Η ερμηνεύτρια «φαινόμενο»οι πρεμιέρα της στο «Tokyo Theater Athens»Η Λένα Ζευγαρά,οπού σαρώνει με ακριβό πελατολόγιο 

14 Νοεμβρίου 2019

Η ερμηνεύτρια «φαινόμενο» στο «Tokyo Theater Athens»Η Λένα Ζευγαρά, η ερμηνεύτρια που αποτελεί το hot πρόσωπο της ελληνικής δισκογραφίας και έχει γίνει talk of the town, έκλεψε τις εντυπώσεις στο «Tokyo Theater Athens» στην πρεμιέρας της στη νυχτερινή Αθήνα!

Οι Λένα Ζευγαρά προσελκύει μια μεγάλη γκάμα πελατών που την ρέουν με λουλούδια., γεγονός που έχω να δω πολύ καιρό στα κέντρα μας.

Οι Λένα Ζευγαρά προσελκύει μια μεγάλη γκάμα πελατών που την ρέουν με λουλούδια., γεγονός που έχω να δω πολύ καιρό στα κέντρα μας.

Ωστόσο καθόλου περίεργο, καθώς η καλλιτέχνιδα που την παρακολουθώ στενά ,από τα πρώτα βήματα της έως και σήμερα εξελίχθηκε σε μια πολύ καλή λαϊκή τραγουδίστρια.

Με αφορμή το νέο της τραγούδι, σε παραγωγή του Μιχάλη Τουρατζίδη, που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο, η Λένα Ζευγαρά, έκανε μία ανατρεπτική καλλιτεχνική που κέρδισε την αγάπη του κόσμου,

Νυχτερινή μεταγραφική-έκπληξη για τη Λένα Ζευγαρά στην Αθήνα Την κάθοδό της στην νυχτερινή Αθήνα,

Έχοντας στο πλευρό της μία δυνατή ομάδα, αλλά και τον παραγωγό της Μιχάλη Τουρατζίδη, η Λένα Ζευγαρά,

Για την Λένα Ζευγαρά, θα φέρουν τα πάνω-κάτω στην αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση

Το αδιαχώρητο, προκλήθηκε στην πρεμιέρα της Λένας Ζευγαρά στο Tokyo Theater Athens.

Με «ουρές» κόσμου, να σημειώνονται έξω από το hot spot της Ιεράς Οδού, τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο, πολλές δεκάδες ήταν αυτοί, που δεν κατάφεραν να την απολαύσουν!

Η Λένα Ζευγαρά, έχοντας στο πλευρό της τον παραγωγό –φύλακα άγγελό της, και δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών της, Μιχάλη Τουρατζίδη απέδειξε πώς έχει την αυθεντικότητα, τη φρεσκάδα, τη μοναδική λαϊκή χροιά φωνής, την απίστευτη αμεσότητα με τον κόσμο, και τον τρόπο, να παρουσιάζει ένα ξεσηκωτικό πρόγραμμα επί σκηνής,

Kερδίζοντας την πολύτιμη στήριξη του επιχειρηματία Γιάννη Βουτυράκου, που πίστεψε και επένδυσε στην κάθοδό της στην αθηναϊκή διασκέδαση, «στολίζοντας» το Tokyo, με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε φώτα, ήχο και «πινελιές» live clubbing ευρωπαϊκών προδιαγραφών, η Λένα Ζευγαρά, έδωσε στην πρεμιέρα της επί σκηνής, όλο της το «είναι», κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τηλεφημερίδας Ελληνικό Φαινόμενο, πληροφορίες που πουθενά αλλού δεν έχουν γραφτεί, είμαστε σε θέση να δώσουμε ρεπορτάζ εκ των έσω,

Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα συνεχίσουν τα καλλιτεχνικά ρεπορτάζ, καθώς και ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης θα σας ενημερώσει γαι τα καλλιτεχνικά δρώμενα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου elliniko fenomeno.com

.