Το Fix Club στη Θεσσαλονίκη φιλοξενεί το Σάκη Ρουβά τον μοναδικό Στέλιο Ρόκκο της 9 Νοεμβρίου

5 Νοεμβρίου 2018

Το Fix Club στη  Θεσσαλονίκη είναι από τα κορυφαία νυχτερινά μαγαζιά της χειμερινής Θεσσαλονίκη και πάντα επιλέγει να τοποθετεί στην πρώτη γραμμή της μουσικής σκηνής του, μοναδικές συνεργασίες και ανατρεπτικά σχήματα που φτάνουν κάθε συναίσθημα μας στο ζενίθ του.

Έτσι ακριβώς θα κάνει και αυτή την σεζόν, αφού κατά πολλούς θα δημιουργήσει το απόλυτο και καλύτερο σχήμα της σεζόν για το 2018, αφού συνδυάζει μουσικά τον εξαιρετικό Σάκη Ρουβά και τον μοναδικό Στέλιο Ρόκκο  με το  κοινό να μετράει ήδη αντίστροφα.


Το Fix Club στη Θεσσαλονίκη
 είναι εκείνο το μαγαζί που συνδυάζει απαράμιλλη αισθητική και δομική σύσταση αλλά και άνεση αφού αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μαγαζιά της πόλης, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλη την Θεσσαλονίκη να διασκεδάσει εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και πόσο μάλλον φέτος που Ρουβάς και  Ρόκκο  συναντώνται ξανά στην ίδια σκηνή, μετά από πολλά χρόνια.

Ο Στέλιος Ρόκκος ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα που θα βάλει φωτιά, θα ξεσηκώσει και θα διασκεδάσει το κοινό. Δυο καλλιτέχνες με μεγάλη γκάμα ρεπερτορίου, που ταιριάζουν στην σκηνή, θα παντρέψουν τα τραγούδια τους και θα  δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία για όσους επιλέξουν να τους απολαύσουν επί σκηνής.

Το ράδιο αρβύλα πήγαινέ-ερχόνταν, αλλά τελικώς ή καλλιτέχνες διάλεξαν ό Ρουβάς και  Ρόκκο το Fix Club μαζί με τους επιχειρηματίες της θεσσαλονικης και συνεργάτες τους. από την Αθήνα,  και τον Γιάννη Τσακουμάκο.

Αναμφίβολα μια συνεργασία που θα αλλάξει για τα καλά το χάρτη της διασκέδασης στην Θεσσαλονίκη και το σκηνικό πλέον δε θα θυμίζει με τίποτα τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.

δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλη την Θεσσαλονίκη να διασκεδάσει εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και πόσο μάλλον φέτος που Ρουβάς και  Ρόκκο   Fix Club στη Θεσσαλονίκη, το κέφι να χτυπά «κόκκινο», ενώ από την άλλη να κάνει τις καλύτερες επιλογές αλλά και να τις κάνουν  με τον πιο σωστό τρόπο.

Οι δυο τους είχαν ανέβει και πάλι μαζί στη σκηνή, πριν από δύο δεκαετίες, και είχαν χαρίσει μια μοναδική σειρά εμφανίσεων από το ΧΑΟΣ και το ΒΙΟ ΒΙΟ. Την ίδια σεζόν είχαν κυκλοφορήσει και το γνωστό ντουέτο, «Όσο έχω εσένα», που αγαπήθηκε πολύ και παραμένει μέχρι σήμερα μια μεγάλη επιτυχία.

Στο σχήμα συμμετέχουν ταλαντούχοι καλλιτέχνες όπως ο Άκης Δείξιμος, η Κατερίνα Λιόλιου,  η Κασσιανή Λειψάκη, και η Σοφία Στρατή.

Αποκλειστικές πληροφορίες της τηλεφημερίδας Ελληνικό Φαινόμενο, πληροφορίες που πουθενά αλλού δεν έχουν γραφτεί, είμαστε σε θέση να δώσουμε ρεπορτάζ εκ των έσω,

Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα συνεχίσουν τα καλλιτεχνικά ρεπορτάζ, καθώς και ο δημοσιογράφος

Νίκος Βάνης θα σας ενημερώσει γαι τα καλλιτεχνικά δρώμενα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου elliniko fenomeno.com

.