Το γεγονός του πλειστηριασμού μιάς ιστορικής εκκλησίας 102 χρόνων στο Σικάγο (Αγία Τριάδα) και του σχολείου

8 Οκτωβρίου 2019

Ενας ακόμα εξευτελισμός ”Αρχιεπισκοπής Αμερικής”

Το γεγονός του πλειστηριασμού μιάς ιστορικής εκκλησίας 102 χρόνων στο Σικάγο (Αγία Τριάδα) και του σχολείου της, είχε προαναγγελθεί -αποκλειστικά- από το ”ΚΑΛΑΜΙ” στις 2 Μαίου 19. Γιά 2.5 εκατ. δολάρα, η ιστορική εκκλησία ”βγήκε στο σφυρί”, πριν λίγες ημέρες. Γιά 2.5 εκατ. δολάρια.

Ενώ περισσότερα από 100 εκατ. δολ. αναπαύονται -υπό την επίβλεψη του ”φάδερ ‘Αλεξ”- σε ”πατριαρχικά ταμεία” στην Νέα Υόρκη, του αδηφάγου, φιλοχρήματου και ασυνείδητου που υποδύεται τον οικουμενικό πατριάρχη, που μας εστειλε στις ΗΠΑ ως αρχιεπίσκοπο έναν διαπλεκόμενο μικρομέτριων ικανοτήτων γιά να αποτελειώσει την πατριαρχική ”ληστεία” εις βάρος της Ομογένειας, με το ξεπούλημα των εκκλησιών και σχολείων, που με κόπο έχτισαν οι πρώτοι μετανάστες.

Και επειδή το ”Κ” γράφει έχοντας αποδεικτικά στοιχεία, σας δίνουμε όλα τα έγγραφα, δικαστικά κλπ, της υπόθεσης δανεισμού και πλειστηριασμού, αλλά και πληρωμών της Κοινότητας, όπου μεταξύ άλλων φαίνεται και το ”χαράτσι” που πλήρωνε, χρεοκοπημένη, στην αμαρτωλή εμπορική επιχείρηση, θυγατρική επιχείρηση Βαρθολομαίιου, την Αρχιεπισκοπή Αμερικής… Aπό το αρχικό δάνειο 12 εκατ. της κοινότητας, έφαγαν αρκετά ”λαμόγια”… Ερωτηματικά και γιά τον ρόλο των ”επιφανών Ομογενών” Λογοθέτη, Ζεμενίδη, Γιαννούλια..kalami.us

https://www.kalami.us/2019/omogeneia/holy_trinity_chicago_file.pdf

.