“Έλληνες” Ευρωβουλευτές υπέρ των Γκρίζων Λύκων να μη χαρακτηριστούν ως τρομοκρατικής οργάνωσης;;; τους αξίζει συγχαρητήρια.

22 Δεκεμβρίου 2020

“Έλληνες” Ευρωβουλευτές υπέρ των Γκρίζων Λύκων να μη χαρακτηριστούν ως τρομοκρατικής οργάνωσης;;; τους αξιζει συγχαρητήρια.

Ο απολογισμός της Ολομέλειας του Δεκεμβρίου προκαλεί πολλά ερωτηματικά για τα πολιτικά ανδρείκελα που προτίμησε ο ελληνικός λαός να τον εκπροσωπήσουν στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σε ψήφισμα με τίτλο “Στρατηγική της ΕΕ για την Ένωση Ασφάλειας”, η ομάδα ID (Σαλβίνι, Λεπέν, Afd κ.α.) κατέθεσε τροπολογίες με σκοπό τον χαρακτηρισμό των Γκρίζων Λύκων ως τρομοκρατικής οργάνωσης, την διακοπή της χρηματοδότησης και τη διενέργεια σκληρών ελέγχων σε ιμάμηδες και τζαμιά, καθώς και την υιοθέτηση της πολιτικής “No way” που εφαρμόζει η Αυστραλία ως προς τους λαθρομετανάστες, με επαναπροωθήσεις και αυστηρά φυλασσόμενα θαλάσσια σύνορα.

Ωστόσο, για μία ακόμα φορά, οι Ευρωβουλευτές που εκπροσωπούν την Ελλάδα, (εκτός των Γ.Λαγού, Α.Κωνσταντίνου και Ε.Φράγκου) προτίμησαν να “καλύψουν” τους Γκρίζους Λύκους, τους ιμάμηδες και τους λαθρομετανάστες καταψηφίζοντας τις σχετικές τροπολογίες.

Ναι, αυτοί που δεν χάνουν ευκαιρία να ρίχνουν χολή για τους Έλληνες Εθνικιστές χαρακτηρίζοντάς τους, παρανόμως, ως “εγκληματική οργάνωση”, είναι οι ίδιοι που εξυπηρετούν με προθυμία τα τουρκικά συμφέροντα και καλύπτουν ξεδιάντροπα τους δολοφόνους “Γκρίζους Λύκους”.

Αυτοί που ζουν σε φυλασσόμενα ακριβά προάστια , δεν βρίσκουν αναγκαία την διακοπή της χρηματοδότησης και τους ενδελεχείς ελέγχους σε τζαμιά και ιμάμηδες. Αυτοί που αποκομίζουν τεράστια ποσά από την “φάμπρικα” της λαθρομετανάστευσης, παθαίνουν αλλεργία στο άκουσμα και μόνο του ερμητικού κλεισίματος των συνόρων κατά το πρότυπο της Αυστραλίας.

Οι κομματικές γραμμές δεν επέτρεψαν να προστεθούν οι Γκρίζοι Λύκοι στον κατάλογο των ομάδων που εμπλέκονται σε τρομοκρατικές ενέργειες και υπόκεινται σε περιοριστικά μέτρα.

​Την ίδια στιγμή που συντεταγμένα οι Ευρωβουλευτές του κόμματος της κυρίας Μέρκελ καταψήφιζαν το ψήφισμα για τους Γκρίζους Λύκους, η Καγκελάριος συζητούσε σε τηλεδιάσκεψη με τον Ερντογάν τη «νέα εποχή» στις σχέσεις μεταξύ Βρυξελλών και Άγκυρας.

Ο Τούρκος πρόεδρος ευχαρίστησε μάλιστα την κυρία Μέρκελ για την «εποικοδομητική συνεισφορά και τις προσπάθειες» που κατάβαλλε υπέρ της Τουρκίας στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής.

​Τα συμφέροντα και οι σκοπιμότητες της Γερμανίας είναι λίγο πολύ γνωστά.

Αυτό που είναι δύσκολο να κατανοήσουμε, είναι η στάση Ελλήνων από τη Νέα Δημοκρατία, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΚΙΝΑΛ, που «κάλυψαν» τους Γκρίζους Λύκους, τους ιμάμηδες, τους ισλαμιστές και τους παράνομους μετανάστες καταψηφίζοντας τις σχετικές τροπολογίες.  

Αυτοί είναι οι πολιτικοί νάνοι που ο Έλληνας ψηφοφόρος τιμά σε κάθε ευκαιρία με την ψήφο του.

Άραγε πόσες ακόμα ατράνταχτες αποδείξεις αρκούν για να βρεθούν τα πολιτικά αυτά ανδρείκελα στον κάλαθο αχρήστων της πολιτικής και της ιστορίας;

.