B.Ορμπάν Αυτή είναι η απάντηση των Ούγγρων στην υπογεννητικότητα και όχι η μετανάστευση, Στην Ελλάδα αντίθετα αφού εξοντώνουν τη μέση ελληνική οικογένεια,

14 Ιανουαρίου 2020

B.Ορμπάν Αυτή είναι η απάντηση των Ούγγρων στην υπογεννητικότητα και όχι η μετανάστευση, Στην Ελλάδα αντίθετα αφού εξοντώνουν τη μέση ελληνική οικογένεια,

Μέτρα που δεν θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα – B.Ορμπάν: Φοροαπαλλαγή για τις πολύτεκνες οικογένειες

Μέτρα που δεν πρόκειται να δούμε ποτέ στην Ελλάδα, καθώς έχει εγκαταλειφθεί πλήρως ο Έλληνας πολύτεκνος όπως και συνολικά η ελληνική οικογένεια εξήγγειλε στην Ουγγαρία ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν.

Χωρίς η Ουγγαρία, ακόμη, να αντιμετωπίζει την δημογραφική εξαφάνιση της Ελλάδας με μέσο όρο γεννήσεων 1,38 ανά μητέρα, εξήγγειλε τα αυτονόητα μέτρα που είναι αναγκαία για την επιβίωση κάθε λαού.

Στην Ελλάδα αντίθετα αφού εξοντώνουν τη μέση ελληνική οικογένεια, διάφοροι ζητούν να έχουν δικαίωμα ψήφου οι μετανάστες.

Είναι τόσο χαοτική η διαφορά, ανάμεσα στη σημερινή Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Κατά την διάρκεια της ετήσιας ομιλίας του με θέμα την «κατάσταση του έθνους» ο Ορμπάν, που είναι γνωστός για την πολιτική του κατά της παράνομης μετανάστευσης , δήλωσε πως τα νέα μέτρα της κυβέρνησής του αποσκοπούν να ενθαρρύνουν τις γυναίκες να γεννούν περισσότερα παιδιά και έτσι να σταματήσει η υπογεννητικότητα στη χώρα.

Μεταξύ των νέων μέτρων που ανακοίνωσε ο Ορμπάν περιλαμβάνεται η απαλλαγή του φόρου εισοδήματος για όλη την διάρκεια της ζωής των γυναικών που φέρνουν στον κόσμο τέσσερα ή περισσότερα παιδιά.

Επίσης, θα χορηγείται οικονομική ενίσχυση ύψους 2.5 εκατ. φιορίνια (7.786 ευρώ) για την αγορά οχήματος επτά θέσεων σε οικογένειες με τρία ή παραπάνω παιδιά.

Αλλά και οι γυναίκες που είναι κάτω των 40 ετών και παντρεύονται για πρώτη φορά θα λαμβάνουν χρηματικό επίδομα ύψους 10 εκατ. φιορίνια (31.140 ευρώ).

Ο ευρωσκεπτικιστής Ορμπάν, που έχει κερδίσει , είναι και ο ίδιος πολύτεκνος, καθώς έχει πέντε παιδιά και στη σημερινή ομιλία του τόνισε πως με τα νέα μέτρα η κυβέρνησή του επιθυμεί να εξασφαλίσει την επιβίωση του ουγγρικού έθνους.

«Αυτή είναι η απάντηση των Ούγγρων στην υπογεννητικότητα και όχι η μετανάστευση», δήλωσε ο Ορμπάν, ο οποίος αναφέρθηκε και στα οικονομικά επιτεύγματα της κυβέρνησής του, όπως είναι η μείωση της ανεργίας ενώ υποσχέθηκε να καταπολεμήσει την φτώχεια.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός μίλησε και για τις  και επανέλαβε την κατηγορία πως η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιθυμεί να γεμίσει την ευρωπαϊκή ήπειρο με μετανάστες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι μουσουλμάνοι.

Η Ουγγαρία παίρνει τον έλεγχο των ιδιωτικών κλινικών γονιμότητας

Το Υπουργικό Συμβούλιο όρισε μια κρατική οργάνωση για να διευθύνει αρκετές κλινικές στη Βουδαπέστη και σε άλλες πόλεις, αναφέροντας σε ένα διάταγμα την ανάγκη να σταματήσει η μείωση του πληθυσμού. Απέκτησε την κυριότητα των κτιρίων των κλινικών και απάλλαξε την συγχώνευσή τους από τους ελέγχους του ανταγωνισμού λόγω «εθνικής στρατηγικής σημασίας».

Σε σχετική ανακοίνωση στην Κρατική Υπηρεσία Ειδήσεων MTI, η κυβέρνηση ανέφερε ότι η
ιατρική, η θεραπεία και οι εξετάσεις για άτομα που αγωνίζονται να συλλάβουν θα είναι δωρεάνΗ κυβέρνηση προσπαθεί να αντιστρέψει τη δημογραφική τάση στην οποία ο πληθυσμός της ανατολικής Ευρώπης έπεσε κάτω από τα 10 εκατομμύρια.

Πρόσφατα μέτρα, όπως οι επιδοτήσεις για αγορά κατοικίας και αυτοκινήτου για οικογένειες δεν απέδωσαν αποτελέσματα σε μια εποχή που οι πολίτες των ανεπτυγμένων εθνών μειώνονται σε όλη την Ευρώπη.

Μια από τις πρωτοβουλίες του Πρωθυπουργού ήταν να κρατικοποιήσει τις ιδιωτικές κλινικές. Έχει ολοκληρώσει μια ιδεολογική μεταβολή από φιλελεύθερος αντι-κομμουνιστής νεαρός, σε ακτιβιστή στο χριστιανικό

Το κράτος έχει ήδη επιδοτήσει πολλές θεραπείες στις επηρεαζόμενες κλινικές, ωστόσο η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι θέλει να κάνει τις θεραπείες ευρύτερα διαθέσιμες.

Η Ουγγαρία έχει περίπου 150.000 ζευγάρια που υποφέρουν από υπογονιμότητα, ανέφερε η ΜΤΙ, επικαλούμενη τον Katalin Novak, τον Κρατικό Γραμματέα που είναι επιφορτισμένος με θέματα οικογένειας και νεολαίας.

.