“Γεύσεις του Διογένη”που συχνάζουν οι διάσημοι καλλιτέχνες συγγραφείς πολίτικη ηθοποιοί και σκηνοθέτες

28 Δεκεμβρίου 2019

Οι Γεύσεις του Διογένη, Παίζουμε και τραγουδάμε για σας, παλιό και νέο ρεπερτόριο για όλα τα γούστα συνοδευόμενο από τα πιο νόστιμα πιάτα.

Οι Γεύσεις του Διογένη στο Παλαιό Φάληρο

Η γεύση συναντά την ποιότητα

Αν  έχετε όρεξη για γαμοπίλαφο , κοχλιούς, ντολμαδάκια Κρήτης, σαγανάκι με ρακί και κρητικά γλέντια, δεν έχετε παρά να επιλέξετε τις “Γεύσεις του Διογένη”.

Ζεστή ατμόσφαιρα στο πλήρες ανακαινισμένο παραδοσιακό κρητικό εστιατόριο, σας υπόσχονται καλο-μαγειρημένα παραδοσιακά φαγητά όλα φτιαγμένα με αγνά κρητικά προϊόντα  όπως το λάδι, το τυρί, τα μπαχαρικά .

Όλα τα must του νησιού σερβίρονται σε χορταστικές σπιτικές μερίδες συνοδεύονται, με τις νότες της κρητικής λύρας και απογειώνει τη διάθεση

Γαστρονομικές γεύσεις που σε απογειώνουν επιλέγοντας τις σπεσιαλιτέ του μενού για κυρίως, γουρουνόπουλο στο φούρνο ή ψαρονέφρι φιλέτο με ντομάτες  εξασφαλίζεις την ασφάλεια της γεύσης συνδυάζοντας με μεγάλη ποικιλία κρασιών.

Περνώντας η σκυτάλη στα επιτυχημένα πιτάκια Κρήτης με μέλι ολοκληρώνουν τη βελούδινη απόλαυση της βραδιάς.

Η κρητική κουζίνα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες ελληνικές τοπικές κουζίνες και από τις πλέον υγιεινές στον κόσμο. Όποιος ταξίδεψε ποτέ στην Κρήτη έχει σίγουρα αντιληφθεί πως η κουζίνα αυτού του τόπου έχει ψυχή, ποικιλία και μπόλικη νοστιμιά.

Τα τελευταία χρόνια, οι γεύσεις της Κρήτης έχουν κάνει απόβαση σε πολλές γειτονιές της Αθήνας και εμείς ποτέ δεν λέμε όχι σε ένα γευστικό ταξίδι μέσα από εστιατόρια που αγαπούν την κρητική κουζίνα και μας μεταδίδουν τη φιλοσοφία της.

Πολλά ονόματα του καλλιτεχνικου και Του πολίτικου χώρου εισρέουν στις Γεύσεις του Διογένη στο Παλαιό Φάληρο 

Επισκεφθήκαμε τις παρακάτω ,

Γεύσεις του Διογένη στο Παλαιό Φάληρο δοκιμάσαμε μυρωδάτο απάκι, χοχλιούς μπουμπουριστούς και οφτό αρνάκι παρέα με άφθονη ρακή κι έχουμε μόνο θετικές εντυπώσεις να σας μεταφέρουμε.

Στην κουζίνα του μπαίνουν αγνές πρώτες ύλες από μικρές παραγωγικές μονάδες του νησιού (γαλακτοκομικά προϊόντα, κρητικά χόρτα κ.α.), επιλεγμένες με γνώμονα πάντα την εποχικότητα.

Οι Γεύσεις του Διογένη στο Παλαιό Φάληρο

Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή μεσημέρι διαθέτει ζωντανή μουσική

Διεύθυνση: Πεντέλης 27, Π. Φάληρο

Τηλ. Κρατήσεων: 2109430400

.