‘Eλληνες ΗΠΑ: Να αντιδράσουμε δυναμικά, γιά όσα θλιβερά συμβαίνουν στην Ελλάδα, πριν θρηνήσουμε κι άλλες »παραχωρήσεις» από »πρόθυμους επίορκους’

1 Φεβρουαρίου 2019

Οφείλουμε να ενημερώσουμε κυβέρνηση, νομοθέτες, ΜΜΕ στις ΗΠΑ γιά τις πολιτικές-κοινοβουλευτικές »αλητείες».

Στο τέλος της σελίδας, οδηγίες γιά αποστολή επιστολών (προτιμητέο) και emails σε γερουσιαστές (α’ φάση, μετά σε βουλευτές)

Η κυβέρνηση »πρόθυμων» στην Αθήνα, με την ανοχή της αντιπολίτευσης, ετοιμάζεται να »τακτοποιήσει» Κυπριακό και ελληνοτουρκικά ζητήματα (π.χ. σε Δωδεκάνησα κ.ά.), όπως »τακτοποίησε» και το »Μακεδονικό», παραβιάζοντας το Σύνταγμα, με την ανοχή του πρόεδρου της Δημοκρατίας, αδιαφορώντας προκλητικά γιά την θέληση του λαού. Kαι με τις πιθανότητες γιά θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, μεγάλες.

Οφείλουμε να προστατεύσουμε την Ελλάδα και να ενημερώσουμε, να πιέσουμε στην Ουάσιγκτον ΤΩΡΑ, απευθυνόμενοι μαζικά, σε Λευκό Οίκο, γερουσιαστές, βουλευτές, ΜΜΕ, εξηγώντας τους, ως Αμερικανοί πολίτες ελληνικής καταγωγής, τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα. Μην ανεχτούμε άλλο, επίορκοι τυχοδιώκτες στην Αθήνα, σε κυβέρνηση-αντιπολίτευση, να απαξιώνουν την Ελλάδα, να »μηδενίζουν» τον λαό της.

Τα γεγονότα αυτού του χρόνου (»συμφωνία Πρεσπών») και όσα ακόμα άσχημα θα ακολουθήσουν (Κυπριακό, Ελληνοτουρκικά), μας πιστοποιούν ότι η »χρεοκοπία» της Ελλάδας ήταν προσχεδιασμένη και υλοποιήθηκε με πρόθυμους, γιά να ευρίσκεται ο λαός σε καταστολή-αδυναμία, ώστε να »τακτοποιηθούν» ζητήματα με παραχωρήσεις, ειδικά στην παρούσα χρονική περίοδο, χωρίς λαϊκή αντίδραση και αντίσταση.

Δεν μπορεί η κυβέρνηση στην Αθήνα, »που »θαυμάζει», υποστηρίζει και τον Μαδούρο, στα λόγια »προοδευτική» και στην πράξη αντιδημοκρατική, που αντιπροσωπεύει τυπικά το 1/3 του λαού (εκλογικά), μαζί με ολίγους γυρολόγους βουλευτές άλλων κομμάτων, να καθορίζει αυθαίρετα, αντισυνταγματικά το μέλλον της Ελλάδας και σε ζητήματα εθνικής κυριαρχίας, γιά να είναι αρεστή σε ξένες δυνάμεις, »προστάτες», δανειστές και συμφέροντα.
Aκόμα και ο Iταλός «σοφός» της Αριστεράς, Diego Fusaro, εξαπέλυσε σφοδρή προσωπική επίθεση στον -υποτιθέμενο »αριστερό»- Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία των Πρεσπών, μιλώντας για «σημαντικά υλικά οφέλη» που πήρε ο πρωθυπουργός της χώρας για την εκχώρηση της Μακεδονίας! Σε νέο του άρθρο (30 Ιαν. ’19) αναφέρει: «Τσίπρας για το Νόμπελ Ειρήνης; Η πώληση της ψυχής στον διάβολο είναι πάντα κερδοφόρα. Η προδοσία ενός αγώνα και η διέλευση στην άλλη πλευρά του οδοφράγματος έχει σημαντικά υλικά οφέλη. Ο Τσίπρας, το γνωρίζουμε, έχει προδώσει τον λαό του».

Δεν μπορεί η ασοβάρευτη και διαπλεκόμενη αντιπολίτευση να κάνει ουσιαστικά »πλάτες».

Δεν μπορεί ο λαός να μην υπολογίζεται και να μην γίνεται δημοψήφισμα γιά ζωτικά ζητήματα της Ελλάδας, που αφορούν το μέλλον της χώρας και του λαού της. Είναι απαράδεκτο ο πρόεδρος Δημοκρατίας να νομιμοποιεί αποτελέσματα αντισυνταγματικών ψηφοφοριών στην Βουλή.

Δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο την -κάθε- »κοινοβουλευτική χούντα» στην Αθήνα, σε μιά Βουλή »τσίρκο», που αυθαιρετεί, παρανομεί και παραβιάζει το Σύνταγμα, με τα μέλη της να »απολαμβάνουν» ασυλία, παραγραφή, ατιμωρησία.

Δεν μπορεί να έχει μέλλον η Ελλάδα με διεφθαρμένη και κατευθυνόμενη από πολιτικούς, »Δικαιοσύνη», την οποίαν έχει υποκαταστήσει το πολιτικό-κομματικό σύστημα, που αυτοπροστατεύεται, αφού υποθέσεις ποινικής και άλλης μορφής που αφορούν βουλευτές, υουργούς, εκδικάζονται από την… Βουλή. Η δε περίπτωση της προκλητικής »ασυλίας, παραγραφής, ατιμωρησίας» και μάλιστα… »συνταγματικά κατοχυρωμένης»(!!!) που ισχύει γιά πολιτικούς, συναντάται μόνο σε τριτοκοσμικές διεφθαρμένες χώρες.

Δεν μπορεί η αστυνομία, αντί να προστατεύει τον λαό, να ασχολείται σχεδόν μόνο με την προστασία πολιτικών, »δημοσιογράφων», διαπλεκόμενων επιχειρηματιών και »παραγόντων».

Δεν μπορεί, μετά 8 χρόνια »μνημονίων», η οικονομική κατάσταση να χειροτερεύει, οι επενδύσεις να είναι απαγορευτικές, ο λαός να φορολογείται άγρια γιά να ζουν καλά κομματικοί »κηφήνες» στο υπερτροφικό Δημόσιο, να καλοπερνούν πολιτικοί και λοιποί τυχοδιώκτες και να κάνουν τουριστικές περιπλανήσεις ανά την υφήλιο -με κρατικό χρήμα- φαύλοι, ασυνείδητοι υπουργοί και υφυπουργοί..

Δεν μπορεί τόσα σκάνδαλα, που στοίχισαν στην πατρίδα μας δισεκατομμύρια, να μην ελέγχονται και να μπαίνουν στο »αρχείο» γιά να βολεύονται διεφθαρμένοι »μιζολήπτες» πολιτικοί και λοιποί, της αρπαχτής και ατιμωρησίας.

Δεν μπορεί η Βουλή να έχει μετατραπεί σε χώρο εξαγοράς βουλευτών και τα ΜΜΕ να »συμπλέουν» με διεφθαρμένους πολιτικούς και κόμματα, παραπληροφορώντας τον λαό.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατρακύλα στην Παιδεία και η μετατροπή εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων σε »βάσεις» αναρχικών οπαδών-υποστηρικτών της κυβέρνησης.

Δεν μπορεί να επωφελείται η ακροδεξιά »Χρυσή Αυγή», από τις αλαζονικές, πολωτικές, εμφυλιακές, διαιρετικές ενέργειες κυβέρνησης και αξιωμ. αντιπολίτευσης. Σημ.: Η δίκη »Χρυσής Αυγής» καθυστερεί 4 χρόνια, με κυβερνητική παρέμβαση στην ελεγχόμενη »Δικαιοσύνη».

Δεν μπορεί να εξευτελίζεται η ελληνική Δημοκρατία, από αντιδημοκρατικές-αντισυνταγματικές πράξεις ασύδοτων πολιτικών, ψευτοαριστερών ή ψευτοφιλελεύθερων, που φρόντισαν πριν να καταστείλουν το φρόνημα του λαού, εξαπατώντας τον και υποτιμώντας τον βάναυσα.

Δεν μπορεί βουλευτές, εκλεγμένοι από τον λαό, τον οποίον υποτίθεται εκπροσωπούν, να τον αγνοούν ξεδιάντροπα και να πράττουν ανάλογα με το προσωπικό τους συμφέρον, ως εξαγοραζόμενοι ή χρηματιζόμενοι »γυρολόγοι».

Δεν μπορεί η πλειοψηφία των »αντιπρόσωπων του λαού», να είναι…»περαστικοί» από την Βουλή, απλά γιά να ψηφίζουν χωρίς να έχουν μελετήσει νομοσχέδια και να προκαλούν με »χλιδάτη» ζωή, που δεν δικαιολογείται από τον μισθό τους.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί η τεράστια ζημιά στην παιδεία, στην γλώσσα, στον πολιτισμό, στις παραδόσεις των Ελλήνων, από τυχοδιωκτικές κυβερνήσεις και άφρονες αντιπολιτεύσεις.

Δεν μπορεί, πρωθυπουργός, μέλη της κυβέρνησης και βουλευτές, να αποκαλούν ομαδικά ‘Ελληνες πολίτες που ήταν και είναι αντίθετοι στην πολιτική γιά ονομασία Σκοπίων, »εθνικιστές», »φασίστες», ακροδεξούς», »τραμπούκους», »άμυαλους» ή με άλλους απαξιωτικούς χαραχτηρισμούς, με δεδομένο ότι ποσοστό -περίπου- 70% των Ελλήνων (80% εκτός συνόρων), δεν συμφωνεί με την κυβερνητική πολιτική στο ζήτημα Σκοπίων (σημ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δημόσια έλεγε ως αντιπολίτευση, ότι επιθυμεί ονομασία »σκέτη Μακεδονία»). Αυτό πιστοποιεί ότι οι »καταγγέλλοντες» είναι χαμηλού επίπεδου. Με τέτοιες πράξεις και διαχωρισμούς, ουσιαστικά δημιουργούν κλίμα εμφύλιου.

Δεν μπορεί η υποκριτική αξιωμ. αντιπολίτευση, που και αυτή επιθυμούσε σύνθετη ονομασία γιά Σκόπια, να ομιλεί και να παραπλανά με ψεύδη γιά μικροκομματικά οφέλη. ‘Εχουμε πειστεί, εκτός συνόρων, ότι κυβέρνηση και αξιωμ. αντιπολίτευση, είναι ουσιαστικά οι »χορηγοί» της »Χρυσής Αυγής».

Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός της χώρας, που αδιαφορεί γιά τα »θέλω» του λαού, να λαμβάνει γραπτές καταγγελίες από Αμερικανούς πολίτες, σοβαρούς υποψήφιους επενδυτές στην Ελλάδα, γιά υπουργούς του, που ζητούν προκαταβολικά »μίζα» γιά να »διευκολύνουν παρεμβαίνοντας» και να αδιαφορεί.

ΕΛΛΑΔΑ, δεν είναι μία κυβέρνηση μειοψηφίας, που εκπροσωπεί -τυπικά- το 1/3 του λαού. (Σημ.: Η παρούσα κυβέρνηση ουσιαστικά έχει 95 από τους 300 βουλευτές, συν 50 του δώρου -»μπόνους»- που προβλέπει ο γελοίος εκλογικός νόμος).

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να αντιδράσουμε ΤΩΡΑ, πριν είναι αργά γιά νέα δεινά, νέες υποχωρήσεις. Στην αμερικάνικη κυβέρνηση, στους νομοθέτες και στα ΜΜΕ των ΗΠΑ, με δεδομένο ότι η παρούσα κυβέρνηση στην Ελλάδα είναι η πλέον »αμερικανόδουλη» από την εποχή του εμφύλιου. Οι συμπεριφορές και οι »προτιμήσεις» του απαράδεκτου πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, που ευτελίζει τις δημοκρατικές-συνταγματικές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών και υποτιμά την νοημοσύνη του λαού της Ελλάδας, το πιστοποιούν.

Γι’ αυτό ΤΩΡΑ, πρέπει να ενημερώσουμε, να πιέσουμε στις ΗΠΑ. Νέοι Ελληνοαμερικανοί, εργάστηκαν ήδη και συνέλεξαν διευθύνσεις και emails όλων των Αμερικανών γερουσιαστών, βουλευτών και 80 μεγάλων ΜΜΕ στις ΗΠΑ. Πρέπει να τους ενημερώσουμε, μαζί και Λευκό Οίκο, Στέητ Ντηπάρτμεντ, γιά τις πολιτικές-αντισυνταγματικές αλητείες στην Ελλάδα, που θίγουν-προσβάλουν την χώρα και τον λαό.

Η ασυδοσία, η αλαζονία επίορκων τυχοδιωκτικών κυβερνήσεων και πολιτικών στην Ελλάδα, πρέπει να σταματήσει. Οι ‘Ελληνες της Αμερικής μπορούμε να σταματήσουμε τον κατήφορο. Το οφείλουμε στην πατρίδα μας, την υπέροχη, ιστορική χώρα που γεννηθήκαμε και αγαπήσαμε. Το οφείλουμε στην ιστορία μας και στον -υπό καταστολή- λαό της.

Σημ. 1: Οποιαδήποτε παρέμβασή μας στην Ελλάδα, ως ‘Ελληνες εκτός συνόρων και φορολογούμενοι στην Ελλάδα, δεν λαμβάνεται υπόψην. Κυβερνήσεις, ΜΜΕ και πολιτικοί, μας αγνοούν προκλητικά και διαχρονικά, μας θεωρούν -ξεδιάντροπα- δεύτερης κατηγορίας πολίτες. Γι’ αυτούς, είμαστε καλοί μόνο γιά πληρωμή φόρων ακινήτων και τουριστικό συνάλλαγμα. Κατά συνέπεια, η παρέμβασή μας στις ΗΠΑ, είναι μονόδρομος, απαιτώντας από την αμερικάνικη κυβέρνηση και τους πολιτικούς, να πράξουν. Να σεβαστούν την Ελλάδα και τον λαό της και να μην χρησιμοποιούν »πρόθυμους» επίορκους, τυχοδιώκτες ‘Ελληνες πολιτικούς. Να σταματήσουν να βλέπουν την Ελλάδα ως »τριτοκοσμική βαλκανική μπανανία», με πρόθυμη κυβέρνηση γιά να τους εξυπηρετεί σε ότι ζητούν, εκμεταλλευόμενοι την οικονομική άσχημη συγκυρία και τους υποτακτικούς κυβερνώντες.

Σημ. 2: Ζητούμε συγγνώμη από τον λαό στην Ελλάδα: Στο State Department έχουμε και ασοβάρευτους, σαν τον πρέσβη μας στην Αθήνα, που μιλάει και παρεμβαίνει ξεδιάντροπα και προκλητικά, συμμετέχοντας ακόμα -έμμεσα- και σε »εξαγορές βουλευτών», νομίζοντας ότι ευρίσκεται σε »τριτοκοσμική μπανανία».

 

Οδηγίες γιά αποστολή επιστολών (προτιμητέο) και emails σε γερουσιαστές (α’ φάση, μετά σε βουλευτές)

Aμερικανοί πολίτες, ‘Ελληνες στις ΗΠΑ, στα παρακάτω Links, θα βρείτε οδηγίες και τις διευθύνσεις, τα τηλέφωνα και τα emails όλων (100) των γερουσιαστών ΗΠΑ. Γιά οδηγίες επικοινωνίας:

https://www.senate.gov/reference/common/faq/How_to_correspond_senators.htm

Διευθύνσεις, τηλεφωνα, emails γερουσιαστών:

https://www.senate.gov/general/contact_information/senators_cfm.cfm

– Να απευθύνεστε στους γερουσιαστές της Πολιτείας σας, μόνο.

– Αν τα αγγλικά σας δεν είναι καλά, ζητήστε βοήθεια από συγγενείς, φίλους.

– Στην επιστολή σας ή στο email χρησιμοποιείστε φράσεις από το παραπάνω κείμενο στο »ΚΑΛΑΜΙ» ή ότι εσείς θεωρείτε χρήσιμο, απαραίτητο.

– Οι γερουσιαστές-παραλήπτες, θα σας απαντήσουν.

Η ΕΛΛΑΔΑ τώρα μας χρειάζεται. Συγγενείς και φίλοι στην πατρίδα, τώρα μας χρειάζονται. ‘Η τώρα θα βοηθήσουμε να αποσύρουν οι ΗΠΑ την στήριξή τους σε επίορκους πολιτικούς στην Ελλάδα πριν θρηνήσουμε εθνικές συμφορές με παραχωρήσεις από »πρόθυμους» ή ποτέ. Η σιωπή τώρα ΔΕΝ είναι χρυσός. Η αδιαφορία δεν επιτρέπεται..kalami.us

.