Ο πάτος της τηλεθέασης αλλά και των εκατομμυρίων που χάνονται δεν έχουν τελειωμό στο MEGA. Ο Μαρινάκης είναι στα κάγκελα και αποφάσισε να πάρει τα ηνία στα χέρια του.

27 Οκτωβρίου 2020

Βλέπει τα εκατομμύρια του να χάνονται και η τηλεθέαση να είναι ανύπαρκτη! Ανέλαβε κουμάντο στα πάντα ο Μαρινάκης στο MEGA! Ειδήσεις, πρόγραμμα και εκπομπές εγκρίνονται μόνο από αυτόν.

Του Άρη Σπίνου Ο πάτος της τηλεθέασης αλλά και των εκατομμυρίων που χάνονται δεν έχουν τελειωμό στο MEGA. Ο Μαρινάκης είναι στα κάγκελα και αποφάσισε να πάρει τα ηνία στα χέρια του. Για τον λόγο αυτό δεν αναμένεται να καλυφθεί άμεσα η θέση του διευθυντή προγράμματος στο MEGA. Η διοίκηση του καναλιού δεν σκοπεύει – σύμφωνα με πληροφορίες, να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του Πέτρου Μπούτου στην αγορά… Και για το επόμενο διάστημα θα πορευτεί με τους συνεργάτες του πρώην στελέχους που παραμένουν στο σταθμό (και συγκεκριμένα στον τομέα του προγράμματος).


Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν – και εδώ είναι η είδηση, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από τα στελέχη της ψυχαγωγίας να απευθύνονται στον ίδιο για τα θέματα του προγράμματος… Αναλαμβάνοντας εποπτικό ρόλο, αν όχι ρόλο άτυπου διευθυντή προγράμματος.

Το ίδιο ισχύει και για την διεύθυνση ενημέρωσης όπου ο Μιχελάκης παρέμεινε εκεί… 8 μέρες και πήγε σπίτι του. Τυπικά ο Σταμάτης Μαλέλης υποτίθεται ότι κάνει κουμάντο αλλά οι διάφορες “ιδιομορφίες που κουβαλάει” δεν αφήνουν και μεγάλα περιθώρια

Για τους γνωρίζοντες τα “κατατόπια” στη Συγγρού η απόφαση Μαρινάκη δεν αιφνιδιάζει, αφού ο ιδιοκτήτης του MEGA διατηρεί γραφείο στο σταθμό, εμφανίζεται σχεδόν καθημερινά και ασχολείται προσωπικά με όλα τα θέματα του καναλιού, από τα πιο μεγάλα έως τα πιο μικρά.edolio5

Ο μεγαλοεφοπλιστής έχει βαρεθεί να πληρώνει! Όπως μαθαίνουμε κυρίαρχο λόγο στις αποφάσεις του έχει ένας έμπειρος δημοσιογράφος με πολύ καλή γνώση της πιάτσας με το οποίο ο Μαρινάκης διατηρεί πολύ καλή φιλία. Πρόκειται για τον εκδότη του “Πρώτου Θέματος” Τάσο Καραμήτσο.

.