ΠΡΟΣ: Ειδησεογραφική ιστοσελίδα www.elliniko-fenomeno.gr υ/ο κου. Ν. Βάνη Κοινοποίηση: 1) Γρ. Υπουργού Δικαιοσύνης 2) Εισαγγελία Αρείου Πάγου 3) Ένωση Δικαστικών και Εισαγγελέων

27 Αυγούστου 2020


Αναστάσιος Κολάγγης

Παξών 3,
Εργατικές Κατοικίες,
Κουλίνα, Κέρκυρα
ΚΕΡΚΥΡΑ, 13/07/2020

ΠΡΟΣ:
Ειδησεογραφική ιστοσελίδα
www.elliniko-fenomeno.gr
υ/ο κου. Ν. Βάνη

Κοινοποίηση:
1) Γρ. Υπουργού Δικαιοσύνης
2) Εισαγγελία Αρείου Πάγου
3) Ένωση Δικαστικών και Εισαγγελέων

ΘΕΜΑ: ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΙΣΤΩΝ – ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΗΡΙΩΝ

Αξιότιμε κε. Βάνη,

Με αφορμή την προσφάτως δημοσιευμένη είδηση για τις 502 χαμένες δικογραφίες, χρεωμένες στη μέχρι πρότινος Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η υπ.αριθ. Γ11/337 δικογραφία, η οποία έχει διερευνηθεί από την πρ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, κα. Δημητρίου, βρίσκεται και πάλι στο Υπουργείο Οικονομικών όπου και παραμένει για δύο χρόνια για έλεγχο διαφθοράς.

Ας σημειωθεί ότι η κα. Δημητρίου είχε ασκήσει έφεση επί της υπ.αριθ. 764/2008 αθωωτικής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας για το ίδιο θέμα, η δικαστική εξέλιξης της οποίας αγνοείται.

Επίσης, ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας εξακολουθεί να μην απαντά σε σχετική καταγγελία μου που αφορά την αποζημίωσή μου την οποία η Τεχνική Εταιρεία που «επισκεύασε» τα κτήρια.

Τέλος, σας υπενθυμίζω ότι τόσο ο Δήμος Κέρκυρας όσο και ΟΑΕΔ συνεχίζουν να αποφεύγουν την απάντηση στην εξώδικη πρόσκληση που τους έχω αποστείλει, κι η οποία αφορά την αποζημίωσή μου
Επισυνάπτονται στο παρόν ενημερωτικά έγγραφα.

Με εκτίμηση,
Αναστάσιος Κολάγγης
Τηλ. 6979905749
email: taskolag69@yahoo.com

.