Κοπή πίτας Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και βραβεύσεις Αστυνομικών

3 Φεβρουαρίου 2019

Κοπή πίτας Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και βραβεύσεις Αστυνομικών

Με την συμπλήρωση εξήντα ετών από την ίδρυση του ο Όμιλος Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωσή του μαζί με την κοπή της πρωτοχρονίατικης πίτας την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11:30 π.μ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» επί της οδού Δημαρχείου & Κουντουριώτου,.

Με την ευκαιρία αυτή, θα βραβευθούν από τον Όμιλο:

α) -Αντιστράτηγος κ. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη Γεν. Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων

-Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης

-Υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Λαγουδάκης Γεν. Περιφερειακός Αστυν. Διευθυντής Κρήτης

β) Απονομή τιμητικής διάκρισης και χρηματικό βοήθημα σε σοβαρά τραυματισθέντες Αστυνομικούς.

γ) Απονομή τιμητικής διάκρισης σε σαράντα (40) Αστυνομικούς οι οποίοι επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο, θάρρος και αποφασιστικότητα, στην εκτέλεση του καθήκοντος αντιμετωπίζοντας επικίνδυνους κακοποιούς ή διασώζοντας πολίτες που κινδύνευε η ζωή τους και απέσπασαν τα ευμενή σχόλια του κοινού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Στην εκδήλωση θα δοθούν οικονομικές ενισχύσεις στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», σε ορφανά παιδιά και αναξιοπαθούσες οικογένειες Αστυνομικών.

Επίσης θα δοθούν είκοσι έξι (26) χρηματικά βραβεία, και τιμητικά διπλώματα σε φοιτητές, παιδιά Αστυνομικών, που πέτυχαν σε Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ως ένδειξη της έμπρακτης συμπαράστασης του Ομίλου, στα μέλη οικογενειών Αστυνομικών της Δ/νσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής όπου και έχει τοπική αρμοδιότητα ο Όμιλος Φίλων Αστυνομίας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί χορευτικό πρόγραμμα της Σχολής Χορού των Παιδιών Αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά και του συλλόγου Κρητών Αιγάλεω.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

Έχουν προσκληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, της τοπικής κοινωνίας, η πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και πολλοί άλλοι.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η κ. Φωτεινή Γεωργαντά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                 ΠΑΛΑΣΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

.