ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ…«ΚΑΛΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ

25 Απριλίου 2020

Ένα εντυπωσιακό φαινόμενο που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια και είναι πραγματικά κόλαφος για το αντιχριστιανικό πνεύμα και κλίμα που καλλιεργούν και προβάλλουν τα άθεα ΜΜΕ, είναι το φαινόμενο πολλοί καλλιτέχνες που έχουν όλα τα φόντα για μεγάλη καριέρα δόξας στο κοινό, να προτιμούν να αφήνουν τα εγκόσμια και να αφιερώνονται στον Θεό.

Εξομολογήσεις ψυχής από διάσημους Έλληνες που μίλησαν για τη σχέση τους με τον Θεό, την πνευματική τους ένωση με την ορθόδοξη πίστη, αλλά και για τα θαύματα που έζησαν σε δύσκολες στιγμές τους.

Χτυπητό παράδειγμα ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, που εξομολογήθηκε πρόσφατα σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή την πίστη του στον Θεό.

Η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη είχε διαγράψει μια λαμπρή πορεία στην υποκριτική με πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεόραση.
Ξαφνικά αποφασίζει να ακολουθήσει τον δρόμο του μοναχισμού. Το βίντεο από την χειροτονία της στην Κένυα κάνει αστραπιαία τον γύρο του διαδικτύου.

Η ηθοποιός Καλλιόπη Ταχτσόγλου ξεχώρισε από τον ρόλο της Μαρούσκας στη σειρά Δύο Ξένοι.
Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν την ξαναείδαμε στην τηλεόραση. Η ίδια πλέον έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και μιλάει συχνά σε δημόσιες τοποθετήσεις της για την πίστη της στον Θεό.

Ο Άρης Σερβετάλης γνωρίζει μέσα από τη σειρά Είσαι το ταίρι μου, μία τρομακτική αναγνώριση.
Οι προτάσεις πέφτουν βροχή, ο ίδιος όμως, αποσύρεται από την υποκριτική για χρόνια και στην δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής του, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, το μόνο στήριγμά του ήταν ο ίδιος ο Θεός.

Ο Νίκος Αναδιώτης έχει δηλώσει πολλές φορές πως ο Θεός για εκείνον είναι ο οδηγός στη ζωή του.

Ενώ τέλος, για την αγάπη του στη μοναστηριακή ζωή και την ορθόδοξη πίστη έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του και ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

.