Στο Δενδροπόταμο στην Θεσσαλονίκη 200 Πακιστανοί βρέθηκαν στην περιοχή κρατώντας μαχαίρια και ρόπαλα.

20 Απριλίου 2020

Στο Δενδροπόταμο στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε Ρομά και παράνομων μεταναστών, καθώς σημειώνονται συνεχώς αιματηρές συμπλοκές.

Λίγο μετά τις 12:00 το βράδυ, περίπου 200 Πακιστανι βρέθηκαν στην περιοχή κρατώντας μαχαίρια και ρόπαλα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πήγαν στον Δενδροπόταμο για αντίποινα στους Ρομά, καθώς την Κυριακή του Πάσχα, οι Ρομά ζήτησαν από όλους τους μετανάστες που μένουν στην περιοχή να φύγουν.

Άμεσα βγήκαν στους δρόμους οι κάτοικοι της περιοχής και παραλίγο να υπάρχει αιματηρή συμπλοκή. Σύμφωνα με την αστυνομία, δέχθηκε κλήση για παρέμβαση, αλλά όταν έφτασαν στον οικισμό ΟΠΚΕ και δικυκλιστές δεν εντόπισε μετανάστες, παρά μόνο τους Ρομά, που ήταν αναστατωμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του elliniko fenomeno gr, σε περιπολίες που έγιναν έπειτα προσήχθησαν περίπου 10 αλλοδαπoί για το περιστατικό.

Στον Δενδροπόταμο τους τελευταίους τουλάχιστον τέσσερις μήνες, παρατηρείται πολλοί μετανάστες να νοικιάζουν σπίτια ή να διαμένουν σε εγκαταλελειμμένα κτίρια. Για αρκετό καιρό δεν σημειώθηκε κάποιο πρόβλημα, ωστόσο το Μεγάλο Σάββατο υπήρχε ένα αιματηρό περιστατικό που ήταν αφορμή για τον ξεσηκωμό των Ρομά.

Έγκυρες πηγές του elliniko fenomeno gr fenomrno news εδώ και αρκετό καιρό διακινητές Πακιστανι μεταφέρουν λαθρομεταναστες αλβανικά στα ελληνικά σύνορα Ιεροπηγής του νομού Καστοριάς

Όπως σας ενημερώσαμε προσφάτως, δεκάδες παράνομοι μετανάστες έχουν μεταφερθεί στην Ιεροπηγή Καστοριάς

.