει πολύ.

Στο Posidonio διασκέδασε ο Λεπα. ΣτοPosidonio διασκέδασε o Θέμης Αδαμαντίδης . ΟΠάνος Κιάμος τον καλωσόρισε κι άρχισε να τραγουδά το τραγούδι «στην καρδιά» το οποίο συνέχισε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Στο Posidonioδιασκέδασε ο Ηλίας Βρεττός  σε μια από τις σπάνιες εξόδους του μετά την περιπέτειά του. ΟΠάνος Κιάμος τον χαιρέτησε εγκάρδια κι οΒρεττός ευδιάθετος ανταπέδωσε. Στο Posidonioδιασκέδασε κι ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.  

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι πραγματικά μοναδικές!

 POSIDONIO Music Hall Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλ. 210 8941033, 210 8941035
 

.