Οι “φουσκωτοί” με τα “σιδερικά”στη Θεσσαλονίκη, Βούλγαροι και Αλβανοί Γεωργιανοί ξένοι Roma μετανάστες

6 Ιανουαρίου 2020

Οι “φουσκωτοί” με τα “σιδερικά”στη Θεσσαλονίκη, Βούλγαροι και Αλβανοί Γεωργιανοί ξένοι Roma μετανάστες στο χώρο ο πόλεμος στην διασκέδαση συνεχίζεται προσπαθούν να ξαναμοιράσουν την προστασίας των κλαμπ μπαράκια νυχτερινών κέντρων άλλα και στο χώρο της εστίασης.

Εκτός από τους εκβιασμούς, στο στόχαστρο των νονών βρέθηκε και ο έλεγχος της διακίνησης των σκληρών ναρκωτικών από την Aλβανία και τη Bουλγαρία στην Eλλάδα, δραστηριότητα την οποία έως τότε ήλεγχαν ως επί το πλείστον κυκλώματα αλλοδαπών λαθρεμπόρων.

Οι ομάδες των “φουσκωτών” που δημιουργήθηκαν κουβαλούν πλέον “σιδερικά”, για να κρατούν την ισορροπία του τρόμου, στα χωράφια έχουν μπει και καινούργιοι.

Νέο αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από club.διασκέδασης, στη Θεσσαλονίκη.
στις 2:40 μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες σταμάτησε λίγα μέτρα από την είσοδο γνωστού club της παραλιακής.

Με αστραπιαίες κινήσεις ο συνεπιβάτης τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές κατά 54χρονου, που εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας του club.

Η μια από τις σφαίρες βρήκε τον 54χρονο στο πόδι. Το θύμα της επίθεσης διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις από περιπολικά της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όμως, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Τη στιγμή της επίθεσης το club ήταν γεμάτο από νεαρό κόσμο που διασκέδαζε, όμως, το συμβάν δεν έγινε αντιληπτό λόγω της δυνατής μουσικής. Για αρκετή ώρα η Τροχαία απέκλεισε την κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλεξαν από το σημείο τρεις κάλυκες.

Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης θα δείξουν αν το όπλο της επίθεσης έχει χρησιμοποιηθεί ξανά σε έκνομες ενέργειες. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και το βιντεοληπτικό υλικό που συνέλεξαν και θα συλλέξουν οι αστυνομικοί του ΤΕΖ.

Πιθανολογείται ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται πρόσωπο που φιλοδοξεί να αναλάβει τα ηνία της προστασίας των κλαμπ μπαράκια κέντρων έναντι αμοιβής στην ευρύτερη περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη.

Η Αστυνομία χρεώνει στο συγκεκριμένο πρόσωπο τα δύο προηγούμενα περιστατικά με πυροβολισμούς έξω από τα club, στην πλατεία Μοριχόβου, παντός στην υπόθεση υπάρχουν πολλές αμαρτίες,

Εμφύλιος μεταξύ των νονών της νύχτας και στη Θεσσαλονίκη

Πυροβολισμοί στην περιοχή των Λαδάδικων δύο περιστατικά δύο νεαροί άνδρες

.