Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ , έχει ευθύνη ….Τεράστια για όλα όσα συμβαίνου στις Ελληνικές δικαστικές αίθουσες με το δικαστικό ¨ΘΡΙΛΕΡ» που αφορά τα Γερμανικά ελαττωματικά αυτοκίνητα της MERCEDES ..

8 Αυγούστου 2018

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ , έχει ευθύνη ….Τεράστια για όλα όσα συμβαίνου στις Ελληνικές δικαστικές αίθουσες με το δικαστικό ¨ΘΡΙΛΕΡ» που αφορά τα Γερμανικά ελαττωματικά αυτοκίνητα της  MERCEDES …..!!!!!!!!!!!!!!!
Αν συμβούν θανατηφόρα ατυχήματα , εξαιτίας ελαττωματικών αυτοκινήτων που έχει πουλήσει η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία της  MERCEDES, στην κατοχική Ελλάδα , σε χιλιάδες ανυποψίαστους – ανυπεράσπιστους καταναλωτές …..Θα έχουν όλοι όσοι έχουν στα χέρια τους τα έγγραφα που αποδεικνύουν την ΑΛΗΘΕΙΑ και δεν έχουν ακόμα επέμβει, να ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ τους συμπολίτες τους ….!!!!!!!!!!

Μήνυση ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ MERCEDES

  1η σελίδα https://4.bp.blogspot.com/- pkoxhWXr_9E/VdhF7Ke7DII/ AAAAAAAAw2E/E5rW2_Bwh9Q/s640/ unnamed.jpg

2η σελίδα http://4.bp.blogspot.com/-NWN- UJmAtCY/VdhGHGmaX6I/ AAAAAAAAw2M/j3shTAlqAeQ/s640/ unnamed.jpg

3η σελίδα http://4.bp.blogspot.com/-PME_ FaeRIYU/VdhGaMoPKwI/ AAAAAAAAw2c/K3EAr-gPci4/s640/ unnamed.jpg

4η σελίδα http://3.bp.blogspot.com/- LleBIMBMpY4/VdhGodYCoXI/ AAAAAAAAw2s/fQZJJoG6CBA/s640/ unnamed.jpg

5η σελίδα http://2.bp.blogspot.com/- dpI5eBuy09s/VdhGvngQxYI/ AAAAAAAAw20/dXbFdUFLYqY/s640/ unnamed.jpg

6η σελίδα http://2.bp.blogspot.com/- 44fvDcXBnNs/VdhG4yP4C-I/ AAAAAAAAw28/J7ojhmtpJKc/s1600/ unnamed.jpg

7η σελίδα http://3.bp.blogspot.com/- gcuZMCfH0I0/VdhHDMIEYoI/ AAAAAAAAw3U/09pDnC3MeOU/s1600/ unnamed.jpg

8η σελίδα http://2.bp.blogspot.com/- Oa7V4zjhT3o/VdhHL45Wl9I/ AAAAAAAAw3c/ck3VwLjkS2k/s1600/ unnamed.jpg

9η σελίδα http://2.bp.blogspot.com/- 7S5G4EZTgQA/VdhHUPcTXPI/ AAAAAAAAw3k/Mq_zDOyNYJE/s640/ unnamed.jpg

10η σελίδα http://1.bp.blogspot.com/- gj1XMg1WneA/VdhHcqkkQvI/ AAAAAAAAw3s/BQCavuRuqDg/s1600/ unnamed.jpg

11η σελιδα http://3.bp.blogspot.com/- kZ9zM1sgmc4/VdhHmavygMI/ AAAAAAAAw4E/46lsa5JpUIU/s640/ unnamed.jpg

12η σελίδα http://2.bp.blogspot.com/- BpFgpnh3Ids/VdhHvzz47wI/ AAAAAAAAw4M/-KPuP5d98w4/s640/ unnamed.jpg

13η σελίδα http://4.bp.blogspot.com/- RtjGTAv9Soo/VdhH5qS2upI/ AAAAAAAAw4U/YqAjSJzgIag/s1600/ unnamed.jpg

Αξιότιμοι, Κύριε Νίκος Βάνη και Συνεργάτες , elliniko fenomeno.gr   fenomeno news

Θα τολμήσετε ..;;;; Σήμερα..;;; Όπως έχετε κάνει στο παρελθόν …;;;;;

Μου κοινοποίησε η  MERCEDES-ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε.  στις 03/07/2018 την υπ’ αριθ. 1482/2018 απόφαση του Εφετείου Αθηνών , το δικαστικό «ΘΡΙΛΕΡ» , με τους αδίστακτους Γερμανούς , που κοροϊδεύουν τους καταναλωτές και εξαπατούν τα Ελληνικά δικαστήρια ,θα συνεχιστεί στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ..!!

Μετά από ένα δεκατετράχρονο (14 χρόνια) αγώνα , με αντιδίκους την MERCEDESBENZDAIMLER  στην κατοχική Ελληνική Δημοκρατία , δηδ την Γερμανική ηγεσία που δέχεται εντολές από το Γερμανικό κράτος  που έχει εξοντώσει ένα ολόκληρο Ελληνικό  Έθνος , η απίστευτη δικαστική υπόθεση, που δεν έχει όμοιά της σε καμία άλλη πολιτισμένη Ευρωπαϊκή χώρα ποτέ αποκαλυφθεί ,  έφτασε στον Ελληνικό ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ένα βήμα πριν τα Ευρωπαϊκά δικαστηρία , εκεί μέσα στις δικαστικές αίθουσες του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ , οι πολίτες εκβιάζονται και απειλούνται με αποφάσεις εξαιτίας της διαπλοκής των Ελλήνων (ορισμένων) δικηγόρων , που δεν τηρούν τον όρκο τους και ξεφτιλίζουν όλες τις αξίες και την Δημοκρατία …!!!!!

Πραγματικό κολαστήριο …!!!

Πώς να γνωρίζει ο απλός πολίτης πώς να διευθετήσει μια υπόθεση που αφορά αποκλειστικά τις Ελληνικές Αρχές  που προστατεύουν το δημόσιο αίσθημα ασφάλειας , όταν απέναντί του έχει παραταχθεί  ένας Γερμανικός πολυεθνικός κολοσσός δεκάδων  δισ. δολαρίων, που διαθέτουν απεριόριστους πόρους, διαβόητο για τα βαριά νομικά του όπλα όπως και για τα αναληθές σε περιεχόμενο έγγραφα που καταθέτει , για να εξαπατήσει το δικαστήριο ….!!!!!

Όπως φυσικά επίσης,  ένας ανυπεράσπιστος – ανυποψίαστος πολίτης –καταναλωτής , δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στα Ελληνικά δικαστήρια δηδ ,τα κόλπα των δικηγόρων ( ορισμένων)  , που έχουν εκπαιδευτεί επί δεκαετίες σε ένα σύστημα που επικρατούσε η διαπλοκή και διαφθορά και χωρίς να κινδυνεύουν να καταδικαστούν για απάτη , να καταθέτουν έγγραφα ( με αναληθές περιεχόμενο) , αφού μόνον αυτοί έχουν δικαίωμα να καταθέτουν προτάσεις εντολέων τους μαζί με ότι σχετικά σε αναληθές σε περιεχόμενο έγγραφα τους δίνουν  , τα οποία δεν ελέγχουν αν είναι αληθή  για να καταδικαστούν οι αντίδικοί τους  καταναλωτές , καταναλωτές που τόλμησαν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους  , καταναλωτές που  έχουν πραγματικά αποκαλύψει ότι εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα , κυκλοφορούν στους Ελληνικούς δρόμους τα οποία,  πάσχουν αθεράπευτα από ελαττώματα που ενδέχεται να δημιουργούν θανατηφόρα ατυχήματα , βάσει της ομολογίας των ΓΕΡΜΑΝΩΝ ….!!!!

Αν αυτή η είδηση δεν έχει αξία , τότε καλά θα πράξει ο κάθε υπεύθυνος δημοσιογράφος , που έχει ιερό καθήκον να ερευνά τα έγγραφα  , για να τα δημοσιεύσει ώστε να μην κινδυνεύει το δημόσιο αίσθημα ασφάλειας , και , δεν ασχολείται με αυτές τις αποκαλύψεις που θα συνεχίσουν στον Άρειο Πάγο να βλέπουν το φώς της δημοσιότητας …!!!!

Η απόφαση με αριθ. 1482/2018 του Εφετείου Αθηνών , που αφορά την υπόθεση με τα Γερμανικά ελαττωματικά αυτοκίνητα της γνωστής παγκοσμίως αυτοκινητοβιομηχανίας  MERCEDES, περιέχει 23 σελίδες , όπου οι Αξιότιμοι Ανώτατοι Εφέτες δικαστές αναφέρουν λεπτομερώς όλες τις δικαιολογίες που καταθέτει ο πιο γνωστός δικηγορικός όμιλος της  MERCEDES-ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ , μαζί με τους συνεργάτες του εταιρείες Λαϊνόπουλος , Γιαννίτσας, Μπραινγουως, στις δεκάδες εκατοντάδες σελίδες τους ( περίπου 800 -1000  σελίδες), δεν αναγράφεται σε καμία σελίδα  ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ  ΤΟΥΣ ( αλλά και ούτε στην υπ’ αριθ. 1482/2018 απόφαση του Εφετείου Αθηνών σε καμία σελίδα  ) , επαναλαμβάνω σε καμία από τις εκατοντάδες σελίδες προτάσεων που κατέθεσαν οι εταιρείες MERCEDES,ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ , Γιαννίτσας, Λαϊνόπουλος και Μπραινγους στο Εφετείο Αθηνών και στο Πρωτοδικείο Αθηνών , ότι , το αυτοκίνητο μετά από έλεγχο που διενήργησαν οι Γερμανοί στο αρχηγείο τους στη Στουτγάρδη (Γερμανία) , ομολόγησαν ότι ήταν ελαττωματικό , έτσι αφού κανένας ΔΕΝ αναφέρει ότι το αυτοκίνητο  μάρκας  MERCEDES ήταν ελαττωματικό , η υπόθεση πάει στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ , για να αποφανθούν οι Αξιότιμοι Αρεοπαγίτες για ποιο λόγο στο Εφετείο Αθηνών , οι Αξιότιμοι Εφέτες δεν αναφέρουν σε καμία από τις 23 σελίδες απόφασής Τους , ότι οι Γερμανοί είχαν παραδεχτεί-ομολογήσει στο υπουργείο Μεταφορών , ότι το συγκεκριμένο Γερμανικό αυτοκίνητο έπασχε από ΒΛΑΒΕΣ μέσα στον εγκέφαλο-κινητήρα οι οποίες ήταν ΑΓΝΩΣΤΕΣ , αλλά ούτε δίνουν καμία εξήγηση γιατί εξαπατούν το δικαστήριο καταθέντος την αντί της πραγματικής ταυτότητας , την  πλαστή ταυτότητα του επίδικου αυτοκινήτου …..Απίστευτο..;;;;;;

Θα συνεχίσετε να στηρίζεται την αλήθεια και τους αδύναμους πολίτες-καταναλωτές , που έχουν αγοράσει ελαττωματικά αυτοκίνητα και κινδυνεύει η ζωή τους , καθημερινά , αφού ούτε οι Αξιότιμοι δικαστές στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών , ούτε οι Αξιότιμοι Εφέτες στο Εφετείο Αθηνών, αλλά και ούτε ο Εισαγγελέας δύο φορές δεν έλαβαν υπόψη τους την τρομακτική ομολογία των ΓΕΡΜΑΝΩΝ , που παραδέχτηκαν ότι οι ΒΛΑΒΕΣ ήταν , είναι και παραμένουν ΑΓΝΩΣΤΕΣ , ακόμα και σήμερα που έχουν στα χέρια τους το αυτοκίνητο …;;;

Ανεξάρτητα από την δημοσίευση  της ΑΛΗΘΕΙΑΣ που είναι ιερό καθήκον των δημοσιογράφων , να προστατεύσουν με κάθε μέσο το πολυτιμότερο αγαθό , που είναι η ανθρώπινη ζωή …!!!!!

Θα αναγκαστούν οι Αξιότιμοι Αρεοπαγίτες να διαβάσουν την τρομακτική ομολογία των Γερμανών της  MERCEDES όπως και να ερευνήσουν τον λόγο , που κανένας Αξιότιμος/η δικαστής και Εισαγγελέας δεν έλαβαν την τρομακτική ομολογία , υπόψη Τους …!!!

Η ηγεσία της Γερμανικής κολοσσιαίας αυτοκινητοβιομηχανίας με την ονομασία   MERCEDESBENZDAIML ERCHRYSLER και συγκεκριμένα  , μέσω των εκπροσώπων τους στην Ελλάδα θυγατρικής τους εταιρείας  MERCEDES-ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε.,  στις 16/9/2011 δια στόματος των Δ/ντα Συμβούλου τους και Τεχνικού Επιθεωρητού τους,  κ.κ. Σ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ , και Γ. ΓΟΥΛΑΡΑ παραδέχονται ότι το αυτοκίνητο ήταν ελαττωματικό,  στέλνουν ένα έγγραφο μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος  (email) στο Υπουργείο Μεταφορών  με αριθ. Πρωτ. 43435/3691, http://katohika.gr /wp-content/uploads/2015/11/11 7.jpg

Αφού πρώτα έλαβαν απάντηση από την Γερμανία ….Από τον Τούρκο Ηγέτη τους κ.  Dr. DIETER ZETSCHE (βλέπε σχετ. Απάντηση απο ΓΕΡΜΑΝΙΑ μέσω ΓΟΥΛΑΡΑ) Έγγραφο που έστειλαν στο υπουργείο Μεταφορών με αριθ. πρωτ. 28273-14-06-2011 από την ηγεσία της MERCEDES-ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε μετά από συνεννόηση με τον  κ.  Dr. DIETER ZETSCHE  στο αρχηγείο τους στην Γερμανία )

Σύντομα θα σας στείλω την ΑΝΑΙΡΕΣΗ κατά της MERCEDES , έτσι για το αληθές της τρομακτικής αποκαλυπτικής υπόθεσης   , συν όλα τα σχετικά που έχουν κατατεθεί στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ , για να δικαστεί η υπόθεση ΔΙΚΑΙΑ …….!!!!!!!!!!!!!!!

Μέχρι να εκδοθεί η απόφαση από τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ  , ο κάθε έμπειρος δημοσιογράφος που έχει στα χέρια του όλα τα πραγματικά στοιχεία , θα έχει την ευθύνη αν δεν ενημερώσει την κοινή γνώμη , για ΈΧΟΥΝ την δυνματότητα να ερευνήσουν όσοι καταναλωτές επιθυμούν την αλήθεια , ώστε να ΜΗΝ κινδυνεύσει η ζωή τους από ένα ελαττωματικό αυτοκίνητο της Γερμανικής  MERCEDES …!!!!!!!!!!

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Σπίνουλας     

 

.