‘Oταν μιλάει ο ”μάγκας” αντιπρόεδρος του αρχιεπ. Συμβούλιου, εκτίθεται η Αρχιεπισκοπή και γελά η Ομογένεια

7 Φεβρουαρίου 2020

”Tαύρος” μπήκε στο ”υαλοπωλείο Αρχιεπισκοπή Αμερικής”

Αν δεν υπήρχε ο ”άρχοντας” Γιάννης Κατσιματίδης (John Cats), θα έπρεπε να τον εφεύρουμε. Είναι πολύ χρήσιμος, επειδή κάθε φορά που μιλάει ως γραφικός ”πολυλογάς” αντιπρόεδρος του αρχιεπισκοπικού Συμβούλιου της αμαρτωλής Αρχιεπισκοπής ΗΠΑ, μαθαίνουμε πράγματα γιά τις βρωμιές, ειδικά αυτές που έγιναν με την υπόθεση ”απάτη με χρήματα γά ανοικοδόμηση αγίου Νικολάου” (κάτω Μανχάτταν).

Ο ”άρχοντας” Κατσιματίδης (γνωστός στην Νέα Υόρκη και ως ”ψώνιο-μπακαλόγατος”), νομίζει ότι ”με τα λεφτά του και την κυρά του”, πρέπει να έχει άποψη γιά όλα τα ζητήματα, ακόμα και αυτά γιά τα οποία δεν έχει γνώση και να την εκφράζει δημόσια. Αλλά κάθε φορά που μιλάει, συνήθως πετάει… ”τούβλα”, γιά να διασκεδάζει η Ομογένεια.

Ο κ. αντιπρόεδρος και μεγαλοεπιχειρηματίας, ”τιμήθηκε” από την ενορία ”3 ιεραρχών” στο Μπρούκλυν Νέας Υόρκης, 30 Ιανουαρίου 2020. Στην ομιλία του, όταν πήρε φόρα και τι δεν είπε. «Αν θέλετε την αλήθεια γιά άγιο Νικόλαο να ρωτάτε εμένα». Μάλιστα… Να ρωτάτε τον κουμπάρο του…”φάδερ ‘Αλεξ”. Είπε και αριθμούς ποσών γιά ”ανοικοδόμηση αγίου Νικολάου”. Κι έτσι ”κάρφωσε”, άθελά του, την Αρχιεπισκοπή και τον…κουμπάρο του, τον ”φάδερ ‘Αλεξ” (Καρλούτσο).

Αλλά, φυσικά, δεν είπε ούτε μία κουβέντα γιά τις απάτες τις σχετικές με τα χρήματα γιά ανοικοδόμηση αγίου Νικολάου. Ούτε γιά την ”μίζα” του κουμπάρου του, από την συλλογή χρημάτων.

Είναι σίγουρα φιλότιμη η προσπάθεια του κ. Κατσιματίδη να ”’σώσει” τον κουμπάρο του, αλλά το ”κουτόχορτο”, δυστυχώς, δεν… ”τρώγεται” από την Ομογένεια. Ευχαριστούμε όμως τον γραφικό αντιπρόεδρο, επειδή γελάμε κάθε φορά που κάνει δηλώσεις.

Ο αντιπρόεδρος του αρχιεπισκοπικού Συμβούλιου, με την φόρα που πήρε, ως ”ταύρος σε υαλοπωλείο” όταν του δίνουν μικρόφωνο να μιλήσει, έκανε κι ένα… λάθος. Στην ομιλία τoυ, προχώρησε σε απειλές γιά ΜΜΕ που κάνουν αποκαλύψεις και κριτική στην Αρχιεπισκοπή. Προσθέτοντας ότι ”θα χρησιμοποιήσει έναν συνταξιούχο πρώην περιφερειάρχη FBI και τώρα υπάλληλό του για να κυνηγήσει” τους κάνοντες αποκαλύψεις-κριτική. Χειροκροτούμενος από ολίγους ενορίτες και από τους διαπλεκόμενους, αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο και γενικό Πρόξενο Κ. Κούτρα.

Να δούμε το Department of Justice και οι ομοσπονδιακές Αρχές τι έχουν να πουν, βλέποντας το σχετικό βίντεο με τις ”βαρυσήμαντες δηλώσεις” και απειλές Κατσιματίδη.

Ο εκνευρισμός και οι ”παληκαριές-μαγκιές” Κατσιματίδη, πιστοποιούν ότι γνωρίζουν ότι έρχονται… ”βραχιολάκια” για ”προβεβλημένους” της Αρχιεπισκοπής και ότι έχουν χάσει την Ομογένεια και ”την έξωθεν καλή μαρτυρία”.

Ο ”άρχοντας Cats” δήλωσε επίσης, ότι είναι μπερδεμένος και δεν ξέρει αν πρέπει να είναι πάλι υποψήφιος δήμαρχος Νέας Υόρκης. Και αν αποφασίσει να διεκδικήσει την δημαρχία (γιά να φάει πάλι ”μαύρισμα”), δεν ξέρει αν θα πρέπει να είναι υποψήφιος ως ρεπουμπλικανός Δημοκράτης ή ως δημοκρατικός Ρεπουμπλικάνος.

Το ΚΑΛΑΜΙ συνιστά, επειδή ο κ. αντιπρόεδρος είναι πολυάσχολος με τις επιχειρήσεις του, ο αρχιεπίσκοπος να ορίσει την ικανή και εκλεκτή σύζυγο Κατσιματίδη, να συνδράμει τον ”φάδερ ‘Αλεξ” στην συλλογή χρημάτων γιά άγιο Νικόλαο. Οι δυό τους, κουμπάρος και κουμπάρα, σίγουρα θα σημειώσουν επιτυχίες.

Και αν αναρωτιέστε γιατί τα ”εξαπτέρυγα” ΜΜΕ Αστόριας δεν δημοσιοποίησαν το βίντεο, η απάντηση απλή. Κατάλαβαν ότι ”ο ταύρος μπήκε στο υαλοπωλείο Αρχιεπισκοπή”.

Ελπιδοφόρε, περαστικά σου. Και συγχαρητήρια γιά τις ”άριστες επιλογές σου”. Με τέτοιους συνεργάτες-”σαχλαμάρες”, σίγουρα θα… ”πιάσεις πάτο”.

Το όμορφο κάλυμμα πάνω στην ”χαβούζα” Αρχιεπισκοπή, σκίστηκε. Και η ”μπόχα” βγήκε, μολύνοντας την ατμόσφαιρα της Ομογένειας.

Υπογραφή: + Ο Αμερικής Καλάμιος ΚΑΛΑΜΙ

 

Η υπόθεση αγίου Νικολάου, οι ΑΠΑΤΕΣ, τα 10+εκατ. δολ. στον πατριάρχη και οι ψευτιές της Αρχιεπισκοπής Αμερικής

Η θέση όσων εξαπάτησαν την Ομογένεια, τους δωρητές φορολογούμενος πολίτες, είναι στη φυλακή, όχι στην Εκκλησία

Δεν σας έχει κάνει εντύπωση;;; Γιατί -ο λαλίστατος γιά άλλα ζητήματα- αρχιεπίσκοπος δεν βγαίνει δημόσια να ”διαψεύσει” ότι δόθηκαν χρήματα που προορίζονταν γιά άγιο Νικόλαο, παράνομα στον πατριάρχη;;; Ομογένεια και Ελλάδα ομιλούν γιά το ζήτημα. Απαξιεί ή κάτι φοβάται;;;

Μία δημόσια δήλωση του αντιπρόεδρου του ”αρχιεπισκοπικού Συμβούλιου” Γιάννη Κατσιματίδη (30 Ιαν. ’20), σε συνδυασμό με την έκθεση ορκωτών λογιστών γιά άγιο Νικόλαο, τους…”πρόδωσαν”

.