Αφρικανοί καταγγέλλουν: Υπάρχει συνωμοσία για τη δολοφονία του προέδρου Andry Rajoelina της Μαδαγασκάρης μετά την άρνησή του να δωροδοκηθεί από τον Bill Gates!

23 Μαΐου 2020

Σύμφωνα με το σάιτ thenigerianvoice.com (ςδώ παραθέτουμε μερικά αποσπάσματά αυτού) διαβάζουμε τα εξής φρικτά που καταγγέλλουν Αφρικανοί ηγήτες σχετικά με την άρνηση του προέδρου της Μαδαγασκάρης να δεχτεί να λάβει δωροδοκία 20 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Μπιλ Γκέιτς ως αντάλλαγμα για τη δηλητηρίαση μιας φυσικής θεραπείας για τον κοροναϊό.

την μεγάλη απάτη του ΜΗΝ ΥΠΑΡΚΤΟΥ «κορωνοϊού» που χρησιμεύσει σαν πρόσχημα με την οποίαν να υποδουλωθεί περαιτέρω όλας ο κόσμος. Αυτό όμως που θέλουμε να σας επισημάνουμε με το παρόν άρθρο είναι πως ακόμη να πιστεύεις ότι ο κορωνοϊός είναι πραγματικός, ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ «ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ» ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥ!!!

Η προσοχή του Παναφρικανικού Κινήματος Ενότητας κατά της Δεύτερης Δουλείας (PANUMASS) έχει εφιστεί σε αξιόπιστη διαρροή πληροφοριών σχετικά με πιθανή απόπεια δολοφονίας κατά του συνταγματικού Προέδρου της Μαδαγασκάρης, Δρ. Andry Rajoelina, επειδή δεν παραίτησε τη φυτική φαρμακευτική θεραπεία της χώρας του για τον ιό κορωνοϊό. Αξιόπιστη συλλογή πληροφοριών λέει ότι εκτός από την απόπειρα δολοφονίας κάτα Αφρικανικών ηγετών από εχθρούς του αφρικανικού λαού, υπήρξε επίσης μια εκστρατεία μίσους καταστροφής που πραγματοποιήθηκε για τους Αφρικανούς επιστήμονες, ιδιαίτερα για του; παραδοσιακούς θεραπευτές.

Το Παν-Αφρικανικό Κίνημα Ενότητας κατά της Δεύτερης Δουλείας (PANUMASS) θα καταδίκαζε σθεναρά κάθε συνωμοσία αυτή τη στιγμή για τη καταστοφή ενος Αφρικανού ηγέτη. Αυτή η θλιβερή πράξη, που ξεχωρίζει τον ηγέτη της Μαδαγασκάρης (που προσπαθεί να αγωνιστεί για να σωθεί ο αφρικανικός πληθυσμός) για δολοφονία, είναι καταδικαστέα….

Ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης Andry Rajoelina έχει γίνει στόχος για δολοφονία για να συγκαλυφθεί η εξαπάτηση γύρω από την πανδημία του ιού COVID-19 και η συνωμοσία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας να σκοτώσουν εκατομμύρια Αφρικανούς. Αναφορές σε μια εφημερίδα της Τανζανίας ότι ο ΠΟΥ προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Πρόεδρο Andry Rajoelina με 20 εκατομμύρια δολάρια για να δηλητηριάσει τη φαρμακευτική θεραπεία της Μαδαγασκάρης για το COVID-19 είναι ατυχείς.

Υπάρχει ήδη μια διαρροή πληροφοριών που έχει προκαλέσει σάλο για ένα μεγάλο σχέδιο δολοφονίας του Προέδρου της Μαδαγασκάρης σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να καταστραφεί η θεραπεία για το COVID-19. Σύμφωνα με τη διαρροή πληροφοριών, ο ΠΟΥ δέχεται πίεση από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και κυβερνήσεις να σταματήσουν τη θεραπεία βοτάνων της Μαδαγασκάρης.

Πρέπει να καταστεί σαφές εδώ ότι ήταν ο ΠΟΥ δημιούργησε που για πρώτη φορά σήμανε τον συναγερμό για την πανδημία COVID-19 χωρίς να διερευνήσει τις βασικές αιτίες της και τρέχει από το ένα μεγάλο ΜΜΕ στο άλλο ισχυριζόμενος ότι εκατομμύρια Αφρικανοί θα μπορούσαν να πεθάνουν από την πανδημία. Αυτό επαναλήφθηκε από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, τον António Guterres και τον δισεκατομμυριούχο των ΗΠΑ και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates, κ. Bill Gates–ο τελευταίος είχε ακόμη προβλέψει ότι μπορεί τουλάχιστον 10 εκατομμύρια Αφρικανοί να πεθάνουν από την δήθεν πανδημία COVID-19.greeknewsondemand

Περισσότερα εδώ από τη πηγή >> https://www.thenigerianvoice.com/news/288081/plot-to-assassinate-president-andry-rajoelina-of-madagascar.html

ΙΔΟΥ ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΑΚΤΩΡ των ελιτιστών πίσω από την απάτη του κορωναϊού στην Ελλάδα, Σωτήρης Τσιόδρας!!!

.