Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη της Υπουργού Παιδείας Κεραμεύς ότι η Ελλάδα συνορεύει με κράτος που εμπεριέχει το ελληνικό όνομα “Μακεδονία”

23 Ιανουαρίου 2021

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη της Υπουργού Παιδείας Κεραμεύς ότι η Ελλάδα συνορεύει με κράτος που εμπεριέχει το ελληνικό όνομα “Μακεδονία”, κάνοντας τους τάφους των Μακεδονομάχων να σειστούν ως τα έγκατα της αιώνια ελληνικής γης Ξεπούλημα Μακεδονίας και Μακεδονικού Αγώνα!

Το κόμμα της ΝΔ που έστελνε τους Βουλευτές του στα Συλλαλητήρια προς “άγραν ψήφων” και κατηγορούσε μόνο για τα μάτια του κόσμου Τσίπρα και Σύριζα για την εθνική προδοσία των Πρεσπών, επέβαλε, σαν Κυβέρνηση πια, την απαράδεκτη μετονομασία του κρατιδίου των σφετεριστών σε “Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” σε όλα τα βιβλία των Ελληνικών Σχολείων, στην ψηφιακή καταρχήν μορφή τους!

Μετά το βιβλίο – αίσχος της Στ΄ Δημοτικού (δείτε εδώ και εδώ) που επιχείρησαν στο παρελθόν να περάσουν (Γιαννάκου), συνεχίζουν τώρα την άθλια Συμφωνία Τσίπρα και επιβάλουν την ονομασία των Σκοπίων σε όλα τα σχολικά βιβλία Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ σαν “Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, όταν η εθνική απόφαση του 1992 το απαγόρευε και όταν πολύ περισσότερο το απαγορεύει η ελληνική Ιστορία και ο ελληνικός λαός, την Δημοκρατία του οποίου και καταπάτησαν!

 

Η ιστορία του παππού Κυριάκος Μητσοτάκης στη Μακεδονία και την Ήπειρο, 1904 και το 1905 έλαβε μέρος στον Μακεδονικό αγώνα, πρωτοστατώντας στην απελευθέρωση της Σιάτιστας 

 

Ο παππούς, Κυριάκος Μητσοτάκης (1883-1944), το 1905 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της συνελεύσεως του Κινήματος του Θερίσσου και από το 1915 έως 1920 διετέλεσε βουλευτής Χανίων.

Κατά τον Βαλκανικό Πόλεμο του 1912, ηγούμενος Παύλος Γύπαρης σώματος Κρητών εθελοντών, πολέμησε

Ο παππούς, Κυριάκος Μητσοτάκης (1904 1912- στη Μακεδονία και την Ήπειρο, πρωτοστατώντας στην απελευθέρωση της Σιάτιστας.  Κυριάκος Μητσοτάκης (1883-1944), 

.